Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ABocius @ 2008 11 26, 13:09)
Yoli jau issifravo, tik truputi netiksliai.
kas geriau, kas blogiau idvidualiais atvejais gali buti skirtinga. MDF minusai: auksta kaina, ji dazoma, todel gali buti tik lygiu spalvu (be jokiu ten medzio imitaciuju ar pan.). vonios baldams gali buti naudojama abu atvejai, nors MDF turbut dazniau. LMDP dregmiai atspari Lietuvoje kiek zinau yra tik baltos stalvos, tai jos pagrindinis trumas, todel LMDP vonios baldams renkasi dazniausia tik del mazesnes kainos. Pati MDF nera atspari dregmei, bet yra technologijos ja impregnuoti.
MDF kitaip medzio plauso plokste vadinti negalima. medzio plauso plokste yra MPP ir ji yra visikai skirtingas dalykas nei MDF.
Papildyta:
kampukas skirtas plytelėms sujungti kampe:
user posted image

na cia tikrai nestandartinis sprendimas (be abejones turintis savu trukumu pries staljuoste).

jei nenorima placios staljuostes baldininkai turi sita sprendima, tik gal but tie baldininkai, kurie state sia virtuve nezinojo. yra siauros staljuoste, tik ju trukumas, spalvu pasirinkimas skurdus:
user posted image
user posted image

O kokie pvz to plyteliu kampuko trukumai? Tik tiek, kad sioje virtuveje panaudota isorino kampo sujungimui skirta juostele, bet yra ir vidiniams kampams.
O pas mane isvis staljuostes nera ir nieko, visai patenkinat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 11 26, 14:07)
Adra, gal pražiūrėjau, jei rašei  ax.gif Norėjau tokio klausimėlio užklaust  blush2.gif

Gal pameni kokie jūsų plokščių spalvų pavadinimai? Tamsioji wengė? O balta, tai kaip skaičiau ten šiek tiek kreminė? Beje, baltosios durelės iš dažytos plokštės?

Mes kaip tik užsisakinėjam virtuvinį ir panašias plokštes renkamės... Baldininkas nelabai nori mums iš wengės daryt (nes jau po truputį ši spalva traukiasi iš mados), bando kitus variantus siūlyt, bet pas mane vizijoj visada buvo tamsi+balta spalvos  biggrin.gif Baltos norėjau blizgios plokštės, bet su ja sunkokai  g.gif Nėra visiškai blizgios (bent jau mūsiškis baldininkas tokios neranda) verysad.gif

virsutines dazytas MDF,o apatines rinkausi is "Termopalo",bet ten wenge pas juos man labai negrazi,todel pasirinkau "Egger"firmos,atrodo taip rasosi,o spalvyte kokia nepamenu,bet man atrodo tamsus riesutas pas juos rasesi g.gif

QUOTE(ABocius @ 2008 11 26, 14:09)
Yoli jau issifravo, tik truputi netiksliai.
kas geriau, kas blogiau idvidualiais atvejais gali buti skirtinga. MDF minusai: auksta kaina, ji dazoma, todel gali buti tik lygiu spalvu (be jokiu ten medzio imitaciuju ar pan.). vonios baldams gali buti naudojama abu atvejai, nors MDF turbut dazniau. LMDP dregmiai atspari Lietuvoje kiek zinau yra tik baltos stalvos, tai jos pagrindinis trumas, todel LMDP vonios baldams renkasi dazniausia tik del mazesnes kainos. Pati MDF nera atspari dregmei, bet yra technologijos ja impregnuoti.
MDF kitaip medzio plauso plokste vadinti negalima. medzio plauso plokste yra MPP ir ji yra visikai skirtingas dalykas nei MDF.
Papildyta:
kampukas skirtas plytelėms sujungti kampe:
user posted image

na cia tikrai nestandartinis sprendimas (be abejones turintis savu trukumu pries staljuoste).

jei nenorima placios staljuostes baldininkai turi sita sprendima, tik gal but tie baldininkai, kurie state sia virtuve nezinojo. yra siauros staljuoste, tik ju trukumas, spalvu pasirinkimas skurdus:
user posted image
user posted image

mes uz ta staljuoste ir pinigus sumokejom,ir baldininkas ruosesi mums ja uzdeti,bet neleidom blush2.gif nu man ji nepatinka nors tu ka doh.gif na gal jei butu plokste ant sienos stalvirsio spalvos tai tada gal g.gif

mes galvojom isvis nieko nedeti,bet kai uzklijavom oda,ir ja nupjovem prie stalvirsio,tai gavosi tiokie kaip iskandimai,nes uzleisti i vidu jau nebegalejom,nes baldai buvo sumontuoti,tai vat ir sugalvojo vyras uzkisti ta juostele,be to ji mums daugiau reikalinga tam,kad paslepti pjovima odos.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 11 26, 13:41)
O kokie pvz to plyteliu kampuko trukumai? Tik tiek, kad sioje virtuveje panaudota isorino kampo sujungimui skirta juostele, bet yra ir vidiniams kampams.
O pas mane isvis staljuostes nera ir nieko, visai patenkinat smile.gif

kokie plyteliu kampuku trukumai? na istiesu reiktu klausi, kokie staljuostes pranasumai, nes staljuoste specialiai tam pritaikyta juk. visu pirma staljuoste galima lengvai tvirtinti nuimti ir uzdeti, su priklijuotu kampuku sunkiau. be to staljuoste turi spcialias silikonines tarpines, jei neaisku kam jos reikalingos klauskit atsakysiu mirksiukas.gif
o kaip atrodo vidiniams kampams? kiek esu mates vidiniams kampams nieko papildomai nenaudoja statybininkai, paprasciausia suleidzia plyteles ir tiek.
o be staljuostes normalu kai siena idealiai lygi (ko praktiskai nebuna), tada liekia arba deti plokste ant sienos, arba staljuoste, arba palikti mini tarpelius tarp sienos ir stalvirsio, kuriuose savaime aisku kaupiasi nesvarumai. prisipazinsiu, jog ir as gyvenu be staljuostes, bet ne todel, kad manau, kad jos nereikia o del to paties, del ko pas batsiuvi batai visada buna suplyse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 11 26, 12:09)

