QUOTE(veziukasR @ 2008 12 24, 09:46)
Gal galima būtų tiksliau? Kiek tas daugiau - ant 1 baltymo 4? 5? 6 šaukštus? Ir plakti mikseriu ar visgi trinti šaukštu?
Nereikia plakti baltymų, tik išmaišai patį baltymą su cukraus pudra ir citrinos rūgštimi - tiksliai kiek šaukštų nepasakysiu, nes visada dedu iš akies, turi būti tokia tirštoka masė - orientuojuosi taip, kad kai aptepu grybo kotelį, padažau į aguonas (dedu apvertusi jį džiūti į iškaitintą kiaušinių dėklą arba į lėkštelę pripiltą cukraus) ir tos aguonos neturi čiuožti žemyn grybuko kotu , o taip ir likti vietoj - taip ir sprendžiu, kad geras glajus , jei čiuožia - įberk dar pudros.
Kaip tau dabar ištaisyt viską, tiesą pasakius net nežinau , gal pabandymui pamėgink ant viršaus šią glazūrą tepti