Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Mazuliux , maniskis glajus sustingsta i kaula po poros valandu doh.gif jei noriu priklijuoti karoliuka , tai reikia is karto nes paskui sakutes buna tongue.gif ....nelimpa schmoll.gif

O del stovejimo tai jokiu problemu nedaryk , tikrai nieko nenutiks schmoll.gif jau ne vienus metus dariau ta glaju , bet jis man dar skanesnis kai kietas ( ir ko jus del tu baltymu visos bijot ? nagi pries naudojima nuplaukite gerai) . Baltimas dziuna , o ne genda sitame glajuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 17:26)
Mazuliux , maniskis glajus sustingsta i kaula po poros valandu  doh.gif jei noriu priklijuoti karoliuka , tai reikia is karto nes paskui sakutes buna tongue.gif ....nelimpa  schmoll.gif

O del stovejimo tai jokiu problemu nedaryk , tikrai nieko nenutiks  schmoll.gif jau ne vienus metus dariau ta glaju , bet jis man dar skanesnis kai kietas ( ir ko jus del tu baltymu visos bijot ? nagi pries naudojima nuplaukite gerai) . Baltimas dziuna , o ne genda sitame glajuje  smile.gif

O gal netyčia jūs žinote zeyrinį papuošimą.Žinau ,kad toks būdavo,lyg tai džemą dėdavo į plakamus baltymus tiksliai nepmenu.tortai budavo papuošti tokiu lipniu,minkštu baltyminiu kremu.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 16:26)
Mazuliux , maniskis glajus sustingsta i kaula po poros valandu  doh.gif jei noriu priklijuoti karoliuka , tai reikia is karto nes paskui sakutes buna tongue.gif ....nelimpa  schmoll.gif

O del stovejimo tai jokiu problemu nedaryk , tikrai nieko nenutiks  schmoll.gif jau ne vienus metus dariau ta glaju , bet jis man dar skanesnis kai kietas ( ir ko jus del tu baltymu visos bijot ? nagi pries naudojima nuplaukite gerai) . Baltimas dziuna , o ne genda sitame glajuje  smile.gif

Rugegele, Cipciuk, aciu uz pamastymus 4u.gif Na, as irgi taip galvoju, kad nieko neturetu buti. Ir del saves bei vyro visai nepergyvenu, ne velnias neims lotuliukas.gif Bet del mazylio kiek neramu buvo. Bet, kad jau sakote, kad ne, tai gerai mirksiukas.gif
Beje, maniskis stingo ilgiau, jauciu todel, kad pudros pamazinau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu paklausti, ar geras yra Tupperware konditerinis švirkštas, gal kuri turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 12, 15:27)
Laba diena, noriu paklausti, ar geras yra Tupperware konditerinis švirkštas, gal kuri turite? ax.gif

As turiu , geras dalykelis , tik prie jo mazai antgaliuku , bet yra dar toks daiktas kaip " burbulas " kuremia yra papildomu antgaliuku , nezinau kodel jo nereklamuoja , bet man drauge gavo , kaina jo 30lt. streikuoja fotikas ideciau foto, gal vakare pataisys smile.gif
Atsakyti
Idesiu dar viena vaikiska tortuka.
Tortas cipciuko ananasinis.apipurkstas grietinele,i kuria ideta truputi raudonu dazu.
Gelytes pagal cipciuko recepta(uzsiknisau as su jom,pasidariau begale mases,o laiko nera,atsikele vaikai,sukociojo mano gelikes,ka nesukociojo,tai sutrupino ir sulauze doh.gif ).Teks jas daryt dar po kokiu dvieju metu.katinas is marcipanines+icing mases,sumaisiau i viena,idejau juodos spalvos ir gavosi rainas katinas lotuliukas.gif

naturoje tortas atrodo daug graziau blush2.gif
Atsakyti
Labai gražus torčiukas. O katinas koks fainuolis rolleyes.gif
Atsakyti
nu jau koks katiniškas tortukas thumbup.gif vaikams džiaugsmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 12, 17:22)
Idesiu dar viena vaikiska tortuka.

Ir cia labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 12, 18:22)
katinas is marcipanines+icing mases,sumaisiau i viena,idejau juodos spalvos ir gavosi rainas katinas lotuliukas.gif

O as, kol neperskaiciau, ziurejau, ziurejau, galvojau, kad karvyte
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Man matyt nuo tu bandeliu negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 16:40)
As turiu , geras dalykelis , tik prie jo mazai antgaliuku , bet yra dar toks daiktas kaip " burbulas " kuremia yra papildomu antgaliuku , nezinau kodel jo nereklamuoja , bet man drauge gavo , kaina jo 30lt. streikuoja fotikas ideciau foto, gal vakare pataisys  smile.gif

Nu cipciuk, nesulaukiau jūsų atsakymo, nes kompas užlūžo prieš išeinant iš darbo doh.gif o jau buvau susitarus su pardavėja susitikt, tai pasiėmiau aš tą "burbulą", ten 5 antgaliai atrodo thumbup.gif dabar noris labai kur nors išbandyt g.gif
Papildyta:
Daividija labai jau gražus katinas ant torto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 12, 21:47)
Nu cipciuk, nesulaukiau jūsų atsakymo, nes kompas užlūžo prieš išeinant iš darbo doh.gif  o jau buvau susitarus su pardavėja susitikt, tai pasiėmiau aš tą "burbulą", ten 5 antgaliai atrodo thumbup.gif dabar noris labai kur nors išbandyt g.gif
Papildyta:
Daividija labai jau gražus katinas ant torto thumbup.gif

Kas cia su tais kompais ....ir pas mane buvo uzluzias ....nervas nelaike ....spjoviau ir isvariau pas drauge , bet jis kazko daznai uzluzta ???? g.gif

Daividija ....tortas neapsakomai grazus wub.gif , neisivaizduoju , koks jis dar grazesnis gali buti schmoll.gif

Po perkunais is kur gauti juodu ir rudu dazu mad.gif
Atsakyti