Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(MAMICY @ 2008 11 23, 09:10)
vakar nusprendziau kad tortu puosybos tobulinimas ties siuo tortu ir baigsis...

na pasakyciau,kad torciukas labai jau apetitnai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
MAMICY,KO PANIKUOJI g.gif ,GRAZUS TAVO TAS TORTAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2008 11 22, 22:02)
Mano vaikutis įvertino - "O tas koks gražus tortas" wub.gif Taip kad nepergyvenk, svarbu, kad skanus butų thumbup.gif

aciu tavo mazyliui 4u.gif tortas is tikro tai labai skanus,bet va ta mase man per saldi biskuti blush2.gif aisku mb galetu ir dar uzsibarstyt pudros doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 23, 00:36)
LABAI GRAZUS TORTUKAS thumbup.gif  smile.gif

QUOTE(Maliku @ 2008 11 23, 03:30)
Tortukas  thumbup.gif O sakyk, iš ko darei lapelius? Saldaininė masė? O kaip gavosi tokia spalva, saldainių tokių gavai ar dažų dėjai? Vienžodžiu papasakok  cool.gif

ačiū blush2.gif taip lapeliai iš saldaininės masės o spalva tai dažų dėjau jų gavau šiauliuose turgui po 1.50lt buvo keturių splvų ax.gif
MAMICY thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif grąžus tortas
Atsakyti
Grazus tie jusu tortai,parduotuvese kartais ne to
kiu nerasi,tik sakykit,kodel jus taip megstat juos apdengti ta mase, g.gif Tuo labiau,kad tikrai nera labai skanu.Bet cia mano nuomone,as mieliau renkuosi kitokius papuosimo variantus. mirksiukas.gif
butkes labai grazus tortukas,man tokie labai mieli. good.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 23, 14:13)

butkes labai grazus tortukas,man tokie labai mieli. good.gif

labai ačiū blush2.gif
Atsakyti
daividija,
As manau, kad merginos dabar mokosi ivairiu puosimo elementu.

Man tai pats geriausias papuosimas yra sokoladu. Bet, kad jis nevisada tinka. O saldainiu mase, jei dengiu, tai jau labai plonuciu sluoksniu, o kad nebutu saldu, pilu citrinos sulciu, tada buna saldziaruksciai.
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 11 23, 11:48)
ačiū  blush2.gif  taip lapeliai iš saldaininės masės o spalva tai dažų dėjau jų gavau šiauliuose turgui po 1.50lt buvo keturių splvų  ax.gif
MAMICY thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  grąžus tortas

Labai sudomino tie dažai, o jie maistiniai? blink.gif Kažkaip niekad nebuvau užtikus, kurioje vietoje, labai norėčiau bigsmile.gif

Beje, gelytės labai šaunios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 22, 21:21)
Taip , matau .....as ta baltaja naudoju, ji stipresne , kita karta dek daugiau , padaryta mase truuuuuuuputi turi plesiant lygtai temptis , tik labai labai mazai , nepadaugink zelatino , koki arbatini saukstely dadek .

Cipciuk, gal galėtumėt kada nors prie progos nufotkint ir parodyt tą "baltą stipresnę" želatiną blush2.gif . Vis apie ją užsimenat o ko parduotuvėje ieškot, taip ir nesuprantu g.gif.

Merginos, o-ho, kiek grožybių pripuošėt bigsmile.gif Visų visų labai gražučiai tortai.
Daividija, ačiū už naujas idėjas thumbup.gif puošimui, ir man labai prie dūšios tokie papuošimai mirksiukas.gif .
Atsakyti
As tai naudoju tokia:

user posted image
Atsakyti
Aciu, Jums merginos, uz puikias naujas idejas, kurios palengvina kurti nauja temele. 4u.gif
Atsakyti