O tai kas ta Arevita (pagoglinau tai man gaisrines iranga kazkokia). ?
O as turiu maziukiu Vilniuje yra tokia pat stebuklinga parduotuve - Sangaida. Labai daug gerio yra ir ten Ji yra Paneriu g 20 (atrodo)
QUOTE(Bijuna @ 2008 12 15, 13:04)
O tai kas ta Arevita (pagoglinau tai man gaisrines iranga kazkokia). ?
pažiūrėk čia
Druskininkuose "Iki" tikrai yra mažų ir spalvotų. Pirkau prieš 3 d.
Tik jie stovi prie prekių gimtadieniams, ten kur balionai, servetėlės vaikiškos, lėkštutės spalvotos ir pan.
Tik jie stovi prie prekių gimtadieniams, ten kur balionai, servetėlės vaikiškos, lėkštutės spalvotos ir pan.
QUOTE(pirasa @ 2008 12 15, 16:28)
Druskininkuose "Iki" tikrai yra mažų ir spalvotų. Pirkau prieš 3 d.
Ziuriu gyvenu Druskininkuose, ale nieko nematau
Ir jų dydis 35 x 20 mm. Visokių spalvų. Kainavo apie 4 litus už 100.
Na va, praktikavausi porą sykių su pirktiniais papločiais, kad išbandyti papuošimus (pagal Inočką ), o dabar įkelsiu to proginio torto foto (mamai 50 buvo). Taigi trečias mano bandymas, ir jau pasižadėjau sau, kad paskutinis Viduje Medutis pagal mano mamą. Ji ir kepė tą tortą, o aš puošiau. Šiaip, turėjo būti tik vieno aukšto, bet dalį jų sutepus, pasirodė, kad sluoksnių perdaug, tai perpjovė juos per pusę ir sutepė dar antrą aukštą . Dydis torto: apačia ~35*25, viršus perpus mažesnis. Taigi, rezultatas toks..
[attachmentid=166490]
[attachmentid=166490]
QUOTE(Maliku @ 2008 12 15, 23:26)
Na va, praktikavausi porą sykių su pirktiniais papločiais, kad išbandyti papuošimus (pagal Inočką ), o dabar įkelsiu to proginio torto foto (mamai 50 buvo). Taigi trečias mano bandymas, ir jau pasižadėjau sau, kad paskutinis
Na tortas super laaabai gražus.
O kodėl paskutinis trečias bandymas - čia tu apie tortą ar apie papuošimus. Jei apie papuošimus tai gėlytės laaabai gražios, nuo Inočkos neatskirsi
QUOTE(RiMami @ 2008 12 15, 23:42)
Na tortas super laaabai gražus.
O kodėl paskutinis trečias bandymas - čia tu apie tortą ar apie papuošimus. Jei apie papuošimus tai gėlytės laaabai gražios, nuo Inočkos neatskirsi
Ačiū už pagyrimus
O paskutinis, nes neturiu aš kantrybės tokie darbam.. Ir laiko man gaila.. Gėles dariau vieną naktį nuo ~0.30 iki 3.00 val., lapelius šiek tiek trumpiau, jau kitą naktį O dar trečią nakti "klojau patalus" ant torto.. Man geriau nusipirkt