[quote=(Ericka),2008 12 05, 09:37]
as viena karta pirkau sokoladini krema pertepimui ir tuos miltelius suplakiau tik su pienu be sviesto, tai gavosi tokia koreta mase bet forma ji laike neblogai, gal tokia tiktu
nu šakės kaip nesiseka . dariausi šokoladą , kad apliet namuko sienas. tai man šokoleda atsiskyrė riebalas, ir neina užtepti dabar normaliai
šokoladą visada darausi pati iš kakavos, sviesto , grietinėlės ir cukraus dar rugštelės truputį įdedu. sviesta naudojau "Dvaro" 82procentų.
eisiu iš naujo daryti, tik gal va greitai kas atsakys, ko tas riebalas man i viršų išplaukė
tiesa, šiandien maximoj nusipirkau tu spalvotų flamasterių paišyti po 6 lt su centais už dėžutę . buvo dviejų rušių, tai abejas ir pasiėmiau . kiekvienoj dėžutėj po 4 spalvas.
Papildyta:
laaaaaaaaabai gražus , toks kaip keramikinis atrodo, taip blizga ta glazūra
šokoladą visada darausi pati iš kakavos, sviesto , grietinėlės ir cukraus dar rugštelės truputį įdedu. sviesta naudojau "Dvaro" 82procentų.
eisiu iš naujo daryti, tik gal va greitai kas atsakys, ko tas riebalas man i viršų išplaukė
tiesa, šiandien maximoj nusipirkau tu spalvotų flamasterių paišyti po 6 lt su centais už dėžutę . buvo dviejų rušių, tai abejas ir pasiėmiau . kiekvienoj dėžutėj po 4 spalvas.
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 05, 12:05)
Tam (Erica) ir rodoma , kad kitos pasinaudotu , o as kitka sugalvojau , bet foto bus tik po Kaledu , nes jis susides tik ant jau paruosto torto
Okaip jum sitas namukas , galima pasinaudoti ideja
Okaip jum sitas namukas , galima pasinaudoti ideja
laaaaaaaaabai gražus , toks kaip keramikinis atrodo, taip blizga ta glazūra
(Erica) jis ir yra karamikinis , bet juk toki nesunku pasidaryti .
Sakyk , ka pyliai i sokolada ? kai ji tirpini nedek riebalu tik piena , vandeni , ir reikia labai gerai issukti , buna , kad taip pasidaro , bet man sukant jis vel susijungia su sokoladu , ir nereikia labai karstai jo lydyti , nes tada irgi sutraukia , tu pabandyk ji vel pasildyti , ipilk sauksta pieno , ir smarkiai issuk , gal atsistatys ....pabandyk
Sakyk , ka pyliai i sokolada ? kai ji tirpini nedek riebalu tik piena , vandeni , ir reikia labai gerai issukti , buna , kad taip pasidaro , bet man sukant jis vel susijungia su sokoladu , ir nereikia labai karstai jo lydyti , nes tada irgi sutraukia , tu pabandyk ji vel pasildyti , ipilk sauksta pieno , ir smarkiai issuk , gal atsistatys ....pabandyk
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 05, 12:23)
(Erica) jis ir yra karamikinis , bet juk toki nesunku pasidaryti .
Sakyk , ka pyliai i sokolada ? kai ji tirpini nedek riebalu tik piena , vandeni , ir reikia labai gerai issukti , buna , kad taip pasidaro , bet man sukant jis vel susijungia su sokoladu , ir nereikia labai karstai jo lydyti , nes tada irgi sutraukia , tu pabandyk ji vel pasildyti , ipilk sauksta pieno , ir smarkiai issuk , gal atsistatys ....pabandyk
Sakyk , ka pyliai i sokolada ? kai ji tirpini nedek riebalu tik piena , vandeni , ir reikia labai gerai issukti , buna , kad taip pasidaro , bet man sukant jis vel susijungia su sokoladu , ir nereikia labai karstai jo lydyti , nes tada irgi sutraukia , tu pabandyk ji vel pasildyti , ipilk sauksta pieno , ir smarkiai issuk , gal atsistatys ....pabandyk
pieno namie dabar neturiu , tik grietinėlę 10procentų, ją ir pyliau. tai gal tada geriau vandens pilti . na eisiu pabandysiu pasidaryti naują, jei vėl sutrauks, tada suksiu suksiu suksiu, kol galva pasisuks pačiai
QUOTE((Ericka) @ 2008 12 05, 11:27)
pieno namie dabar neturiu , tik grietinėlę 10procentų, ją ir pyliau. tai gal tada geriau vandens pilti . na eisiu pabandysiu pasidaryti naują, jei vėl sutrauks, tada suksiu suksiu suksiu, kol galva pasisuks pačiai
Tada geriau pilk vandenuka , eik pabandyk
QUOTE((Ericka) @ 2008 12 05, 12:27)
pieno namie dabar neturiu , tik grietinėlę 10procentų, ją ir pyliau. tai gal tada geriau vandens pilti . na eisiu pabandysiu pasidaryti naują, jei vėl sutrauks, tada suksiu suksiu suksiu, kol galva pasisuks pačiai
tiesa, cipciuk, aš netirpinu šokolado, tiesiog jį darausi pati iš aukščiau minėtų produktų
QUOTE((Ericka) @ 2008 12 05, 11:30)
tiesa, cipciuk, aš netirpinu šokolado, tiesiog jį darausi pati iš aukščiau minėtų produktų
Aaaaaaaaaa..... as tokio nedarau , tai is mane prasta tada patareja , as su sokoladu dirbu
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 05, 12:32)
Aaaaaaaaaa..... as tokio nedarau , tai is mane prasta tada patareja , as su sokoladu dirbu
na einu kas bus tas bus
vistiek ačiū už patarimus
na va gavosi liuks , tirštas blizgus šokoladas , tik dabar noriu paklaust, ar galima ji laikyti šaldytuve tarkim kokia savaitę, nes man jo nemažai dar liko . tai gal kokias grybukų galvas prie progos reiks padažyti.
[quote=(Ericka),2008 12 05, 11:33]
na einu kas bus tas bus
vistiek ačiū už patarimus
na va gavosi liuks , tirštas blizgus šokoladas , tik dabar noriu paklaust, ar galima ji laikyti šaldytuve tarkim kokia savaitę,
DRASIAI LAIKYK , paskui pasildysi ir gali vel naudoti , tik pridenk plevele , kad neapdziutu , pas mane irgi daznai lieka , negi mesi gera daikta
na einu kas bus tas bus
vistiek ačiū už patarimus
na va gavosi liuks , tirštas blizgus šokoladas , tik dabar noriu paklaust, ar galima ji laikyti šaldytuve tarkim kokia savaitę,
DRASIAI LAIKYK , paskui pasildysi ir gali vel naudoti , tik pridenk plevele , kad neapdziutu , pas mane irgi daznai lieka , negi mesi gera daikta
Gak kas atsakys su tortams dengti mase, kur cipciukas rašė, ar galima dengti juo visus paviršius želinius, grietininius, sviestinius, ar ne visus?
QUOTE(GITALE @ 2008 12 06, 09:04)
Gak kas atsakys su tortams dengti mase, kur cipciukas rašė, ar galima dengti juo visus paviršius želinius, grietininius, sviestinius, ar ne visus?
GITALE,
Cia cipciuko reikia laukti, kad atsakytu