Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

kreipimasis i cipciuka.
kurioj IKI perkat ta grietinele riebia?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 10, 07:08)
kreipimasis i cipciuka.
kurioj IKI perkat ta grietinele riebia?


As irgi kalausiau to paties, sake, kad IKI 4u.gif
Atsakyti
A T S A K A U , as gyvenu silainiuose netoli antros ligonines , tai aplinkui yra 4 IKI ir visose visada buna biggrin.gif
Atsakyti
Ir as siandien Iki gavau grietineles, bet ne Silainiuose, Vilniuj irgi buvo biggrin.gif
dabar del ganaso, pirma kart toki zveri darau, jei noriu su juo puost torta-meskiuka, kailiuka daryt, tinka ganasas? ax.gif Ir kiek laiko ji saldytuve laikyt?
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2008 12 10, 16:07)
Ir as siandien Iki gavau grietineles, bet ne Silainiuose, Vilniuj irgi buvo  biggrin.gif
dabar del ganaso, pirma kart toki zveri darau, jei noriu su juo puost torta-meskiuka, kailiuka daryt, tinka ganasas?  ax.gif Ir kiek laiko ji saldytuve laikyt?

Kad tinka tai tikrai. Gal per nakti? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Taigis pasiryžau kepti du tortus Kalėdų proga, tai dabar viską aiškinuosi iki smulkmenų biggrin.gif Nutariau vieną puošti cukraus pudros, baltymo ir želatinos "patalu", o tada iš tų pūstų saldainių padaryti juosteles, kur bus surišama į kaspiną, atrodys lyg dovanėlė. Taigi dabar prie esmės biggrin.gif Norėjau paklausti, kada geriausia dėti šiuos mano išvardytus papuošimus? Ar iškepus viską, susluoksniavus ir aptepus visą tortą kremų jį atšaldyti kokiai valandžiukei, bet ar tada lips tas "pataliukas" prie torto?

Kitas klausimas biggrin.gif Antrą tortą ketinu dekoruoti tvorele iš kremo ( torto šonai), o ant viršaus dėsiu pūstų saldainių gėles. Tai taip pat klausiu, ar reikia atvėsinti tortą, norint padaryti tą tvorelę ? Ir antras klausimas, kaip užtvirtinat gėlytes, kad jos nenukristų, mat jas dar norėčiau kaip nors patalpinti ir ant torto šono.


Cipciuk žaviuosi Jūsų talentu, gražiai papuošti tortus wub.gif Tad norėčiau ir Jūsų vieno dalyko paklausti ax.gif Man labai patiko baltas tortas, kuris įdėtas į viršuje esančią temelę, apie nurodymas puošybai, bet ten tik nupasakota kaip padaryti cukraus pudros, želatinos ir baltymo " patalą", o mane domintų tai, iš ko padarytas tinklelis. Būčiau baisulingai dėkinga už atsakymą 4u.gif


Prižadu, kad kai pagaminsiu tortus, bandomasis variantas įvyks kitą savaitę, parodysiu Jums 4u.gif

Iš anskto dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Kepiau šiandien Tokį tortą su kondensuoto pieno biskvitu ir varškės kremu.
Biskvitui: 1 indelis kondensuoto pieno
3 kiaušiniai
1 nubrauktas šaukštelis sodos (gesinau su rugštele)
1(250ml.)stiklinė miltų
Kondensuotą pieną išplakti su kiaušiniais iki putų.Sudėti nugesintą rugštelę,persijotus miltus.Formą patepti sviestu ir supilus masę kepti maždaug 200-220 laipsnių 25 min. orkaitėje.Aš kepiau 25 cm. tortinėje.Gavosi du sluoksniai.Bet gal geriau kepti mažesnėje gautusi aukštesnis.Seniau kepdavau po vieną lakštą nedidelėje keptuvėje orkaitėje,nes nemokėjau perpjauti ir viskas budavo gerai.
Kremą dariau iš galvos: 3 pakeliai sočiosios varškės plombiro skonio,pusę indelio kond.pieno,jogurto geriamo stiklinė,1 citrinos sultys,250ml plakamos grietinėlės,želatinos 3 šaukštai(tirpinau užpilus apelsinų sultimis).Varškę išplakiau su kond.pienu,supyliau jogurtą,citrinos sultis sudėjau ištirpusią želatiną.Dar kartą viską išplakiau.Kremą įdėjau į šaldytuvą,tada išplakiau grietinėlę su trupučiu rugštelės ir trupučiu cukraus.Kremui pradėjus stingti ,įmaišiau grietinėl.Biskvitą sulaisčiau apelsinų sultimis.Užpyliau kremo,tada kitą lapą biskvito ir vėl kremą.iš tirpinto šokolado padariau tinkliuką,o vorą padariau iš likusių riešutėlių,kuriuos kepiau prieš kelias dienas.Gavosi štai kas. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 10, 19:11)
Kepiau šiandien Tokį tortą su kondensuoto pieno biskvitu ir varškės kremu.


Koks simpatiskas voriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 10, 19:23)
Koks simpatiskas voriukas wub.gif



Kryziuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 19:30)
Kryziuotis  lotuliukas.gif

aga blush2.gif prisidariau iš šokolado lapelių ,ornamentų,bet užsuko vyras su vaikais į virtuvę sako čia tik voro reikia ir jokių gėlyčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 19:30)
Kryziuotis  lotuliukas.gif

Sokoladinis nepavojingas irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aistuzelei

Tortus saldyti nebutina , jei jie aptepti grietineles kremu , jeigu sviestiniu , butu geriau ji sustangdinti ( gerai arsaldyti) tik ne kameroj schmoll.gif , nebijok ta mase prilips .

Tas baltas tortas - mano sukurta mase + beze tinklelis .

Tas gelytes gali padariusi skylute ikisti , kremas turetu laikyti , arba prilipdyk su beze .
Atsakyti