Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Cipciuk,
Atejau vel paklausti ax.gif
Penktadieniui reikia torta papuost. Del beze pas Jus viska issiaiskinau, bet tik niekad jo nedariau, vdrug neiseis.
Tai galvoju reikia viena diena atsargai pasilikt.
Jei as puosiu torta beze treciadieni, o nest reikspenktadieni, nieko tam beze neatsitiks?
Nes, jei beze nepavyks padaryti, tai tada ketvirtadieni puosiu grietinele.
Atsakyti
Nieko Inocka jam neatsitiks schmoll.gif duodu galva nukirsti ph34r.gif , as is jo darau kaip is sokolada ornamentus , ant popieriaus , palieku dievo valiai , ....man jie sudziusta , nuimu nuo popieriaus ir galima puosti , beze panasiai kaip tas Kaledinis pyragas ," uzsikonservuoja" cukrumi ir negenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 23:42)
Nieko Inocka  jam neatsitiks schmoll.gif duodu galva nukirsti  ph34r.gif , as is jo darau kaip is sokolada ornamentus , ant popieriaus , palieku dievo valiai , ....man jie sudziusta , nuimu nuo popieriaus ir galima puosti , beze panasiai kaip tas Kaledinis pyragas ," uzsikonservuoja" cukrumi ir negenda  smile.gif

Supratau,
Tai gal is jo ir snaiges galiu padaryti ir kai isdzius, deti ant torto, panasiai, kai cia buvo tas zieminis tortas. Per diena turetu gi isdziut g.gif
Atsakyti
Ta marcipanine mase galima panaudoti pyragams kepti. Yra nemazai receptu, kur marcipanai ieina smile.gif tik as dar nebandziau doh.gif
Atsakyti
Na va ir aš sulipdžiau "Juodąjį mišką".
user posted image
user posted image
Tortą dengiau ganašu. Nelabai jis man gavosi, per naktį taip sukietėjo, kad negalėjau išplakti. Turėjau pašildyti ir tik tada plakti. Be to jo man neužteko. Norėjau dengti ir šonus. Ant 26 cm diametro torto neužteko 200 g grietinėlės ir šokolado.
Gėlytės darytos iš saldainių masės. Darytos prieš savaitę, tai dabar kietos.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 12 14, 09:55)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 13, 23:48)
Supratau,
Tai gal is jo ir snaiges galiu padaryti ir kai isdzius, deti ant torto, panasiai, kai cia buvo tas zieminis tortas. Per diena turetu gi isdziut g.gif

Taip Inocka tikrai galima , tik per diena tai nelabai isdzius , jei tau kilo kokia ideja , kisk jas i orkaite , su pravirom durelemant 70 silumos , valanda ir bus gatavos , tik is karto nenuiminek palauk kol gerai atsals .....perspeju , jos trapios !!!!

Pirasa ....tikras juodas miskas thumbup.gif saunuole , grazus tavo tortukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 14 gruodžio 2008 - 10:05
Cipciuk,tai ar paziurejai kokiu formu gelikiu noretum?Buvau imetusi nuoroda..
O is marcipano labai gerai lipdyt visokias figureles,tik nezinau kodel jis ten trupa,kur as perku tai toks lygus,elastingas,gerai kociojasi g.gif Man labai patinka su juo dirbt..
Atsakyti
pirasa

Labai grazu, labai, labai bigsmile.gif
Saunuole ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Pirasa, at cia visas kiekis 200 gr, ar kiekvieno produkto po 200 gr. Kad zinot, koki kieki reiks naudot.

Cipciuk, as ir pagalvojau, kad i orkaite butu galima ikisti, nes paziurejau Jusu morengai is tos beze labai baltuciai, tai galvoju ir snaiges reiks pabandyt taip padaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 14 gruodžio 2008 - 12:13
pirasa labai puikus tortukas wub.gif
Atsakyti
Koks tortukas wub.gif Taip jo niekaip ir neprisiruosiu padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 12 14, 10:55)

Gal atpjauti gali thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti