Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 23, 16:03)
As tai naudoju tokia:

Tai šitą aš žinau lotuliukas.gif irgi tokią naudoju, bet cipciukas turbūt kažkokią dar kitą naudoja, buvo užsiminus, kad "karališka", "balta", "stipresnė", sakau, gal gėlėms būt geriau tokią naudot, o gal čia ta pati g.gif lotuliukas.gif

Inočka, NEREALUS TAS NAUJAS PUSLAPIS. Super daug naudingos informacijos. Ačiūuser posted image Dažnai ten apsilankau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2008 11 23, 16:02)
Labai sudomino tie dažai, o jie maistiniai?  blink.gif Kažkaip niekad nebuvau užtikus, kurioje vietoje, labai norėčiau bigsmile.gif

Beje, gelytės labai šaunios thumbup.gif

ačiū 4u.gif dažų yra pirkti centrinem turgui pas toki deduką ant tų staliukų jie rusiški vyras man išvertė kad maistiniai ax.gif
Atsakyti
mergaites bandziau daryti is saldainiu gelytes, ne velnio man nesigavo, nejo saldainiu istirpdyti kad gautusi vientisa mase, man kazkodel neistirpo visai o pamaisius visa mase aplipo apie sauksteli nejo net nukrapstyti doh.gif zodziu viskas iskeliavo siuksliu dezen
Atsakyti
tai reikejo isijoti cukraus pudros ir minkyti,man kazkas gavosi,bet prie inockos,tai ner ko ne is tolo lygintis lotuliukas.gif . ai,juk su mokslu nieks negime,tam cia ir diskutuojam ir mokomes viena is kitos. kita karta tikrai pavyks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 23, 18:20)
tai reikejo isijoti cukraus pudros ir minkyti,man kazkas gavosi,bet prie inockos,tai ner ko ne is tolo lygintis lotuliukas.gif .  ai,juk su mokslu nieks negime,tam cia ir diskutuojam ir mokomes viena is kitos. kita karta tikrai pavyks. 4u.gif

ryt vel nusipirksiu saldainiu ir vel bandysiu rolleyes.gif vis tiek ismoksiu, arba saldainiai parduotuveje baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2008 11 23, 17:28)
ryt vel nusipirksiu saldainiu ir vel bandysiu  rolleyes.gif  vis tiek ismoksiu, arba saldainiai parduotuveje baigsis  lotuliukas.gif

neramuole,
Veltui ismetei, reikejo dar karta i mikruske kist.
Kita karta padaryk taip:
Dek kokius 5-6 saldainius, 1 valg. sauks. citrinos sulciu be minkstimo (jeigu nori dazyti, sumaisyk dazus su sultim) ir gabaliuko sviesto, atpjauk kokio 1 mm storio, kaip sumustiniams. Viska dek i mikruske kokiom 30 sek. Pasiziurek, turetu vos ne per virsu lipt. Tada istraukus ismaisyk, bus tokia skysta mase. Siek tiek iberk pudros ir pamaisyk, mase bus kaip blyneliams. Paskui stala ar lenta gausiai pabarstyk cukraus pudra ir ismesk sita tesla ir vel gausiai pabarstyk cukraus pudra. Tesla t.b. butinai pudroje visa. Kai minkysi imi is apacios kur pudra. Esme tame, kad butinai t.b. daug pudros. Tik nesisteng iminkyti kuo daugiau pudros, kol tesla silta, ji reikalauja daug pudros, paskui bus labai kieta ir trukines. Kai gausi tokia jau standesne mase, patepk rankas gerai sviestu, ir isminkyk jau rankose, jei lips, dar siek tiek patepk rankas sviestu. Dek ta mase i maiseli ir palik kokiai valandai. Tegu subresta. Kai jau darysi papuosimus ji nebus tokia lipni. Padaryk viena lapeli ir pasiziurek ar nelabai minksta. Jei per minksta dadek pudros

Sekmes
Atsakyti
laba visoms... labai labai noriu sužinoti, jei patį torto kremą gaminini su želatina( as ji simaisau su supjaustytais bikvito gabaliukais, todėl praktiškai jis visus ir šonuose ir viršuje) , ar tuomet galiu bandyti dengti ta"mase" kur čipsiukas parodė arba mase "su tais tirpintais saldainiukais"????? AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 11 23, 16:31)
ačiū 4u.gif  dažų yra pirkti centrinem turgui pas toki deduką ant tų staliukų jie rusiški vyras man išvertė kad maistiniai ax.gif

Dėkui, bandysiu ieškoti smile.gif
Atsakyti
žiūrėkit merginos ką vakar padariau uš plikytos tešlos(aišku be kiaušinių) tik gaila kad jie nevalgomi bet puošimui tinka tik reikia palaukti kol sudžius
user posted image
user posted image
bet jai nenori torta puošti tai gali pasipraktikuoti kaip daryti nes ta tešla nebrangi mirksiukas.gif
Atsakyti
Eva-rita , jei kalbi apie beze , tikrai negalima , gali taip pat puosti su plakta grietinele .

Model butke nevalgomos , juk jose visi maistiniai produktai , tik skonis siaip sau tongue.gif
Anksciau is jos ir darydavau , bet paskui pameginau pudra ir ta labiau prilipo lotuliukas.gif

Ananasinis tortas , puostas tuo paciu kremu , kaip ir perteptas ( is maiseliu + pienas + sviestas) , gelytes cukrines .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 11 24, 10:16)
žiūrėkit merginos ką vakar padariau uš plikytos tešlos(aišku be kiaušinių) tik gaila kad jie nevalgomi bet puošimui tinka tik reikia palaukti kol sudžius
user posted image
user posted image
bet jai nenori torta puošti tai gali pasipraktikuoti kaip daryti nes ta tešla nebrangi mirksiukas.gif

tai čia iš žalios tešlos padaryta? gražu,net nepasakytum,kad tešla.

ir visos ,kiek daug prigaminę-šaunuolės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 24, 10:32)
[]

gražu 4u.gif wub.gif

cipsiuk,o torto viršus masė dengta? ir po to grietinele puošta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 24 lapkričio 2008 - 10:37
Kokios grazios gelytes bigsmile.gif o Cipciuko tortas kaip visad fantastiskas bigsmile.gif
Atsakyti