Cipciuk , tortas nerealus man tokia spalva labai patinka
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 16, 11:30)
kai grysiu idesiu i kita skyreli ie receptuka ir prapjauto gabaleli .
Cipciuk, per tuos savo meduolius ir tortą pražioplinau Gražuuuuus Lelija iš vis kaip gyva , o tos mažos gėlytės turbūt cukrinės, kad taip gerai laikosi Tik va, aplėkiau kitas temeles - o recepto niekur nėr Ir gabaliuko prapjauto irgi nėr Kaip bus negi su drauge patvarkėt ir mums nepalikot
Brac, kokie grazus tortai
Bet, matyt nelabai turesiu laiko taip graziai padaryt, bet i kai kurias idejas jau atkreipiau demesi.
Parodysiu siandien ka sumeistravau (Darysiu vakare). Jei dar ka rasit, butinai idekit
O dabar begu toliau dirbt.
Aciu labai
Bet, matyt nelabai turesiu laiko taip graziai padaryt, bet i kai kurias idejas jau atkreipiau demesi.
Parodysiu siandien ka sumeistravau (Darysiu vakare). Jei dar ka rasit, butinai idekit
O dabar begu toliau dirbt.
Aciu labai
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 16, 12:30)
Pagaliau isejo ta saldainiu mase , kadangi buvo imaisyta ir zalios spalvos , tai liko torta daryti zalia , spalva baisi , bet mes su drauge tuoj ji patvarkysime , vidui braskinis tortas , kai grysiu idesiu i kita skyreli ie receptuka ir prapjauto gabaleli .
pasaka ne tortas galite užsakimus priiminėt
tai kad ji taip ir daro
Mergaites SOS !!!!!!!!!!!!!!!
Nusipirkau siandien
Nu ir paaiskinkit man, kaip ta maiseli uzdet? As atsukau ta adapteri, kad kaip uzdet antgali, ir ta maiseli kaip ir uzmoviau ant adapterio... ar as teisingai darau? patarkit, nes gi jus cia viska zinancios va taip atrodo
Nusipirkau siandien
Nu ir paaiskinkit man, kaip ta maiseli uzdet? As atsukau ta adapteri, kad kaip uzdet antgali, ir ta maiseli kaip ir uzmoviau ant adapterio... ar as teisingai darau? patarkit, nes gi jus cia viska zinancios va taip atrodo
Gal galetumete atsakyt, jei noriu padengt torta cukrine ar mashmallow mase, koki torta geriau pasirinkt... bijau rizikuot daryt koki mascarpone, bet ar butinai turi buti kietas tvirtas biskvitinis tortas, ar galima pasirinkti koki su daugiau kremo???
Idesiu dar keleta ideju kalediniams skanestams:
Kaip nulipdyti grazius giedorielius....
Paskutiniai marcipaniniukai man mieliausi
Idesiu dar keleta ideju kalediniams skanestams:
Kaip nulipdyti grazius giedorielius....
Paskutiniai marcipaniniukai man mieliausi
Kažkada buvo kalbėta apie angliškus tortus ara kitaip batonus su uogiene
Tai vat kaip jie gali atrodyti tik prapjauto foto neturiu, bet ten labai saldus biskvitas buvo, su dar saldesne paprasta uogiene
Tai vat kaip jie gali atrodyti tik prapjauto foto neturiu, bet ten labai saldus biskvitas buvo, su dar saldesne paprasta uogiene