Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Tai va , o Arevitoje 25mm thumbup.gif
Atsakyti
O tai kas ta Arevita (pagoglinau tai man gaisrines iranga kazkokia). ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Googlink " Arevitos iranga " biggrin.gif
Atsakyti
O as turiu maziukiu 4u.gif Vilniuje yra tokia pat stebuklinga parduotuve - Sangaida. Labai daug gerio yra ir ten ax.gif Ji yra Paneriu g 20 (atrodo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 12 15, 13:04)
O tai kas ta Arevita (pagoglinau tai man gaisrines iranga kazkokia). ? lotuliukas.gif

pažiūrėk čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Druskininkuose "Iki" tikrai yra mažų ir spalvotų. Pirkau prieš 3 d.
Tik jie stovi prie prekių gimtadieniams, ten kur balionai, servetėlės vaikiškos, lėkštutės spalvotos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 12 15, 16:28)
Druskininkuose "Iki" tikrai yra mažų ir spalvotų. Pirkau prieš 3 d.
Tik jie stovi prie prekių gimtadieniams, ten kur balionai, servetėlės vaikiškos, lėkštutės spalvotos ir pan.

Ziuriu gyvenu Druskininkuose, ale nieko nematau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir jų dydis 35 x 20 mm. Visokių spalvų. Kainavo apie 4 litus už 100.
Atsakyti
Na va, praktikavausi porą sykių su pirktiniais papločiais, kad išbandyti papuošimus (pagal Inočką 4u.gif ), o dabar įkelsiu to proginio torto foto (mamai wub.gif 50 buvo). Taigi trečias mano bandymas, ir jau pasižadėjau sau, kad paskutinis biggrin.gif Viduje Medutis pagal mano mamą. Ji ir kepė tą tortą, o aš puošiau. Šiaip, turėjo būti tik vieno aukšto, bet dalį jų sutepus, pasirodė, kad sluoksnių perdaug, tai perpjovė juos per pusę ir sutepė dar antrą aukštą doh.gif . Dydis torto: apačia ~35*25, viršus perpus mažesnis. Taigi, rezultatas toks..

[attachmentid=166490]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 15 gruodžio 2008 - 23:29
QUOTE(Maliku @ 2008 12 15, 23:26)
Na va, praktikavausi porą sykių su pirktiniais papločiais, kad išbandyti papuošimus (pagal Inočką  4u.gif ), o dabar įkelsiu to proginio torto foto (mamai  wub.gif  50 buvo). Taigi trečias mano bandymas, ir jau pasižadėjau sau, kad paskutinis

Na tortas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laaabai gražus.
O kodėl paskutinis trečias bandymas blink.gif blink.gif - čia tu apie tortą ar apie papuošimus. Jei apie papuošimus tai gėlytės laaabai gražios, nuo Inočkos neatskirsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 15, 23:42)
Na tortas super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif laaabai gražus.
O kodėl paskutinis trečias bandymas blink.gif  blink.gif - čia tu apie tortą ar apie papuošimus. Jei apie papuošimus tai gėlytės laaabai gražios, nuo Inočkos neatskirsi mirksiukas.gif

Ačiū už pagyrimus blush2.gif
O paskutinis, nes neturiu aš kantrybės tokie darbam.. Ir laiko man gaila.. Gėles dariau vieną naktį nuo ~0.30 iki 3.00 val., lapelius šiek tiek trumpiau, jau kitą naktį smile.gif O dar trečią nakti "klojau patalus" ant torto.. Man geriau nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Pagaliau isejo ta saldainiu mase , kadangi buvo imaisyta ir zalios spalvos , tai liko torta daryti zalia , spalva baisi , bet mes su drauge tuoj ji patvarkysime , vidui braskinis tortas , kai grysiu idesiu i kita skyreli ie receptuka ir prapjauto gabaleli .

user posted image
Atsakyti