Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

noriu paklausti, kaip imaisote dazus i saldainiu mase?man sendiena niekaip nesiseke blush2.gif juos gal reikia skiesti? padejau i saldytuva ir laukiu geresniu laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2008 11 29, 01:00)
noriu paklausti, kaip  imaisote dazus i saldainiu mase?man sendiena niekaip nesiseke blush2.gif juos  gal reikia skiesti?  padejau i saldytuva ir laukiu geresniu laiku biggrin.gif

Geriausiai maisyti kol tirpinami saldainiai. Siek tiek praskiesti. Jei jau pagaminta mase, ati tada praskiest dazus iki tirstokos mases, kad nebutu skysti. Tiesiog sumaisyti su pora lasiuku vandenuko ar citrinos sultym. As skiedziu su vodke. Ir paskui dantu krapstuka kisk i dazus, paskui subadyk reikiama kieki mases, tol, kol gausi reikiama spalva. Bet pradzioje ta mase palaikyk kambario temperaturoje arba keliom sekundem i mikruske ikisk. Turi buti minksta mase.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 28, 23:53)
Aistukke , zinok jis nedidukas tas skyrelis , bet pav. pardeje kremai 3 su kazkiektai , o ten 2 ,50 , yra jau gatavo plikyto kremo milteliu , gelyciu gatavu , na visokiu menkniekiu , bet juos tiesiai is Lenkijos veza uztai pigiau .

Radau pas mama dazu!! Jetau laimes pilnos kelnes thumbup.gif
Radau raudonu ir oranziniu,tai pradziai uzteks siu dvieju spalvu 4u.gif
Bet reikes prie progos ir i baze uzsukt,kremu gal kokiu nusipirkt 4u.gif
Dekui tau cipciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 29, 01:12)
Geriausiai maisyti kol tirpinami saldainiai. Siek tiek praskiesti. Jei jau pagaminta mase, ati tada praskiest dazus iki tirstokos mases, kad nebutu skysti. Tiesiog sumaisyti su pora lasiuku vandenuko ar citrinos sultym. As skiedziu su vodke. Ir paskui dantu krapstuka kisk i dazus, paskui subadyk reikiama kieki mases, tol, kol gausi reikiama spalva. Bet pradzioje ta mase palaikyk kambario temperaturoje arba keliom sekundem i mikruske ikisk. Turi buti minksta mase.

oi aciu 4u.gif na ka mes be jusu darytume rolleyes.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2008 11 29, 13:55)
oi aciu 4u.gif na ka mes  be jusu darytume rolleyes.gif  biggrin.gif  4u.gif

JUS, tai kas? As viena tongue.gif
Atsakyti
o cia mano pirmosios "kvietkos" biggrin.gif pal si recepta
user posted image
Atsakyti
jurguliux
Pasakiškai atrodo. O koks tortas viduje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 29, 14:40)
jurguliux
Pasakiškai atrodo. O koks tortas viduje  ax.gif

medutis blush2.gif
šiaip tai labai smagi masė gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

kartais tortai buna papuosti neskaldytais lazdyno riesutais, gal zinote kuri, kaip jie buna apdorroti, kad buna tokie minksti, ne tiek minksti bet lengvai perkandami. Gal jie kazkaip specialiai apdorojami yra?
Atsakyti
Na jie tikrai buna pakepinti !!!! tada tampa traskus , o taip buna truputi lyg guminiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 15:25)
o cia mano pirmosios "kvietkos" biggrin.gif  pal

labai grąžus tortas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu jūsų patarimo. Žadu įsigyti iš arevitos įrangos konditerinį švirkštą. Neapsisprendžiu kurį geriau pirkti - konditerinį švirkštą ar tokį dekoravimo rinkinį? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti