Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 16, 11:30)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
Pagaliau isejo ta saldainiu mase , kadangi buvo imaisyta ir zalios spalvos , tai liko torta daryti zalia , spalva baisi , bet mes su drauge tuoj ji patvarkysime , vidui braskinis tortas , kai grysiu idesiu i kita skyreli ie receptuka ir prapjauto gabaleli .

blink.gif vau koks grazutis thumbup.gif
Atsakyti
grazu 4u.gif
Atsakyti
cipciukas tortas nerealus wub.gif doh.gif
O kaip tas gelytes padaryti su stiebeliais? tokios grazios blush2.gif
Atsakyti
Labai aciu visosm padejusioms surasti krepsiukus triufeliukams ar siaip sausainukams. Vakar nusipirkau IKI parduotuveje uz 4,99 -100 vnt. visokiu spalvu. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 12 16, 16:55)
Labai aciu visosm padejusioms surasti krepsiukus triufeliukams ar siaip sausainukams. Vakar nusipirkau IKI parduotuveje uz 4,99 -100 vnt. visokiu spalvu. aciuks.gif

Nulekiau ir as akis isdegus i IKI ir tiesiai i ta skyriu - ner pas mus verysad.gif tik tie dideli, balti yra
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 16, 12:30)

Labai gražu - toks.. pavasariškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 12 16, 16:16)
Labai gražu - toks.. pavasariškas smile.gif

Pas mus maciau yra, bet as nepirkau rolleyes.gif

Koks Cipciuko tortas bigsmile.gif
Atsakyti
Cipciuk,grazus tavo zalias tortas.. thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, visai ta spalva nebaisi schmoll.gif bigsmile.gif Ir tortas kaip visada wub.gif
Atsakyti
Kokie nuostabus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 16, 12:30)
Pagaliau isejo ta saldainiu mase

Zinai cipciuk tortas labai puikus, tik man cia truksta vieno akcentelio-zalios varlytes biggrin.gif po gelytem, nu super butu lotuliukas.gif
Taip, kad dar nevalgyk su draugem tu jo, o greit nulipdyk varlike ir perpaveiksluok mums lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 16 gruodžio 2008 - 20:32
QUOTE(Srove @ 2008 12 16, 20:31)
Zinai cipciuk tortas labai puikus, tik man cia truksta vieno akcentelio-zalios varlytes biggrin.gif  po gelytem, nu super butu lotuliukas.gif
Taip, kad dar nevalgyk su draugem tu jo, o greit nulipdyk varlike ir perpaveiksluok mums lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo jau to torto nera lotuliukas.gif
Atsakyti