Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Man labai grazus tas tortas.

Cipciuk, nezinau kur klausti, tai klausiu cia. Jei as siandien padarysiu eglute, tokia, kaip pas Jus ant Napoleono ie medaus torto teslos, o ant pacio torto sodinsiu tik ketvirtadieni. Nieko jai neatsitiks? Bijau, kad iki to laiko zvaigzdutes suvalgys. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 13 gruodžio 2008 - 20:51
QUOTE(Inočka @ 2008 12 13, 20:49)
Man labai grazus tas tortas.

Cipciuk, nezinau kur klausti, tai klausiu cia. Jei as siandien padarysiu eglute, tokia, kaip pas Jus ant Napoleono ie medaus torto teslos, o ant pacio torto sodinsiu tik ketvirtadieni. Nieko jai neatsitiks? Bijau, kad iki to laiko zvaigzdutes suvalgys. doh.gif

Jooooooooo....tortas pasakiskas ir is kur ji juos traukia g.gif

Tai eglutei gali nutikti tik stai kas - nebeblizges sokoladas !!!!! jis pasidarys matinis rolleyes.gif taip , kad slepk i koki kampa tu tas zvaigzdutes , nebent tau patinka ir matinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 21:09)
Jooooooooo....tortas pasakiskas ir is kur ji juos traukia g.gif

Tai eglutei gali nutikti tik stai kas - nebeblizges sokoladas !!!!! jis pasidarys matinis  rolleyes.gif taip , kad slepk i koki kampa tu tas zvaigzdutes , nebent tau patinka ir matinis ax.gif

as planuoju daryti su baltu sokoladu, tai gal nieko neatsitiks
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 13, 21:15)
as planuoju daryti su baltu sokoladu, tai gal nieko neatsitiks

O blink.gif ....nebijai , kad teslos spalva persisvies ? .....na gal ir ne g.gif , as dar nedariusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 22:30)
O blink.gif  ....nebijai , kad teslos spalva persisvies ? .....na gal ir ne  g.gif , as dar nedariusi schmoll.gif

Na tai turiu proga isbandyt. Paskui parodisiu kas gavos. SIandien tai gal jau nedarysiu - tingiu.Padarysiu rytoj, jei persisvies, tai antra sokolado sluoksni desiu.
Atsakyti
Nusipirkau šiandien marcipaninės masės, bet ant pakuotės nėra lietuviškai parašyta kaip ja naudotis verysad.gif ??? atsiprašau, jei jau buvo kur nors paaiškinta, neperžiūrėjau dabar visos temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 13, 22:37)
Nusipirkau šiandien marcipaninės masės, bet ant pakuotės nėra lietuviškai parašyta kaip ja naudotis  verysad.gif ???  atsiprašau, jei jau buvo kur nors paaiškinta, neperžiūrėjau dabar visos temos  blush2.gif

Zinau Vaivaiva , ir as buvau nusipirkusi , o kalbos ne bum bum doh.gif , bandziau as ja dengti torta , brudas trupejo , skilinejo , turejau begti dar viena dasipirkti , nes niekaip reikiamo dydzio negalejau iskocioti , trukinejo krastuose po 3 cm. doh.gif .....seip ne taip apdengiau ....spalva baisi , kaip uzplautos mazgotes tongue.gif , o skonis nieko geras , bet ka su ja veikti tai velniai zino unsure.gif
Atsakyti
Nu šakės, paguodėt lotuliukas.gif
o kaip vis dėl to dengėt su ja? pylėt vandens ar ko? ar su tokia sausa ir dirbama su ja? doh.gif
Atsakyti
As nieko nepyliau , tai ir kankinausi , velniai zino ko ten reikia dadeti g.gif ar vandens ar kokio sirupo .....nezinau schmoll.gif idomus daiktelis , gal atsiras zinanciu ka su je veikti unsure.gif

O kokia ten kalba parasyta ? .....nepamenu .....lygtai vokieciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 13 gruodžio 2008 - 23:27
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 21:44)
Zinau Vaivaiva , ir as buvau nusipirkusi , o kalbos ne bum bum  doh.gif , bandziau as ja dengti torta , brudas trupejo , skilinejo , turejau begti dar viena dasipirkti , nes niekaip reikiamo dydzio negalejau iskocioti , trukinejo krastuose po 3 cm. doh.gif .....seip ne taip apdengiau ....spalva baisi , kaip uzplautos mazgotes tongue.gif  , o skonis nieko geras , bet ka su ja veikti tai velniai zino  unsure.gif

Norint torta su ja dengti ir kad spalva nebutu baisi, reikia nudazyti mirksiukas.gif O siaip galima lipdyti visokius baibokus, zodziu, ka tik norite ax.gif O jei labai sausa ir trupa, reiktu, manau, laseli vanens ipilti ir gerai isminkyti. Beje, labai graziai atrodo balta kaip sniegas ta mase, labai tinka torta dengti. Nors skonis man mazo gabalelio patinka, bet didesnio tai ne schmoll.gif
Beje, tai is tikro puikus daiktas mirksiukas.gif man jinai labai patinka. Tik nezinau, kokia cia lietuvoj yra kokybe. Nes as turejau nuostabia glotnia, lygutele, elastinga ir buvau nusipirkusi pigesne, bet sita buvo baisi (tiesa, veiksmas dar tada vyko ne Lietuvoj). Zodziu apie ta, kur yra Maximoj ir kainuoja zveriskus pinigus nieko nezinau doh.gif
Beje, sita mase yra skirstoma i geltonos spalvos, gelsva ir balta biggrin.gif Nors vadinamoji balta visgi nera tikra balta, ir ja reikia vis tiek dazyti norint labai grazios spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 13 gruodžio 2008 - 23:31
Tai , kad pas mus nera baltos!!!!!!!! tik ta mazgotine tongue.gif , ta balta tai liuks thumbup.gif Minordijoj jos yra , ale tik po 5 kg. parduoda ir brangu nezmoniskai doh.gif uz kg. lygtai 17 litu .....skambinausi pasidometi , bet kur ja reikes padeti jei visa pirksiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 22:31)
Tai , kad pas mus nera baltos!!!!!!!! tik ta mazgotine tongue.gif , ta balta tai liuks  thumbup.gif Minordijoj jos yra , ale tik po 5 kg. parduoda ir brangu nezmoniskai doh.gif uz kg. lygtai 17 litu .....skambinausi pasidometi , bet kur ja reikes padeti jei visa pirksiu  blink.gif

Na, jei geros labai kokybes, 17 as manau mokeciau. Bet kokybe turi butinai tada buti. Nes as man rodos dar truputi brangiau mokejau, tik pirkau po puse kg. didesnis kiekis iseina pigiau. O tuos 5 kg, Cipciuk, sunaudotumet, bet va kame reikalas, labai sunku ja apsaugoti nuo sudziuvimo yra doh.gif Jeigu ilgesni laika laikant cool.gif
Atsakyti