Pirasa ....drasiai denk , aptepk nestorai grietinele ir viskas gausis puikiai
Daividija .....labai grazus tavo tortai
Nu grožybės tie jūsų tortai Ir padariau išvadą, kad neverta užsakinėt tortų, jei bent kiek sekasi puošti pačioms Užvakar buvau "Banginyje", tai mačiau sudėtus "Alkavos" tortus, kurie "užvilkti" su tokia mase, kaip saldaininė. Tai žinokit, jei žiūri iš toli, tai labai gražiai atrodo, bet kai pažiūrėjau iš arčiau, tai vaizdelis ne koks.. Darytas profų, bet vieno torto krašte skylė (matyt masė įplyšo), kitas tortas apkleckintas, nuo tos masės trupiniais kur ne kur aplipęs..
Bet jei nebūčiau mačiusi jūsų nepriekaištingų grožybių, tai gal netyrinėčiau tortų parduotuvėse ir jie man atrodytų gražus?..
Bet jei nebūčiau mačiusi jūsų nepriekaištingų grožybių, tai gal netyrinėčiau tortų parduotuvėse ir jie man atrodytų gražus?..
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 22, 15:02)
Pirasa ....drasiai denk , aptepk nestorai grietinele ir viskas gausis puikiai
Aciu,cipciuk,cia jie visai paprastuciai Bet su tom gelytem tai man visai patiko.
Papildyta:
.SUNKIAI MAN SU TOM GELEM . DARIAU PAGAL CYPSIUKO RECEPTUKA,MAN KAZKO JI GAUNASI BISKI TRAPI,GAL REIKIA DETI DAUGIAU ZELATINOS,NAUDOJAU PAPRASTA.
QUOTE(mmergyte @ 2008 11 22, 15:22)
nu tik dabar nesijuokit nors juokites,vitamino c gausit neuzteko man tos mases,teko maskuot su grietinele ir jei sveciai veluos bijau kad viskas nueis per niek
Mano vaikutis įvertino - "O tas koks gražus tortas" Taip kad nepergyvenk, svarbu, kad skanus butų
labukas žinokit kol radau tų saldainių nesitikėjau kad taip sunlu jų rasti bet radau ir jūsų teismui mano tortas papuošimų buvau padariusi daugiau tik mano mažiui jie labai patiko tai kol pamačiau beveik puse suvslgė o tortas cipciuko medutis
ir labai ačiū už patarimus
ir labai ačiū už patarimus
LABAI GRAZUS TORTUKAS
QUOTE(butke @ 2008 11 22, 22:25)
labukas žinokit kol radau tų saldainių
Tortukas O sakyk, iš ko darei lapelius? Saldaininė masė? O kaip gavosi tokia spalva, saldainių tokių gavai ar dažų dėjai? Vienžodžiu papasakok
vakar nusprendziau kad tortu puosybos tobulinimas ties siuo tortu ir baigsis... kokius 2 kart galvojau trenkti viska i siuskslyna... tortas nestengo, nors zelatino dviguba norma supyliau... mases lipo nerealiai prie ranku, bet ne prie torto... grietinele is apacios lindo, tortas pakrypo... zodziu pravalas ant kiek paprastai padariaus miseles daugiasluoksni, ant tiek krušausi su situo bulka+grietinele...
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 23, 09:10)
vakar nusprendziau kad tortu puosybos tobulinimas ties siuo tortu ir baigsis... kokius 2 kart galvojau trenkti viska i siuskslyna... tortas nestengo, nors zelatino dviguba norma supyliau... mases lipo nerealiai prie ranku, bet ne prie torto... grietinele is apacios lindo, tortas pakrypo... zodziu pravalas ant kiek paprastai padariaus miseles daugiasluoksni, ant tiek krušausi su situo bulka+grietinele...
Nu tas zodelis tai superinis
Bet zinok galutinis rezultatas tai super