Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(GITANA.B @ 2008 12 04, 14:55)
Aš dėl papuošimo norėjau paklaust.Jei puošti tik grietinėle su kond.maišeliu iš vakaro,ar reikia ko nors pridėti į grietinėlę,kad išsilaikytu forma ar ir taip stovės?



Nereikia, ji puikiai islaiko forma. As aisku kalbu apie grietinele 36 % riebumo.
Atsakyti
sveikos darbstuoles smile.gif
gal gali kas pasakyti is ko padaryti sokoladini krema, kad butu kaip beze, na kad iseitu padaryti visokius dzibukus, kaip is beze, kad jie stovetu ir forma palaikytu? blush2.gif g.gif
Atsakyti
istirpink juoda sokolada,susisuk is kepimo popieriaus tutele,ten susipilk sokolada ir piesk ka nori ant kepimo popieriaus.viska susaldyk,ir puosk torta.gali prisidaryti visokiu ornamentu,gelyciu,lapeliu.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 04, 21:02)
istirpink juoda sokolada,susisuk is kepimo popieriaus tutele,ten susipilk sokolada ir piesk ka nori ant kepimo popieriaus.viska susaldyk,ir puosk torta.gali prisidaryti visokiu ornamentu,gelyciu,lapeliu.

smile.gif , sita tai as zinau, as norejau paklausti, kaip padengti visa torta boksteliais , kaip dengiam visa torta su beze su svirkstu blush2.gif jauciu vel neaiskiai nusakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 12 04, 20:12)
smile.gif , sita tai as zinau, as norejau paklausti, kaip padengti visa torta boksteliais , kaip dengiam visa torta su beze su svirkstu  blush2.gif jauciu vel neaiskiai nusakiau  doh.gif

Inočka sukūrus atskirą temą vien papuošimų teorijai, čia tikrai rasi tai, kas domina:
http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2008 12 04, 21:15)
Inočka sukūrus atskirą temą vien papuošimų teorijai, čia tikrai rasi tai, kas domina:
http://www.supermama...howtopic=378104

kaip ir neuzkliuvo uz akiu kazkas. su grietinele nenoriu blush2.gif galvoju apie toki kuris panasus i beze, kad apdziutu, gal i paprasta beze kakavos idet? g.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 12 04, 20:12)
smile.gif , sita tai as zinau, as norejau paklausti, kaip padengti visa torta boksteliais , kaip dengiam visa torta su beze su svirkstu  blush2.gif jauciu vel neaiskiai nusakiau  doh.gif

Viska cia aiskiai parasei.
Geriausiai, manau, butu ganasas, bet jis nera labai tamsus, bet nera riebus, nes be sviesto. Man jis yra lengvas, gerai laiko forma, kad butu tamsesnis, galima kiek kakavos idet. O siaip yra sokoladiniai sviestiniai kremai
Atsakyti
Na (Erica) tamsu gali padaryti tik sviestiny , kakava taip nenudazys nei grietineles , nei beze schmoll.gif , bus sviesus ( lyg murzinas) atspalvis, as jau dariusi , jis ant kai kuriu tortu tinka thumbup.gif , as tau patarciau islydyti sokolada ir i ji isukti sviesta , na kazkur skaiciau , bet tiksliai kaip daryti nezinau , bandysiu surasti rolleyes.gif
Atsakyti
Va cia as parasiau kaip daryti sviestini-sokoladini krema. Ten istirpintas sviestas maisomas su kakava, paskui maisomas su isplaktu sviestu ir kondensuotu pienu tai gaunasi gan tamsus kremas
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 04, 22:39)
Na (Erica) tamsu gali padaryti tik sviestiny , kakava taip nenudazys nei grietineles , nei beze  schmoll.gif , bus sviesus ( lyg murzinas) atspalvis, as jau dariusi , jis ant kai kuriu tortu tinka  thumbup.gif , as tau patarciau islydyti sokolada ir i ji isukti sviesta , na kazkur skaiciau , bet tiksliai kaip daryti nezinau , bandysiu surasti  rolleyes.gif

ok ax.gif . aciu mergaites uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
(Ericka)

dedu tau kaip pavyzdi (Cia ne mano tortai):
Sitas tortas dengtas ganasu is juodo sokolado su didesniu kakavos procentu, kaip musu Laima, ten virs 70 proc. kakavos, o kaina zemesne nei karunos. Ganaso nuoroda auksciau
user posted image

Sitas puostas sviestiniu sokoladiniu kremu (butent tokiu, kur daviau nuoroda), tamsesne spalva - daugiau kakavos milteliu, sviesesne - maziau kakavos milteliu.
user posted image

Su sviestiniu kremu bus labiau blizgantis tortas, su ganasu matinis.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 05, 09:01)
(Ericka)

dedu tau kaip pavyzdi (Cia ne mano tortai):
Sitas tortas dengtas ganasu is juodo sokolado su didesniu kakavos procentu, kaip musu Laima, ten virs 70 proc. kakavos, o kaina zemesne nei karunos. Ganaso nuoroda auksciau


Su sviestiniu kremu bus labiau blizgantis tortas, su ganasu matinis.



aciu Inočka, kazka galvosim. Kaupiu idejas sventiniam Kaledu tortui blush2.gif .is cipciuko jau "pasisavinau" ideja su namuku ir eglutem blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Ericka): 05 gruodžio 2008 - 08:38