nu va, parodysiu as jums ta savo uroda
Inocka, o is keliu baltymu plakei beze
Man tai grazus tas tavo "urodas" sukuria toki .. na.. nelankoma kampeli... kur net sniego pedos nesimato
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 12 18, 21:35)
Inocka, o is keliu baltymu plakei beze
is 4-iu
Su beze as visiskai susimoviau .
Cipciukas rase, kad pavirsius turi siek tiek sukieti, kai pastovi. Man, ziuri, kai buvo minksta taip ir yra. Nors forma laiko kuo puikiausiai, kaip buvo spygliukai, tai ir liko.
Siandien pradejau ziureti kas cia ne taip. tai gi ,rupuze, as ne pagal cipciuko recepta padariau . Pas mane parasyti keli receptai, dar nuo senu laiku (nors nekarto nebandziau daryti), tai paaiskinima perskaiciau cipciuko, o proporcijas nuo kito recepto
Dariau is 4-iu baltymu, 200 gr. cukraus, 70 ml. vandens. Isviriau sirupa, viska pagal cipciuko aprasyma, isplakiau baltymus, paskui sumaisiau su karstu sirupu ir dar plakiau kokiu 12 min. Bet kaip pradejo is puodo lipt , sustojau.
Dejau gal 1/3 arb. saukstelio citrinos rugsties (milteliu).
Per savo ziopluma isbandziau naujas proporcijas, saldumo kaip tik.
Kai darai 12 nakties, tai taip ir gaunas .
Inočka, labai gražus tortukas toks purus, purus
QUOTE(Inočka @ 2008 12 18, 20:56)
O aptikau Labai grazus ir pasakiskas toks
Gal cia idesiu savo sios dienos galvos skausma
Turejo buti grazi balta su raudonu kaspinu (o ne kazkokia nesamone) kaledine dovanele, o kas isejo, matot pacios
Turejo buti grazi balta su raudonu kaspinu (o ne kazkokia nesamone) kaledine dovanele, o kas isejo, matot pacios
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 19, 00:30)
baik parintis,dar ne kiekvienai toki torta padaryti.visai liuks,grazus torciukas.
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 19, 01:30)
O kaip nuo stalo toki dideli perkelt kur nors kitur? visai grazus tortas, kas cia negerai na bantuko gal surisimas ne taip gavosi, bet siaip liuks
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 13:26)
Vidui ananasinis tortukas , virsui mano " israstoji " mase .....toliau viska matote varau daryti sekanti
Vau kazin kada as rysiuosi daryt ta padengimo mase...