Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(pirasa @ 2008 12 14, 09:55)
Na va ir aš sulipdžiau "Juodąjį mišką".

Jau koks grožis! bigsmile.gif wub.gif Vyras vėl apie "Juodąjį mišką" zyzia, atsiminė doh.gif neprisiruošiu aš dar vis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 12 14, 10:55)
Na va ir aš sulipdžiau "Juodąjį mišką".
Nelabai jis man gavosi, per naktį taip sukietėjo, kad negalėjau išplakti.

Aha, aš irgi kažkada bandžiau, tai vos nesulaužiau mikserio po nakties bandydama išplakti ganašą santykiu grietinėlė-šokoladas 1:1. g.gif

gal kam pravers idėjos! mačiau šokoladinę eglutę ant torto, apibarstytą cukraus pudra - labai efektingai atrodo toks šerkšnas. Ir dar kažkokiam puslapy įstrigo ...iš saldainių masės pagamintas maišas ir į jį prikrauta Skittles saldainiukų - uždėta ant torto.

Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą.
Dėl ganašo: ten po 200 g ir grietinėlės , ir šokolado. Liko tik pora šaukštų nuo va tokio papuošimo.
Atsakyti
pirasa thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 gruodžio 2008 - 07:22
pirasa thumbup.gif thumbup.gif
O as tik su idejomis kiap galima papuosti tortus, varciau maximos kataloga ir neatsilaikiau cia neidejusi, nieko ipatnkgo, bet kokia nors minti pasigauti galima ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Na tikiuosi niekas neisizeis kad as cia taip ne namu darbo tortu pridejau, cia tik mintim ir idejom pasisemti, nors jums ir taip ju netruksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 gruodžio 2008 - 07:24
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 gruodžio 2008 - 07:23
mamkaa aciu , kad idejei foto , galima dauk detaliu panaudoti , si tema tam ir reikalinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kepejos, klausimukas toks. Gal kuri matete kur galima nusipirkti tokiu popieriniu induku kur deti triufeliukus ( na kaip Rafaelo ar ferrero rose saldainukams ). Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 12 15, 11:08)
Sveikos kepejos, klausimukas toks. Gal kuri matete kur galima nusipirkti tokiu popieriniu induku kur deti triufeliukus ( na kaip Rafaelo ar ferrero rose saldainukams ). Aciu. 4u.gif

Kaune , Arevitoje ....visokiu spalvu + auksiniai ir sidabriniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 12 15, 12:08)

As IKI pirkau, bet jau keleta menesiuku atgal. Tik ten vienspalviai, balti.
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 12 15, 11:11)
As IKI pirkau, bet jau keleta menesiuku atgal. Tik ten vienspalviai, balti.

Tokiu maziuku , kad tilptu tik saldainukas ....pardese 100 metu nemaciusi unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 15, 12:15)
Tokiu maziuku , kad tilptu tik saldainukas ....pardese 100 metu nemaciusi  unsure.gif  schmoll.gif

Nubegau net paziuret ax.gif aga, jie saldainiams per dideli 50 mm x 27 mm
Atsakyti