Nu jau, daividija, tavo tortų graaažumas
O čia maniškis kalėdinis medutis: blynai cipciuko, kremas mano - grietinės+grietinėlės+želatina. Kažko jam trūksta ir dabar jau žinau ko, į jūsiškius pažiūrėjus, balto sniego trūksta, ai bus gerai ir taip
QUOTE(RiMami @ 2008 12 25, 19:14)
O čia maniškis kalėdinis medutis: blynai cipciuko, kremas mano - grietinės+grietinėlės+želatina. Kažko jam trūksta ir dabar jau žinau ko, į jūsiškius pažiūrėjus, balto sniego trūksta, ai bus gerai ir taip
Hm, o darydama tuos šokoladinius "tuneliukus" susisukusius - ar temperavai šokoladą? Šįryt mėginau ir aš daryti, bet balto šokolado niekaip negalėjau temperuot, kokius 3 kartus mėginau, ir nepavyko - vis lydėsi nuo rankų, o uždėtas ant torto - sulūžo
davidija jau tortai kaip is pasakos.... labai grazuciai
RiMami labai puikiai atrodo tortukas ir be sniego...musu Kaledos ir be sneigo
RiMami labai puikiai atrodo tortukas ir be sniego...musu Kaledos ir be sneigo
QUOTE(RiMami @ 2008 12 25, 17:14)
nu tas egles nors per ekrana ciupk
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 12 25, 20:21)
Hm, o darydama tuos šokoladinius "tuneliukus" susisukusius - ar temperavai šokoladą? Šįryt mėginau ir aš daryti, bet balto šokolado niekaip negalėjau temperuot, kokius 3 kartus mėginau, ir nepavyko - vis lydėsi nuo rankų, o uždėtas ant torto - sulūžo
Ačiū visoms labai
Tuneliukus dariau iš paprastai ištirpinto vandens vonelėje šokolado (pamiršau tempertūrint jį ) , pasidariau juos dar praeitą penktadienį ir tik šiandien ryte uždėjau ant torto, visą tą laiką jie buvo šaldytuve tuose ritinėliuose ant kepimo popieriaus, kaip matai nieko jiems nenutiko. Eglutėms šokoladą tai temperatūravau dėl visa ko. Bet dabar apžiūrėjau tai jau yra šiek tiek pabalusių dėmelių ant tuneliukų, o eglutės laikosi puikiai. Taip, kad geriau temperatūrinti , nebent puoštum prieš patiekiant. Kaip su baltu elgtis nežinau, nemėginau
Ka reiskia temperaturint sokolada?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 26, 10:39)
Ka reiskia temperaturint sokolada?
Tai reiškia jį užgrūdinti Paskaityk apie temperatūravimą čia. Aš taip ir darau, tiesa dar nedaug kartų teko taip daryti, kad galėčiau pasakyt ar pasiteisino ar ne (bet va eglutės ir šiandien gražios, kur su temperuotu tepta, o ant tuneliukų - jau vakar atsirado smulkių pabalusių dėmelyčių, tai turbūt geriau temperuot
Cipciuk, ačiū Puošimas šiomis eglutėmis tapo vos ne masine gamyba Pažiūrėkit, kiek merginų pasinaudojo šia jūsų idėja ir aš taip pat Mažų mažiausiai turiu nors jau padėkoti jums už idėją - AČIŪ
Cipciuk, ačiū Puošimas šiomis eglutėmis tapo vos ne masine gamyba Pažiūrėkit, kiek merginų pasinaudojo šia jūsų idėja ir aš taip pat Mažų mažiausiai turiu nors jau padėkoti jums už idėją - AČIŪ
[/quote]
Naudokites i sveikata
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.