Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Inočka @ 2008 11 20, 21:32)
Aciuy, Srove
Reikia istirpinti sokolada, su medum kartu 100 gr sok. + 1 valg. saukst. medaus. ir sukti kol susisuks i vientisa mase, dar silta sudeti i maistine plevele ir palikti, kol ataus, paskui parai i saldytuva. Kai istrauksi, bus kaip akmuo, bet beformuojant atsils

Aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,dažnai čia akis paganau,kiek čia grožių blink.gif ,super.Dabar eisiu prie reikalo.Artėja vyro gimtadienis,noriu padaryt tą tortą su krūtinėmis.Na labai manęs nebarkit,tikrai mačiau kažkur visą nuoseklų rec. su vaizdine medžiaga,bet neberandu blush2.gif verysad.gif .Net rusų saite ieškojau,bet kaip sakoma kai reikia tai ir nematai,kažkur vis praleidžiu jį turbūt.Būkit geros parodykite kur jis ax.gif .Ir dar prigazdinote mane,negi tikrai reikia mokėti piešti jei nori būt konditere????Nes po naujų metų eisiu konditerių kursus blush2.gif .O piešti tai nemoku.Tik va kepti patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamy5: 21 lapkričio 2008 - 08:26
QUOTE(mamy5 @ 2008 11 21, 08:25)
Artėja vyro gimtadienis,noriu padaryt tą tortą su krūtinėmis.

viengungio svajonė
Atsakyti
Nu va ir mano cukrinės rožytės puošia tortą, papuošimą nusižiūrėjau nuo cypciuko, ačiū cypciuk... thumbup.gif

http://keep4u.ru/ful...12b7e5402fe/jpg]user posted image[/URL]

http://keep4u.ru/ful...ae829b80bd0/jpg]user posted image[/URL]
Atsakyti
SOS SOS SOS 4u.gif 4u.gif noriu klaust cipsiuko ax.gif ar ta cukrine mase tortams dengti reikia palaikyt uzdengus saldytuve ar ne? g.gif jei pvz ryte uzdengciau,o popiet balius,tai tiek uztektu palaikyt saldytuve? g.gif sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Mmergyte , kai as darau torta , ji sutepu ir kol jis stovi saldytuve pasidarau ta mase ir is karto su ja puosiu , bet aisku , kad galima laikyti , tik ji sukietes nes detas zelatinas , tai tada isemus gal i mikrobangia keletui sekundziu reiketu kistelti g.gif

Del to piesimo egzamino : as kalbu apie tuos laikus , kai man reikejo stoti , tada istojus reikejo 3,5 metus mokytis , kad gautum konditeres diploma , o siais laikais turbut viskas kitaip , uztenka gal ir kursu , gal ir piesti nereikes g.gif

Gitale , tu saunuole , ir tortukas tavo liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 12:05)
Mmergyte , kai as darau torta , ji sutepu ir kol jis stovi saldytuve pasidarau ta mase ir is karto su ja puosiu  , bet aisku , kad galima laikyti , tik ji sukietes nes detas zelatinas , tai tada isemus gal i mikrobangia keletui sekundziu reiketu kistelti  g.gif

tai is esmes galiu det ta mase pries patiekiant i stala mazdaug? g.gif nes ryt ryte as ji tik pertept zadu g.gif hmm bet kaip babutu man pertepimas turi sustingt,o diev neimanoma misija man rodos doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif inocka,nesigavo man gelytes is tu zefyriuku verysad.gif verysad.gif nesuprantu nu viska dariau pagal paveikslelius ir aprasymus,bet gavos kazkokie labai kieti reikalai ir ismeciau lauk doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu kazkokia nesekminga diena doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Neverk console.gif ....man irgi nesigavo ta mase schmoll.gif , bet vistiek dar bandysiu , juk reikia ismokti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Cipciuk, sakykit, jei as siandien vakare papuosiu torta plakta grietinele, o tik rytoj vakare valgysim, jai nieko neatsitiks? Ar geriau rytoj is ryto?
Viena syki dariau, tai lyg viskas tvarkoje buvo, bet ten buvo pirmas kartas, o man kaip visada pirmas kartas buna pats geriausias

mmergyte
o kas ten tau nesigavo? Labai kieta mase ar kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 21 lapkričio 2008 - 17:10
QUOTE(Inočka @ 2008 11 21, 17:08)
Cipciuk, sakykit, jei as siandien vakare papuosiu torta plakta grietinele, o tik rytoj vakare valgysim, jai nieko neatsitiks? Ar geriau rytoj is ryto?
Viena syki dariau, tai lyg viskas tvarkoje buvo, bet ten buvo pirmas kartas, o man kaip visada pirmas kartas buna pats geriausias

mmergyte
o kas ten tau nesigavo? Labai kieta mase ar kas?

gavos kazkokia nesamone doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif ir kieta ir dar kazkokia neaiski kaip is plauku kokiu doh.gif doh.gif

nu bet kad nesiseka siandien niekas tai visiskai doh.gif doh.gif ka bepaimu i rankas tas nepavyksta doh.gif

uz valandeles eisiu kept biskvita,jau isivaizduoju rezultata verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 11 21, 17:25)
gavos kazkokia nesamone doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir kieta ir dar kazkokia neaiski kaip is plauku kokiu doh.gif  doh.gif

nu bet kad nesiseka siandien niekas tai visiskai doh.gif  doh.gif  ka bepaimu i rankas tas nepavyksta doh.gif

uz valandeles eisiu kept biskvita,jau isivaizduoju rezultata  verysad.gif  verysad.gif

As su grybukais sitaip vargstu siandien doh.gif
Atsakyti