Tiesiog as zinau, kad ji yra medzio dulkiu, taciau panardant giliam internete galima rasti medzio plauso pavadinima.... taigi tik todel parasiau skliausteliuose
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 11 26, 14:36)
mes uz ta staljuoste ir pinigus sumokejom,ir baldininkas ruosesi mums ja uzdeti,bet neleidom  blush2.gif nu man ji nepatinka nors tu ka  doh.gif na gal jei butu plokste ant sienos stalvirsio spalvos tai tada gal  g.gif

mes galvojom isvis nieko nedeti,bet kai uzklijavom oda,ir ja nupjovem prie stalvirsio,tai gavosi tiokie kaip iskandimai,nes uzleisti i vidu jau nebegalejom,nes baldai buvo sumontuoti,tai vat ir sugalvojo vyras uzkisti ta juostele,be to ji mums daugiau reikalinga tam,kad paslepti pjovima odos.

tai kaip supratau jums baldininkai placia staljuote siule det ar tokia kokia as cia pavaizdavau? o kodel netiko, del spalvos ar dar del ko nors?
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 11 26, 16:16)
tai kaip supratau jums baldininkai placia staljuote siule det ar tokia kokia as cia pavaizdavau? o kodel netiko, del spalvos ar dar del ko nors?

na,jis mums uzsake pacia siauriausia,dar is kataloga atsinese rode,kad tokios kokios mes norim nera g.gif o ar tikrai nera tai as negarantuoju g.gif g.gif as sakiau,kad dedam tokia skaidria,kur dedasi prie plintusiuko apacioj,bet vat nera tokios.

isvis jis nesuprato musu,nes visiems kam dare tinka,o vat mums ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andra*: 26 lapkričio 2008 - 14:33
Man asmeniskai staljuostes taip pat yra bjaurus reikalas unsure.gif negrazu nors tu ka
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2008 11 26, 17:22)
Man asmeniskai staljuostes taip pat yra bjaurus reikalas  unsure.gif  negrazu nors tu ka

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 11 26, 14:42)
kokie plyteliu kampuku trukumai? na istiesu reiktu klausi, kokie staljuostes pranasumai, nes staljuoste specialiai tam pritaikyta juk. visu pirma staljuoste galima lengvai tvirtinti nuimti ir uzdeti, su priklijuotu kampuku sunkiau. be to staljuoste turi spcialias silikonines tarpines, jei neaisku kam jos reikalingos klauskit atsakysiu  mirksiukas.gif
o kaip atrodo vidiniams kampams? kiek esu mates vidiniams kampams nieko papildomai nenaudoja statybininkai, paprasciausia suleidzia plyteles ir tiek.
o be staljuostes normalu kai siena idealiai lygi (ko praktiskai nebuna), tada liekia arba deti plokste ant sienos, arba staljuoste, arba palikti mini tarpelius tarp sienos ir stalvirsio, kuriuose savaime aisku kaupiasi nesvarumai. prisipazinsiu, jog ir as gyvenu be staljuostes, bet ne todel, kad manau, kad jos nereikia o del to paties, del ko pas batsiuvi batai visada buna suplyse doh.gif

Kad nesikauptu nesvarumai, galima uztepti bespalvio silikono, kaip pas mane ir padaryta. O juosteles vidiniams kampams atrodo lygiai taip pat kaip isoriniams, tik isgaubimas i priesinga puse, t.y. praktiskai taip pat kaip ir staljuoste wink.gif
Atsakyti
[quote=Yoli,2008 11 25, 23:14]
Ten is principo betkoki tapeta galima klijuoti, svabiausia paskui stiklas, kuri galima tvirtinti ivairiais budais, o uzsakineja baldu gamintojai, tai klientui kaip ir rupintis nereikia ax.gif

Na taip, bet mano brangiausiasis darysis viską pats su bendradarbių pagalba, nes dirba firmoje, kuri plokšte prekiauja. Būtų griekas užsisakinėt kažkur kitur. Tai vat ir ieškau visokių priedų, nes visko žitot negali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2008 11 26, 16:22)
Man asmeniskai staljuostes taip pat yra bjaurus reikalas  unsure.gif  negrazu nors tu ka

o kuo tas kampukas graziau?
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 11 26, 16:56)
Kad nesikauptu nesvarumai, galima uztepti bespalvio silikono, kaip pas mane ir padaryta. O juosteles vidiniams kampams atrodo lygiai taip pat kaip isoriniams, tik isgaubimas i priesinga puse, t.y. praktiskai taip pat kaip ir staljuoste wink.gif

silikonas turi savybe nusilupti, jis daugiau tinka ten kur mechaniskai nera veikiamas, be to jo super lygiai neuztepsi, taip kaip staljuostej padaryta
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 11 26, 17:05)
o kuo tas kampukas graziau?

Tai,kad jis zymiai graziau ziurisi.Siauruits grazutis wub.gif Ir as taip noresiu,tik kaip reik ikalt y galva,kad va noriu sitaip cool.gif Bet..... ar jis atlieka funkcija nepraleidzia vandens ir ar jis eina tolygiai su siena t.y. ar jis prisiklijuoja? g.gif
Atsakyti