Mergaites sos, issikepiau zvaigzdes kaledinei eglei ir noriu jas aplieti juodu sokoladu, kazin ar man jos nesuminkstes? zvaigzdes reikia merkti i sokolada ir deti viena ant kitos? laukiu bet kokiu patarimu aciu
QUOTE(aistukke @ 2008 12 23, 10:49)
Ar as viena tokia neveksla ar kas yra
Nu man niekaip neiseina tu gelyciu padaryt normaliai pagal cipciuko gelyciu mases recepta Man ta mase,tokia trupanti,kad nieko nesigauna
HELP
Nu man niekaip neiseina tu gelyciu padaryt normaliai pagal cipciuko gelyciu mases recepta Man ta mase,tokia trupanti,kad nieko nesigauna
HELP
tikriausiai mazai zelatinos,as du kartus dariau,tai ir nekaip gavos,vakar vel dariau,zelatinos dejau 2 saukstus,tai mase gerai kociojosi ir netrupejo pabandyk.
QUOTE(aistukke @ 2008 12 23, 12:49)
Ar as viena tokia neveksla ar kas yra
HELP
HELP
pabandyk gal paminkyt daugiau...
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 23, 12:59)
tikriausiai mazai zelatinos,as du kartus dariau,tai ir nekaip gavos,vakar vel dariau,zelatinos dejau 2 saukstus,tai mase gerai kociojosi ir netrupejo pabandyk.
QUOTE(coliukasv @ 2008 12 23, 13:22)
pabandyk gal paminkyt daugiau...
dekui uz patarimus
minkiau gal 15min vis tiek tas pats
Jauciu zelatinos mazai,desiu daugiau
Laba, norėjau paklausti kaip gražiai padaryti rožytes ant torto su konditeriniu švirkštu, nu niekaip nesigauna
Sveikos merginos .Nu ir prikepusios cia visokiausiu grozybiu.pasidariau torta bet va niekur nerandu kaip pasidaryti papuosima tom kreminem baltom gelytem su konditeriniu svirkstu.Prasau pagalbos gal kas parasykit ka .Busiu labai dekinga.Aciu is anksto.
QUOTE(neramuole @ 2008 12 23, 10:38)
Mergaites sos, issikepiau zvaigzdes kaledinei eglei ir noriu jas aplieti juodu sokoladu, kazin ar man jos nesuminkstes? zvaigzdes reikia merkti i sokolada ir deti viena ant kitos? laukiu bet kokiu patarimu aciu
nesuminkstes,gali lieti.As tepiau tik per viduri ir dejau viena nat kitos.(nu bet taip kreivai sulipdziau,kad geda kam parodyt )
QUOTE(daividija @ 2008 12 23, 23:42)
nesuminkstes,gali lieti.As tepiau tik per viduri ir dejau viena nat kitos.(nu bet taip kreivai sulipdziau,kad geda kam parodyt )
kokia geda, mesk nuotraukyte cia tik, as tai nelabai ka sugebu kol kas bet vis bandau bandau............ jei pavyks kas nors ir si karta imesiu
Merginos padėėėėėkit Kepiau grybukus pagal seną močiutės receptą ir glajų koteliams dariau kaip ten parašyta: ėmiau 3 šaukštus su kaupu cukros pudros vienam baltymui, dėjau truputį rūgščios druskos ir plakiau. Nežinau ar per mažai cukraus, ar per mažai ar per daug plakiau, bet esmė ta, kad nudažius kotelius, jie neišdžiūvo, o limpa Kažin ką padariau ne taip? Ir ar galima kaip nors ištaisyti situaciją?
QUOTE(veziukasR @ 2008 12 24, 07:12)
Merginos padėėėėėkit Kepiau grybukus pagal seną močiutės receptą ir glajų koteliams dariau kaip ten parašyta: ėmiau 3 šaukštus su kaupu cukros pudros vienam baltymui, dėjau truputį rūgščios druskos ir plakiau. Nežinau ar per mažai cukraus, ar per mažai ar per daug plakiau, bet esmė ta, kad nudažius kotelius, jie neišdžiūvo, o limpa Kažin ką padariau ne taip? Ir ar galima kaip nors ištaisyti situaciją?
dek zymiai daugiau pudros,turi gautis tirsta mase,tada ir nudzius gerai
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 24, 09:39)
vau Jolka kaip grazu.Va tuos krstelius as ir klausiau,kaip cia juos daryt.Is nuotraukos speju kad cia sitas is cukraus pudros kur sustinksta.ir vadinas tikriausiai beze.Bet kaiptuos krastelius sviestinius padaryt kokios ten mazdaug proporcijos.
[quote=JOLKA999,2008 12 24, 09:39]
Papildyta:
Gal galima būtų tiksliau? Kiek tas daugiau - ant 1 baltymo 4? 5? 6 šaukštus? Ir plakti mikseriu ar visgi trinti šaukštu?
Papildyta:
Gal galima būtų tiksliau? Kiek tas daugiau - ant 1 baltymo 4? 5? 6 šaukštus? Ir plakti mikseriu ar visgi trinti šaukštu?