Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(lile @ 2008 12 22, 08:05)
Na prameciau akimis visa tema bet neradau cipciuko sukurtos mases recepto. Labai noriu sugalvot kazka idomaus ir ganetinai paprasto, kad papuosti kaledini torta. Gal cipciukas mestels dar nuorodele i ta temele smile.gif

Gal zinot kuo daryti tas grazes papuosimo eglutes.

Man kazkaip su tortu puosimu sunku sad.gif

viskas apie papuošimus yra šiojtemelėj My Webpage mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 22, 07:55)
klausimas toks pasistojo...

kepiau kadaise meduti cipciuko (ten daug sodos ieina), vakar meduolius irgi su daug sodos... uzgesinau sodą, suputojo, jau net bijojau kad acto skonio tesloj nesijaustu...  bet mane vistiek erzino ir medutyje ir meduoliuose tas sodos skonis... nors ir dejau jos siek tiek maziau nei recepte...
1) gal galima keisti i kepimo miltelius? kokiom proporcijom?
2) gal as kazko nesuprantu sodos gesinime? (sudedi i puodeli soda ir sliuksteli ja actu)
3) ar dar kam jauciasi soda? (konkreciai meducio ir cipciuko meduoliu receptuose). jau pradedu galvoti apie padidinta jautruma sodai biggrin.gif

1. nezinau , proporcijos - dvigubos .
2. teisingai gesini
3. man visada ji jau ciasi kokie bebutu gaminiai su ja .

Mergaites jau rasiau bet pasikartosiu : meduoline tesla yra vadinama " sunkiaja tesla " del to , kad medus neduoda kilti teslai , todel i ja dedama sodos ir gana nemazai schmoll.gif , patariama deti ne kepimo miltelius , bet butent soda ! ....bet galite pabandyti ( duok Dieve , kad ji iskiltu ) , be to dar patarsiu : meduoliniams gaminiams naudoti miltus 550 D , JIE TAM SKIRTI .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 11:02)
1. nezinau  , proporcijos - dvigubos .
2. teisingai gesini
3. man visada ji jau ciasi kokie bebutu gaminiai su ja .

Mergaites jau rasiau bet pasikartosiu : meduoline tesla yra vadinama " sunkiaja tesla " del to , kad medus neduoda kilti teslai , todel i ja dedama sodos ir gana nemazai  schmoll.gif , patariama deti ne kepimo miltelius , bet butent soda ! ....bet galite pabandyti ( duok Dieve , kad ji iskiltu ) , be to dar patarsiu : meduoliniams gaminiams naudoti miltus 550 D , JIE TAM SKIRTI .

jasno 4u.gif . reiks kokia partija su kepimo milteliais pabandyti...

siandien vaziavau specialiai i parduotuve kepimo rankoves pirkti (zadejau i ja meduolius pakuoti)... parsiveziau 2 didziulius maisus visko, o rankove tik namie prisiminiau doh.gif
Atsakyti
As iseinu i parde druskos pirkti ( svarbiausias pirkinys ) , gryztu su dviem maisais pirkiniu , o druska pardeje ant lentynos lieka doh.gif
Atsakyti
daug kam čia taip biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif

QUOTE(Srove @ 2008 12 22, 00:32)
thumbup.gif , ar tiek daug jus suniamniojat tu tortu bigsmile.gif  4u.gif

Cia ne sau kepiau blush2.gif
Bet ir pas mus saldumynai ilgai neuzsilieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sumeistravau Napaleona bigsmile.gif

user posted image

gaila, tik kad receptu man uzdrausta pasidalinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2008 12 22, 19:25)
Sumeistravau Napaleona  bigsmile.gif

gaila, tik kad receptu man uzdrausta pasidalinti...  verysad.gif

NESUPRATAU mad.gif O kas uzdraude g.gif
Tu recepta rasyk, o mes niekam nepasakysim, kad parasei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 22 gruodžio 2008 - 19:30
QUOTE(*tiute* @ 2008 12 22, 19:25)
Sumeistravau Napaleona  bigsmile.gif
gaila, tik kad receptu man uzdrausta pasidalinti...  verysad.gif

Kooooks gražus Napoleonas thumbup.gif Nu bet kodėl ko negali gaut taip norisi cry.gif cry.gif cry.gif
Tai gal į AŽ norinčioms galėtum receptą pasiųst mastau.gif - mes niekam nesakysim topsecret.gif
Atsakyti
Seimynine paslaptis verysad.gif
Galiu tik pasakyti, kad tesla sviesine kapotine, o pertepimo kremas ne plikytas, o is balytiminis. Foto reportazas cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tiute*: 22 gruodžio 2008 - 20:35
QUOTE(*tiute* @ 2008 12 22, 21:34)
Seimynine paslaptis  verysad.gif
Galiu tik pasakyti, kad tesla sviesine kapotine, o pertepimo kremas ne plikytas, o is balytiminis. Foto reportazas cia

kokios paslaptys verysad.gif
Atsakyti
Ar as viena tokia neveksla ar kas yra doh.gif lotuliukas.gif
Nu man niekaip neiseina tu gelyciu padaryt normaliai pagal cipciuko gelyciu mases recepta blush2.gif Man ta mase,tokia trupanti,kad nieko nesigauna schmoll.gif
HELP doh.gif
Atsakyti