Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Gitana .B , esi nuteista , ir priteisiu .....atpjauti kuo didesni gabala MAN!!!!! essen.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 22:20)
Gitana .B , esi nuteista , ir priteisiu .....atpjauti kuo didesni gabala MAN!!!!! essen.gif

Ir man thumbup.gif
As kazkoki sokoladini torta dariau,bet vietoj miltu dejau tik maltus migdolus,tai kai bandziau perpjaut,tai gavosi sh..didziausias,sutrupejo gabalais.Ale as vistiek sutepliojau su ganasu ir gavosi labai skanu,tik labai neisvaizdu,tai net nesirodysiu,nes jau ir baigiam suest tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 19, 22:58)
Cia parasyta kaip pati marshmelow pasigaminti.
Srove, o kam gaminti, jei yra pirkt?

SM irgi kazkur yra tu saldainiu pagaminimo procesas, atsimenu, kazkada buvau atradus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 20, 00:20)

wub.gif Pasistengsiu
Atsakyti
Darant pagal cipciuko recepta beze, tai cia 120g cukraus reikia 3 saukstu vandens, vadinasi jei darysiu is dvieju baltymu, reiks 240g cukraus ir 6 saukstu vandens?
Atsakyti
Uzteks ir 4-5 saukstu , gali pilti ir litra lotuliukas.gif ale paskui pora valandu lauksi kol isgaruos bevirdamas doh.gif , as pati pilu 2 , bet parasiau 3 , kad jus spetumete issiplakti baltimus , geriau nors kiek lukterti , nei sudeginti cukru doh.gif
Atsakyti
Dar vienas mano ale sedevras biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ale liuks sedevras thumbup.gif ....tartum apsniktas wub.gif
Atsakyti
Masiania*
Grazus tortuks. Man labai apetitnai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 21, 23:23)
Dar vienas mano ale sedevras biggrin.gif

thumbup.gif , ar tiek daug jus suniamniojat tu tortu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
klausimas toks pasistojo...

kepiau kadaise meduti cipciuko (ten daug sodos ieina), vakar meduolius irgi su daug sodos... uzgesinau sodą, suputojo, jau net bijojau kad acto skonio tesloj nesijaustu... bet mane vistiek erzino ir medutyje ir meduoliuose tas sodos skonis... nors ir dejau jos siek tiek maziau nei recepte...
1) gal galima keisti i kepimo miltelius? kokiom proporcijom?
2) gal as kazko nesuprantu sodos gesinime? (sudedi i puodeli soda ir sliuksteli ja actu)
3) ar dar kam jauciasi soda? (konkreciai meducio ir cipciuko meduoliu receptuose). jau pradedu galvoti apie padidinta jautruma sodai biggrin.gif
Atsakyti
Na prameciau akimis visa tema bet neradau cipciuko sukurtos mases recepto. Labai noriu sugalvot kazka idomaus ir ganetinai paprasto, kad papuosti kaledini torta. Gal cipciukas mestels dar nuorodele i ta temele smile.gif

Gal zinot kuo daryti tas grazes papuosimo eglutes.

Man kazkaip su tortu puosimu sunku sad.gif
Atsakyti