Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

mergaites,

palaikiau torta saldytuve apie 2 valandas (jis perteptas su grietinele). Ar jau galu aptepneti sokolado glazura?
Atsakyti
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 21, 20:27)
mergaites,

palaikiau torta saldytuve apie 2 valandas (jis perteptas su grietinele). Ar jau galu aptepneti sokolado glazura?

Manau, kad puikiausiai gali mirksiukas.gif
Atsakyti
kazka prigaminau visteik lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tokio aukscio kad lipas per formos bortus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tegu tik pabando kas pasakyt kad neskanu,ryt tureciau imest koki lepioska lotuliukas.gif aciu visoms uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, gal diena šiandien tokia, kad nesiseka niekam.. g.gif mmergyte vargsta visa dieną smile.gif O aš antrą sykį bandžiau daryti tortui papuošimą iš saldaininės masės (pagal Inočką), tai man ta balta masė neišėjo verysad.gif Iškart pasidarė kieta ir trupanti aggressive.gif Pirmą sykį viskas gavosi gerai, vakar dariau gėlytes, irgi viskas buvo OK, o šiandien.. Betkuriuo atveju, kažkoks papuošimas gavosi, tai įkeliu foto blush2.gif Čia vėl eilinis biskvitas viduje, nes mano tikslas išmokti puošti, nes greit nusimato proga smile.gif

[attachmentid=165087]
Atsakyti
Maliku , labai grazu wub.gif nuotraukyteje nesimato , kad ji negera , viskas puikiai atrodo ir padengimas ir rozes thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Maliku
10 balu, super atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Malonu girdėti pagyrimus iš tokių profių kaip cipciukas ir Inočka wub.gif Šiaip šį sykį rožės ir man patinka topsecret.gif Tik vat kas čia nutiko tai baltai masei?.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 11 22, 00:54)
Malonu girdėti pagyrimus iš tokių profių kaip cipciukas ir Inočka  wub.gif Šiaip šį sykį rožės ir man patinka  topsecret.gif Tik vat kas čia nutiko tai baltai masei?..   mastau.gif

Tu cia baik su tuo profu . As toks profas kaip ir tu. Is cia pora menesiu pasimokiau ir "profu" tapau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 22 lapkričio 2008 - 01:14
viskas apie tortu papuosimus http://picasaweb.goo...narevisdetortas

visa val ziurejau, ziurejau , nu graziu dalyku yra, bet nerealu ten viska perziureti, reikia laisvo laiko mares tureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 22 lapkričio 2008 - 07:44
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 22, 07:42)
viskas apie tortu papuosimus http://picasaweb.goo...narevisdetortas

visa val ziurejau, ziurejau , nu graziu dalyku yra, bet nerealu ten viska perziureti, reikia laisvo laiko mares tureti.

Labai gera nuoroda, aciu
veliau idesiu i nauja tema
Atsakyti
Mergaites, stai torciukas 1-jam dukrytes gimtadieniui blush2.gif
Labai nepeikit, nes su kremo atgaliai puosiau pirma karta. Dydis 30x40

user posted image

user posted image

Viduje jogurtinis tortas:
1 sluoksnis: sokoladinis biskvitas (pagal juoda miska), vysnios, kremas (vysniu jogurtas smilga, mascarpone, grietinele), 2 sluoksnis: baltas biskvitas (pagal ananasini), persikai, kremas (persikinis jogurtas smilga, mascarpone, grietinele). Papuostas grietinele, medziai sokoladiniai, zole kokoso drozles, akmenukai is nepavykusiois marcipanines mases, gelytes ir lapeliai is saldainiu mases

Boruzele: viduje sokoladiniai lakstai (buvo like nuo Otelo), sokoladinis kremas, apvalumas padarytas is biskvito likuciu su kremu (alia bulvyte), padengta saldainiu mase, galva - bulvyte dengta sokoladu, taskiukai, akytes - sokoladas, lupos saldainiu mase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 22 lapkričio 2008 - 10:38
nu greit atvarykit kuri nors papuost man torto rolleyes.gif o dabar lauksiu skubaus atsakymo doh.gif jei papuosiu torta plakta grietinele,i kuria desiu standikli,a ji man nenutekes? g.gif nes atsimenu kazka veikem su mb ,su pirktine giretinele,vikas nutekejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif baisu kad baisiau nebutu su tuo tortu nei yra doh.gif dar bandysiu ta mase uzsiminkyt,ale jauciu kad jau nebespeju doh.gif
Atsakyti