Man labai grazus tas tortas.
Cipciuk, nezinau kur klausti, tai klausiu cia. Jei as siandien padarysiu eglute, tokia, kaip pas Jus ant Napoleono ie medaus torto teslos, o ant pacio torto sodinsiu tik ketvirtadieni. Nieko jai neatsitiks? Bijau, kad iki to laiko zvaigzdutes suvalgys.
QUOTE(Inočka @ 2008 12 13, 20:49)
Man labai grazus tas tortas.
Cipciuk, nezinau kur klausti, tai klausiu cia. Jei as siandien padarysiu eglute, tokia, kaip pas Jus ant Napoleono ie medaus torto teslos, o ant pacio torto sodinsiu tik ketvirtadieni. Nieko jai neatsitiks? Bijau, kad iki to laiko zvaigzdutes suvalgys.
Jooooooooo....tortas pasakiskas ir is kur ji juos traukia
Tai eglutei gali nutikti tik stai kas - nebeblizges sokoladas !!!!! jis pasidarys matinis taip , kad slepk i koki kampa tu tas zvaigzdutes , nebent tau patinka ir matinis
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 21:09)
Jooooooooo....tortas pasakiskas ir is kur ji juos traukia
Tai eglutei gali nutikti tik stai kas - nebeblizges sokoladas !!!!! jis pasidarys matinis taip , kad slepk i koki kampa tu tas zvaigzdutes , nebent tau patinka ir matinis
as planuoju daryti su baltu sokoladu, tai gal nieko neatsitiks
QUOTE(Inočka @ 2008 12 13, 21:15)
as planuoju daryti su baltu sokoladu, tai gal nieko neatsitiks
O ....nebijai , kad teslos spalva persisvies ? .....na gal ir ne , as dar nedariusi
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 22:30)
O ....nebijai , kad teslos spalva persisvies ? .....na gal ir ne , as dar nedariusi
Na tai turiu proga isbandyt. Paskui parodisiu kas gavos. SIandien tai gal jau nedarysiu - tingiu.Padarysiu rytoj, jei persisvies, tai antra sokolado sluoksni desiu.
Nusipirkau šiandien marcipaninės masės, bet ant pakuotės nėra lietuviškai parašyta kaip ja naudotis ??? atsiprašau, jei jau buvo kur nors paaiškinta, neperžiūrėjau dabar visos temos
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 13, 22:37)
Nusipirkau šiandien marcipaninės masės, bet ant pakuotės nėra lietuviškai parašyta kaip ja naudotis ??? atsiprašau, jei jau buvo kur nors paaiškinta, neperžiūrėjau dabar visos temos
Zinau Vaivaiva , ir as buvau nusipirkusi , o kalbos ne bum bum , bandziau as ja dengti torta , brudas trupejo , skilinejo , turejau begti dar viena dasipirkti , nes niekaip reikiamo dydzio negalejau iskocioti , trukinejo krastuose po 3 cm. .....seip ne taip apdengiau ....spalva baisi , kaip uzplautos mazgotes , o skonis nieko geras , bet ka su ja veikti tai velniai zino
Nu šakės, paguodėt
o kaip vis dėl to dengėt su ja? pylėt vandens ar ko? ar su tokia sausa ir dirbama su ja?
o kaip vis dėl to dengėt su ja? pylėt vandens ar ko? ar su tokia sausa ir dirbama su ja?
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 21:44)
Zinau Vaivaiva , ir as buvau nusipirkusi , o kalbos ne bum bum , bandziau as ja dengti torta , brudas trupejo , skilinejo , turejau begti dar viena dasipirkti , nes niekaip reikiamo dydzio negalejau iskocioti , trukinejo krastuose po 3 cm. .....seip ne taip apdengiau ....spalva baisi , kaip uzplautos mazgotes , o skonis nieko geras , bet ka su ja veikti tai velniai zino
Norint torta su ja dengti ir kad spalva nebutu baisi, reikia nudazyti O siaip galima lipdyti visokius baibokus, zodziu, ka tik norite O jei labai sausa ir trupa, reiktu, manau, laseli vanens ipilti ir gerai isminkyti. Beje, labai graziai atrodo balta kaip sniegas ta mase, labai tinka torta dengti. Nors skonis man mazo gabalelio patinka, bet didesnio tai ne
Beje, tai is tikro puikus daiktas man jinai labai patinka. Tik nezinau, kokia cia lietuvoj yra kokybe. Nes as turejau nuostabia glotnia, lygutele, elastinga ir buvau nusipirkusi pigesne, bet sita buvo baisi (tiesa, veiksmas dar tada vyko ne Lietuvoj). Zodziu apie ta, kur yra Maximoj ir kainuoja zveriskus pinigus nieko nezinau
Beje, sita mase yra skirstoma i geltonos spalvos, gelsva ir balta Nors vadinamoji balta visgi nera tikra balta, ir ja reikia vis tiek dazyti norint labai grazios spalvos
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 22:31)
Tai , kad pas mus nera baltos!!!!!!!! tik ta mazgotine , ta balta tai liuks Minordijoj jos yra , ale tik po 5 kg. parduoda ir brangu nezmoniskai uz kg. lygtai 17 litu .....skambinausi pasidometi , bet kur ja reikes padeti jei visa pirksiu
Na, jei geros labai kokybes, 17 as manau mokeciau. Bet kokybe turi butinai tada buti. Nes as man rodos dar truputi brangiau mokejau, tik pirkau po puse kg. didesnis kiekis iseina pigiau. O tuos 5 kg, Cipciuk, sunaudotumet, bet va kame reikalas, labai sunku ja apsaugoti nuo sudziuvimo yra Jeigu ilgesni laika laikant