Mazuliux , maniskis glajus sustingsta i kaula po poros valandu jei noriu priklijuoti karoliuka , tai reikia is karto nes paskui sakutes buna ....nelimpa
O del stovejimo tai jokiu problemu nedaryk , tikrai nieko nenutiks jau ne vienus metus dariau ta glaju , bet jis man dar skanesnis kai kietas ( ir ko jus del tu baltymu visos bijot ? nagi pries naudojima nuplaukite gerai) . Baltimas dziuna , o ne genda sitame glajuje
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 17:26)
Mazuliux , maniskis glajus sustingsta i kaula po poros valandu jei noriu priklijuoti karoliuka , tai reikia is karto nes paskui sakutes buna ....nelimpa
O del stovejimo tai jokiu problemu nedaryk , tikrai nieko nenutiks jau ne vienus metus dariau ta glaju , bet jis man dar skanesnis kai kietas ( ir ko jus del tu baltymu visos bijot ? nagi pries naudojima nuplaukite gerai) . Baltimas dziuna , o ne genda sitame glajuje
O gal netyčia jūs žinote zeyrinį papuošimą.Žinau ,kad toks būdavo,lyg tai džemą dėdavo į plakamus baltymus tiksliai nepmenu.tortai budavo papuošti tokiu lipniu,minkštu baltyminiu kremu.
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 16:26)
Rugegele, Cipciuk, aciu uz pamastymus Na, as irgi taip galvoju, kad nieko neturetu buti. Ir del saves bei vyro visai nepergyvenu, ne velnias neims Bet del mazylio kiek neramu buvo. Bet, kad jau sakote, kad ne, tai gerai
Beje, maniskis stingo ilgiau, jauciu todel, kad pudros pamazinau
Laba diena, noriu paklausti, ar geras yra Tupperware konditerinis švirkštas, gal kuri turite?
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 12, 15:27)
Laba diena, noriu paklausti, ar geras yra Tupperware konditerinis švirkštas, gal kuri turite?
As turiu , geras dalykelis , tik prie jo mazai antgaliuku , bet yra dar toks daiktas kaip " burbulas " kuremia yra papildomu antgaliuku , nezinau kodel jo nereklamuoja , bet man drauge gavo , kaina jo 30lt. streikuoja fotikas ideciau foto, gal vakare pataisys
Idesiu dar viena vaikiska tortuka.
Tortas cipciuko ananasinis.apipurkstas grietinele,i kuria ideta truputi raudonu dazu.
Gelytes pagal cipciuko recepta(uzsiknisau as su jom,pasidariau begale mases,o laiko nera,atsikele vaikai,sukociojo mano gelikes,ka nesukociojo,tai sutrupino ir sulauze ).Teks jas daryt dar po kokiu dvieju metu.katinas is marcipanines+icing mases,sumaisiau i viena,idejau juodos spalvos ir gavosi rainas katinas
naturoje tortas atrodo daug graziau
Tortas cipciuko ananasinis.apipurkstas grietinele,i kuria ideta truputi raudonu dazu.
Gelytes pagal cipciuko recepta(uzsiknisau as su jom,pasidariau begale mases,o laiko nera,atsikele vaikai,sukociojo mano gelikes,ka nesukociojo,tai sutrupino ir sulauze ).Teks jas daryt dar po kokiu dvieju metu.katinas is marcipanines+icing mases,sumaisiau i viena,idejau juodos spalvos ir gavosi rainas katinas
naturoje tortas atrodo daug graziau
Labai gražus torčiukas. O katinas koks fainuolis
nu jau koks katiniškas tortukas vaikams džiaugsmas
QUOTE(daividija @ 2008 12 12, 17:22)
Ir cia labai graziai atrodo
QUOTE(daividija @ 2008 12 12, 18:22)
katinas is marcipanines+icing mases,sumaisiau i viena,idejau juodos spalvos ir gavosi rainas katinas
O as, kol neperskaiciau, ziurejau, ziurejau, galvojau, kad karvyte
Man matyt nuo tu bandeliu negerai
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 16:40)
As turiu , geras dalykelis , tik prie jo mazai antgaliuku , bet yra dar toks daiktas kaip " burbulas " kuremia yra papildomu antgaliuku , nezinau kodel jo nereklamuoja , bet man drauge gavo , kaina jo 30lt. streikuoja fotikas ideciau foto, gal vakare pataisys
Nu cipciuk, nesulaukiau jūsų atsakymo, nes kompas užlūžo prieš išeinant iš darbo o jau buvau susitarus su pardavėja susitikt, tai pasiėmiau aš tą "burbulą", ten 5 antgaliai atrodo dabar noris labai kur nors išbandyt
Papildyta:
Daividija labai jau gražus katinas ant torto
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 12, 21:47)
Nu cipciuk, nesulaukiau jūsų atsakymo, nes kompas užlūžo prieš išeinant iš darbo o jau buvau susitarus su pardavėja susitikt, tai pasiėmiau aš tą "burbulą", ten 5 antgaliai atrodo dabar noris labai kur nors išbandyt
Papildyta:
Papildyta:
Kas cia su tais kompais ....ir pas mane buvo uzluzias ....nervas nelaike ....spjoviau ir isvariau pas drauge , bet jis kazko daznai uzluzta ????
Daividija ....tortas neapsakomai grazus , neisivaizduoju , koks jis dar grazesnis gali buti
Po perkunais is kur gauti juodu ir rudu dazu