Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 20:55)
Po perkunais is kur gauti juodu ir rudu dazu mad.gif

Paprasykit, kad Daividija atsiustu. Ju kaina apie 20 lt, bet labai geri ir stiprus ax.gif Beje, as turiu parsivezusi juodu kaip smala buteliuka blush2.gif Imesciau i pasta kazkiek, negaila gi blush2.gif tik nezinau i kokia tara reiketu juos ikisti. Jie tokie zeliniai, bet labai geras daiktas rolleyes.gif

Beje, Daividija, labai puikus tortukas wub.gif
Atsakyti
[quote=mazuliux,2008 12 12, 22:22]
Paprasykit, kad Daividija atsiustu

[COLOR=yellow]Ai ....ka cia zmogu trugdysi
rolleyes.gif gal kur gausiu , as zinau kur galima uzsisakyti viiiiiiisokiu spalvu .....bet nemoku to padaryti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=cipciukas,2008 12 12, 22:07]
[quote=mazuliux,2008 12 12, 22:22]
Paprasykit, kad Daividija atsiustu
[COLOR=yellow]Ai ....ka cia zmogu trugdysi
rolleyes.gif gal kur gausiu , as zinau kur galima uzsisakyti viiiiiiisokiu spalvu .....bet nemoku to padaryti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
[/quote]
O is vis, ka jus norite juodo daryti ax.gif Sakau, galeciau atsiusti, as siuo metu labai mazai kepu, o ten yra to zeliaus ir jis labai koncentruotas. Sau puse pasilikciau ir man per akis mirksiukas.gif Tik del taros abejoju rolleyes.gif Ir del pasto islaidu kaip nors susitartume ax.gif
O kur ten galima uzsakyti, gal iseitu padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
va cia, labai noreciau blizguciu auksiniu , sidabriniu perlamutriniu ir dar kai ko , bet as nemoku uzsisakyti , su anglu kalba visiskas 0 doh.gif sakau , gal ir dazu turetu ? g.gif

Parduotuve ir TAURES tema rolleyes.gif Mamicy idejusi nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 13 gruodžio 2008 - 08:07
Cipciuk
Skaiciau viename rusiskame psl, kad juoda splva merginos padaro maisydami zalia ir melyna bei truputuka raudonos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 13, 09:20)
Cipciuk
Skaiciau viename rusiskame psl, kad juoda splva merginos padaro maisydami zalia ir melyna bei truputuka raudonos spalvos.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif varau makaluoti.....

O gal kur uzmatei , kaip pasidaryti auksinius ir sidabrinius ??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 13 gruodžio 2008 - 09:38
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 09:37)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif varau  makaluoti.....

O gal kur uzmatei , kaip pasidaryti auksinius ir sidabrinius ??? blush2.gif

Oi, ne
jos ten kaz koki tai KANDURIN'a naudoja. Cia maistinis blizgesys, kaip supratau (buna auksinis ir sidabrinis bei kaz koks perlamutrinis). Tiesiog tepa jau padarytas geles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 13 gruodžio 2008 - 09:42
QUOTE(Inočka @ 2008 12 13, 09:40)
Oi, ne
jos ten kaz koki tai KANDURIN'a naudoja. Cia maistinis blizgesys, kaip supratau (buna auksinis ir sidabrinis bei kaz koks perlamutrinis). Tiesiog tepa jau padarytas geles.

Ir is kur ta biesa gauti unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Zinai kokia gavosi spalva .....o gi ruda bigsmile.gif nors sitos dabar turesiu clap.gif
Atsakyti
Cipciuk,juodu dazu galiu atsiust,rudu nemaciau,man kai reikia rudu,as kakava dedu.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 13, 08:50)
Zinai kokia gavosi spalva .....o gi ruda bigsmile.gif nors sitos dabar turesiu clap.gif

g.gif As ir pagalvojau, kad turetu ruda gautis, o ne juoda rolleyes.gif
O del Taures temos tai net nezinau. Tai jinai gal uzsakytu ko Jums reikia. Bet kazi neisieitu brangiai, dar muita gali reikti moketi g.gif As tai is UK viska nuziuriu, nors kai kas USA atrodo ir pigiau unsure.gif Nezinau, ka patarti blush2.gif
Atsakyti
Reikes kreiptis tiesiai i ja , bet vargu ar ji tai padarys .....tokiu kaip as milijonai blush2.gif

Daividuk , aciu tau labai blush2.gif , bet tau gal sunku su vaikiukais ieskoti man dazu ? aisku buciau labai dekinga ... yra tokiu varijantu , kad butini juodi dazai rolleyes.gif tai gal mes per AZ susitarsime , tik perspeju ....nelek ju pirkti jei neturi laiko , man nedega smile.gif o su kakava man nelabai spalva patinka ax.gif nei siokia nei tokia , o kad gautum labai tamsia jos reikia daug deti , o ne visur tai galima daryti ( beze, mano cukrines gelytes ).
Atsakyti
As pries kelias dienas nusipirkau spalvu rinkini tiesiai is jav, paprasiau kad parasytu maza kaina, todel tikiuosi muitu nemoket blush-anim-cl.gif: , kai ateis parasysiu placiau mirksiukas.gif
Atsakyti