QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 22:20)
Ir man
As kazkoki sokoladini torta dariau,bet vietoj miltu dejau tik maltus migdolus,tai kai bandziau perpjaut,tai gavosi sh..didziausias,sutrupejo gabalais.Ale as vistiek sutepliojau su ganasu ir gavosi labai skanu,tik labai neisvaizdu,tai net nesirodysiu,nes jau ir baigiam suest
QUOTE(Inočka @ 2008 12 19, 22:58)
Cia parasyta kaip pati marshmelow pasigaminti.
Srove, o kam gaminti, jei yra pirkt?
Srove, o kam gaminti, jei yra pirkt?
SM irgi kazkur yra tu saldainiu pagaminimo procesas, atsimenu, kazkada buvau atradus
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 00:20)
Pasistengsiu
Darant pagal cipciuko recepta beze, tai cia 120g cukraus reikia 3 saukstu vandens, vadinasi jei darysiu is dvieju baltymu, reiks 240g cukraus ir 6 saukstu vandens?
Dar vienas mano ale sedevras
Masiania*
Grazus tortuks. Man labai apetitnai atrodo.
Grazus tortuks. Man labai apetitnai atrodo.
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 21, 23:23)
Dar vienas mano ale sedevras
, ar tiek daug jus suniamniojat tu tortu
klausimas toks pasistojo...
kepiau kadaise meduti cipciuko (ten daug sodos ieina), vakar meduolius irgi su daug sodos... uzgesinau sodą, suputojo, jau net bijojau kad acto skonio tesloj nesijaustu... bet mane vistiek erzino ir medutyje ir meduoliuose tas sodos skonis... nors ir dejau jos siek tiek maziau nei recepte...
1) gal galima keisti i kepimo miltelius? kokiom proporcijom?
2) gal as kazko nesuprantu sodos gesinime? (sudedi i puodeli soda ir sliuksteli ja actu)
3) ar dar kam jauciasi soda? (konkreciai meducio ir cipciuko meduoliu receptuose). jau pradedu galvoti apie padidinta jautruma sodai
kepiau kadaise meduti cipciuko (ten daug sodos ieina), vakar meduolius irgi su daug sodos... uzgesinau sodą, suputojo, jau net bijojau kad acto skonio tesloj nesijaustu... bet mane vistiek erzino ir medutyje ir meduoliuose tas sodos skonis... nors ir dejau jos siek tiek maziau nei recepte...
1) gal galima keisti i kepimo miltelius? kokiom proporcijom?
2) gal as kazko nesuprantu sodos gesinime? (sudedi i puodeli soda ir sliuksteli ja actu)
3) ar dar kam jauciasi soda? (konkreciai meducio ir cipciuko meduoliu receptuose). jau pradedu galvoti apie padidinta jautruma sodai
Na prameciau akimis visa tema bet neradau cipciuko sukurtos mases recepto. Labai noriu sugalvot kazka idomaus ir ganetinai paprasto, kad papuosti kaledini torta. Gal cipciukas mestels dar nuorodele i ta temele
Gal zinot kuo daryti tas grazes papuosimo eglutes.
Man kazkaip su tortu puosimu sunku
Gal zinot kuo daryti tas grazes papuosimo eglutes.
Man kazkaip su tortu puosimu sunku