Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Tiosyte, as asmeniskai rinkciausi dekoravimo rinkini 4u.gif Manau zymiai patogiau, jei tu nori puosimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit patart, norejau pirkt Americolor dazu, bet susibalamutinau biskiuka, vieni yra 12 Bottle Custom Kit- Americolor Air Brush Colors, kiti 12 color custom set .75 oz Americolor Soft Gel Paste, tai man jei i marcipaninius papuosimus ar i mase torta apklot pirojo reik ar ne??? g.gif
Atsakyti
Sakyciau imk ta soft gel. nes Airbrush yra skirti purskimui specialiu purkstuku 4u.gif o geliniai yra tokio minksti, koncentruoti, kaip tik ivairiu masiu dazymui ax.gif
Atsakyti
aaaaaaaa.... o as pagalvojau, kas soft gel tai bus kaip tie tutelese, nekoncentruoti, kur vienus naudoti galima.... aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 30 lapkričio 2008 - 19:58
Imesk nuoroda , nes taip tai sunku pasakyti
Atsakyti
cia biski ne i tema. tiosytes ir mano mazylis gime tais paciais metais,menesi,ir diena.
Atsakyti
Cipciuk, paziuek cia apie ta airbrush ir cia apie soft gel (bet angliskai smile.gif)
Atsakyti
Va tavo nuoroduose labai gerai matosi viskas, o as ziurinejau cia rolleyes.gif
Atsakyti
Tai as irgi ziurejau is pradziu ten pat, bet paziurejau dar ir kitur smile.gif Na, svarbiausia dabar zinosi, kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2008 11 30, 20:58)
aaaaaaaa.... o as pagalvojau, kas soft gel tai bus kaip tie tutelese, nekoncentruoti, kur vienus naudoti galima.... aciu  4u.gif

Biski nesupratau, o tai tie vok. tutelese irgi nekoncentruoti g.gif , tai ju daug reikia g.gif , man parveze, susidejau visus, kaip mazas vaikas ir is tikro nezinau nei kas tuose buteliukuose, nei kaip elgtis su g.gif jais.O tos vysnikes maniau, kad irgi dazai, bet paskui issiaiskinau, kad taip jos puosimui bigsmile.gif .O tai kur tutelese tie dazai juos galima naudoti ir kokiems gerimams taisyti, ar cia tik masems? g.gif

user posted image

Atsakyti
Srove, gaila, bet vokiskai nesuprantu. Bet is vaizdo tai atrodo, kad tie tubelese, kur iskart gali piesti, ten kaip spalvotas glajus panasiai. O tie buteliukuose man panasu i koncentruotus dazus (bet kaip sakiau, su vokieciu man prastai, tai pasitikslink geriau) blush2.gif
O vysnaites tai taip, puosimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 01 gruodžio 2008 - 00:02
QUOTE(mazuliux @ 2008 12 01, 01:01)
Srove, gaila, bet vokiskai nesuprantu. Bet is vaizdo tai atrodo, kad tie tubelese, kur iskart gali piesti, ten kaip spalvotas glajus panasiai. O tie buteliukuose man panasu i koncentruotus dazus (bet kaip sakiau, su vokieciu man prastai, tai pasitikslink geriau) blush2.gif
O vysnaites tai taip, puosimui  mirksiukas.gif

Kad ten nieko neparasyta irnesakyk.gif Iskarto piesti blink.gif , bet, kad tokie ryskus ir tamsus g.gif .
Si karta papuosiau be dazu, gal biski nusipuosiau, bet nesvarbu, noriu ismokti, tai ir bandau visokias keverzones.Dedu fotke cia, jei tortas bus valgomas, kai prapjausiu idesiu ir recepta.
user posted image
Atsakyti