Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Citriniukas @ 2008 12 13, 11:35)
As pries kelias dienas nusipirkau spalvu rinkini tiesiai is jav, paprasiau kad parasytu maza kaina, todel tikiuosi muitu nemoket blush-anim-cl.gif: , kai ateis parasysiu placiau mirksiukas.gif

Lauksiu su nekantrumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2008 12 13, 11:07)
g.gif As ir pagalvojau, kad turetu ruda gautis, o ne juoda  rolleyes.gif
O del Taures temos tai net nezinau. Tai jinai gal uzsakytu ko Jums reikia. Bet kazi neisieitu brangiai, dar muita gali reikti moketi  g.gif As tai is UK viska nuziuriu, nors kai kas USA atrodo ir pigiau unsure.gif Nezinau, ka patarti  blush2.gif

ikisiu savo trigrasi, jei per Taure uzsisakysite muitu nereikes moketi nes ji siuncia siuntini kaip dovana nuemusi etiketes, is JAV muitus moki tik tada kai uzsisakineji tiesiogiai is imoniu parduotuviu, t.y. jos siuncia preke su vastarasiu (Kitaip jos nesiuncia) tada jau mokamas muitas, nebet pavyksta susitarti kad persiuncia kaip fizinis asmuo fiziniui
Atsakyti
O ar galima tiesiai jai rasyti .....nu nieko nesusigaudau tuose uzsakymuose :oh
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 09:15)
Reikes kreiptis tiesiai i ja , bet vargu ar ji tai padarys .....tokiu kaip as milijonai  blush2.gif

Daividuk , aciu tau labai  blush2.gif , bet tau gal sunku su vaikiukais ieskoti man dazu ? aisku buciau labai dekinga ... yra tokiu varijantu , kad butini juodi dazai  rolleyes.gif tai gal mes per AZ susitarsime , tik perspeju ....nelek ju pirkti jei neturi laiko , man nedega  smile.gif o su kakava man nelabai spalva patinka ax.gif nei siokia nei tokia , o kad gautum labai tamsia jos reikia daug deti , o ne visur tai galima daryti ( beze, mano cukrines gelytes ).

man nesunku,prie manes parduotuve ir ten perku dazus,tik sakau,kad rudu tai niekad neteko matyt,ir jie pensus kainuoja,dabar maciau atsirado visokie atseit is naturaliu medziagu,tik idomu is kokiu g.gif Tik jie nemilteliais o buteliukais,skysti.
Vakar uzsisakinejau visokiu kepiniams formikiu,o dazu pamirsau,ten toks pasirinkimas visokiu blizganciu buvo.Tai jei ka,tai drasiai sakyk,tikrai man nesunku.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 13:13)
O ar galima tiesiai jai rasyti .....nu nieko nesusigaudau tuose uzsakymuose :oh

cypciuk, manau rasyk tiesiai i taures tema, jos antrasteje maciau kad ji uzsakineja is jusu nurodytos parduotuves, jum tereiks isirinkti patikusia preke jos nuoroda nukopijuoti tiesiai i emailo laiskuti ir viska nusiusti taurei, jei kas nors nesigaus galesiu padet 4u.gif
Atsakyti
Siaip dar pasakysiu, as ir taip uzsisakiau tuos dazus (12 buteliuku) uz ~25 dol. Jei siunciates prekiu uz maziau nei 75 litai, muitu moket ir taip nereikia...

Aisku, as to nezinojau, tik dabar SM perskaiciau ir galvoju bus vienas siuntimas, tai tuo paciu dar uzsisakiau du juodus rasiklius ant tortu makaluot, ir viso gaunasi 78 lt doh.gif doh.gif doh.gif bet kaip sakiau, paprasiau pardavejos, kad nurodytu maza kaina, laikau kumscius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 13 gruodžio 2008 - 12:55
QUOTE(daividija @ 2008 12 13, 12:31)
man nesunku,prie manes parduotuve ir ten perku dazus,tik sakau,kad rudu tai niekad neteko matyt,ir jie pensus kainuoja,dabar maciau atsirado visokie atseit is naturaliu medziagu,tik idomu is kokiu g.gif Tik jie nemilteliais o buteliukais,skysti.
Vakar uzsisakinejau visokiu kepiniams formikiu,o dazu pamirsau,ten toks pasirinkimas visokiu blizganciu buvo.Tai jei ka,tai drasiai sakyk,tikrai man nesunku.

Daividija .... man juodu , ir visokiu blizganciu( AUKSINIAI , SIDABRINIAI , BRONDZINIAI , PERLAMUTRINIAI .....t.t. ) , ir gal yra labai mazom gelytem formele ( 1 ar 1,5 cm. )ne didesne schmoll.gif ACIU !!!! blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip sedėdama pamąsčiau apie juodą spalvą ir aktyvintos anglies tabletes. Kažin ar jų nebūtų galima naudoti kaip dažų. Prisimenu laidą , kurioje būdavo išsidažę lūpas ir dantis jomis. Žiauriai juodai atrodydavo. Šiap jos valgomos ir nieko blogo nuo jų nenutiktų, tik pilvui būtų lengviau lotuliukas.gif . Reiks išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 12 13, 15:33)
Kažkaip sedėdama pamąsčiau apie juodą spalvą ir aktyvintos anglies tabletes. Kažin ar jų nebūtų galima naudoti kaip dažų. Prisimenu laidą , kurioje būdavo išsidažę lūpas ir dantis jomis. Žiauriai juodai atrodydavo. Šiap jos valgomos ir nieko blogo nuo jų nenutiktų, tik pilvui būtų lengviau  lotuliukas.gif . Reiks išbandyt.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 12:23)
Daividija .... man juodu , ir visokiu blizganciu( AUKSINIAI , SIDABRINIAI , BRONDZINIAI , PERLAMUTRINIAI .....t.t. ) , ir gal yra labai mazom gelytem formele ( 1 ar 1,5 cm. )ne didesne  schmoll.gif ACIU !!!! blush2.gif

Na va, ir susitarsit 4u.gif As labai pasigendu cia Lietuvoj tu parduotuviu, kur visko gali nusipirkt doh.gif O gelyciu formeliu tikrai yra. Aisku, ziurint kokiu jus norit, as pirkau rinkinuka, paprastu penkialapiu, tai yra 3 dydziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 11:23)
Daividija .... man juodu , ir visokiu blizganciu( AUKSINIAI , SIDABRINIAI , BRONDZINIAI , PERLAMUTRINIAI .....t.t. ) , ir gal yra labai mazom gelytem formele ( 1 ar 1,5 cm. )ne didesne  schmoll.gif ACIU !!!! blush2.gif

Gerai,cipciuk,formikiu tai yra,as tau atsiusiu nuoroda,tu mazdaug paziurek kokiu noretum,nes ten visokiu formu gelikes,as pati niekaip neissirenku kokiu noriu.
O kai grisiu Lietuvon(tai bus pavasari) tai is karto uzsisakau pas tave savo vaikams krikstynu torta
formeles
va cia paziurek,ten parasyta milimetrais,visokiu formu gelikes,kitos po kelias kartu buna.
Atsakyti
žr. koks žieminis tortas (iš interneto)
Atsakyti