Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Nu jau, daividija, tavo tortų graaažumas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

O čia maniškis kalėdinis medutis: blynai cipciuko, kremas mano - grietinės+grietinėlės+želatina. Kažko jam trūksta g.gif ir dabar jau žinau ko, į jūsiškius pažiūrėjus, balto sniego trūksta, ai bus gerai ir taip irnesakyk.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 25, 19:14)
Nu jau, daividija, tavo tortų graaažumas wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O čia maniškis kalėdinis medutis: blynai cipciuko, kremas mano - grietinės+grietinėlės+želatina. Kažko jam trūksta g.gif ir dabar jau žinau ko, į jūsiškius pažiūrėjus, balto sniego  trūksta, ai bus gerai ir taip irnesakyk.gif

Hm, o darydama tuos šokoladinius "tuneliukus" susisukusius - ar temperavai šokoladą? Šįryt mėginau ir aš daryti, bet balto šokolado niekaip negalėjau temperuot, kokius 3 kartus mėginau, ir nepavyko - vis lydėsi nuo rankų, o uždėtas ant torto - sulūžo schmoll.gif
Atsakyti
davidija jau tortai kaip is pasakos.... wub.gif wub.gif wub.gif labai grazuciai

RiMami labai puikiai atrodo tortukas ir be sniego...musu Kaledos ir be sneigo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 25, 17:14)
Nu jau, daividija, tavo tortų graaažumas wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O čia maniškis kalėdinis medutis: blynai cipciuko, kremas mano - grietinės+grietinėlės+želatina. Kažko jam trūksta g.gif ir dabar jau žinau ko, į jūsiškius pažiūrėjus, balto sniego  trūksta, ai bus gerai ir taip irnesakyk.gif

user posted image

nu tas egles nors per ekrana ciupk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 25, 12:45)

Pirmasis tai išvis neapsakomo grožio bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 12 25, 20:21)
Hm, o darydama tuos šokoladinius "tuneliukus" susisukusius - ar temperavai šokoladą? Šįryt mėginau ir aš daryti, bet balto šokolado niekaip negalėjau temperuot, kokius 3 kartus mėginau, ir nepavyko - vis lydėsi nuo rankų, o uždėtas ant torto - sulūžo  schmoll.gif

Ačiū visoms labai 4u.gif
Tuneliukus dariau iš paprastai ištirpinto vandens vonelėje šokolado (pamiršau tempertūrint jį doh.gif ) , pasidariau juos dar praeitą penktadienį ir tik šiandien ryte uždėjau ant torto, visą tą laiką jie buvo šaldytuve tuose ritinėliuose ant kepimo popieriaus, kaip matai nieko jiems nenutiko. Eglutėms šokoladą tai temperatūravau dėl visa ko. Bet dabar apžiūrėjau tai jau yra šiek tiek pabalusių dėmelių ant tuneliukų, o eglutės laikosi puikiai. Taip, kad geriau temperatūrinti ax.gif , nebent puoštum prieš patiekiant. Kaip su baltu elgtis nežinau, nemėginau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 25 gruodžio 2008 - 23:48
RiMami , ko tu nori , jei uz lango to sniego nera lotuliukas.gif .....tikrai labai saunus tavo tortukas wub.gif ir eglutes super dailios thumbup.gif ....Kaledom kvepia wub.gif ...... 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

user posted image
Atsakyti
Ka reiskia temperaturint sokolada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 26, 10:39)
Ka reiskia temperaturint sokolada?  g.gif

Tai reiškia jį užgrūdinti rolleyes.gif Paskaityk apie temperatūravimą čia. Aš taip ir darau, tiesa dar nedaug kartų teko taip daryti, kad galėčiau pasakyt ar pasiteisino ar ne (bet va eglutės ir šiandien gražios, kur su temperuotu tepta, o ant tuneliukų - jau vakar atsirado smulkių pabalusių dėmelyčių, tai turbūt geriau temperuot lotuliukas.gif

Cipciuk, ačiū 4u.gif Puošimas šiomis eglutėmis tapo vos ne masine gamyba lotuliukas.gif Pažiūrėkit, kiek merginų pasinaudojo šia jūsų idėja ir aš taip pat blush2.gif Mažų mažiausiai turiu nors jau padėkoti jums už idėją - AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 26 gruodžio 2008 - 13:12

Cipciuk, ačiū 4u.gif Puošimas šiomis eglutėmis tapo vos ne masine gamyba lotuliukas.gif Pažiūrėkit, kiek merginų pasinaudojo šia jūsų idėja ir aš taip pat blush2.gif Mažų mažiausiai turiu nors jau padėkoti jums už idėją - AČIŪ 4u.gif
[/quote]

Naudokites i sveikata biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti