Tiosyte, as asmeniskai rinkciausi dekoravimo rinkini Manau zymiai patogiau, jei tu nori puosimui
Gal galit patart, norejau pirkt Americolor dazu, bet susibalamutinau biskiuka, vieni yra 12 Bottle Custom Kit- Americolor Air Brush Colors, kiti 12 color custom set .75 oz Americolor Soft Gel Paste, tai man jei i marcipaninius papuosimus ar i mase torta apklot pirojo reik ar ne???
Sakyciau imk ta soft gel. nes Airbrush yra skirti purskimui specialiu purkstuku o geliniai yra tokio minksti, koncentruoti, kaip tik ivairiu masiu dazymui
aaaaaaaa.... o as pagalvojau, kas soft gel tai bus kaip tie tutelese, nekoncentruoti, kur vienus naudoti galima.... aciu
cia biski ne i tema. tiosytes ir mano mazylis gime tais paciais metais,menesi,ir diena.
Tai as irgi ziurejau is pradziu ten pat, bet paziurejau dar ir kitur Na, svarbiausia dabar zinosi, kas ir kaip
QUOTE(Citriniukas @ 2008 11 30, 20:58)
aaaaaaaa.... o as pagalvojau, kas soft gel tai bus kaip tie tutelese, nekoncentruoti, kur vienus naudoti galima.... aciu
Biski nesupratau, o tai tie vok. tutelese irgi nekoncentruoti , tai ju daug reikia , man parveze, susidejau visus, kaip mazas vaikas ir is tikro nezinau nei kas tuose buteliukuose, nei kaip elgtis su jais.O tos vysnikes maniau, kad irgi dazai, bet paskui issiaiskinau, kad taip jos puosimui .O tai kur tutelese tie dazai juos galima naudoti ir kokiems gerimams taisyti, ar cia tik masems?
Srove, gaila, bet vokiskai nesuprantu. Bet is vaizdo tai atrodo, kad tie tubelese, kur iskart gali piesti, ten kaip spalvotas glajus panasiai. O tie buteliukuose man panasu i koncentruotus dazus (bet kaip sakiau, su vokieciu man prastai, tai pasitikslink geriau)
O vysnaites tai taip, puosimui
QUOTE(mazuliux @ 2008 12 01, 01:01)
Srove, gaila, bet vokiskai nesuprantu. Bet is vaizdo tai atrodo, kad tie tubelese, kur iskart gali piesti, ten kaip spalvotas glajus panasiai. O tie buteliukuose man panasu i koncentruotus dazus (bet kaip sakiau, su vokieciu man prastai, tai pasitikslink geriau)
Kad ten nieko neparasyta Iskarto piesti , bet, kad tokie ryskus ir tamsus .
Si karta papuosiau be dazu, gal biski nusipuosiau, bet nesvarbu, noriu ismokti, tai ir bandau visokias keverzones.Dedu fotke cia, jei tortas bus valgomas, kai prapjausiu idesiu ir recepta.