noriu paklausti, kaip imaisote dazus i saldainiu mase?man sendiena niekaip nesiseke juos gal reikia skiesti? padejau i saldytuva ir laukiu geresniu laiku
QUOTE(bravada @ 2008 11 29, 01:00)
noriu paklausti, kaip imaisote dazus i saldainiu mase?man sendiena niekaip nesiseke juos gal reikia skiesti? padejau i saldytuva ir laukiu geresniu laiku
Geriausiai maisyti kol tirpinami saldainiai. Siek tiek praskiesti. Jei jau pagaminta mase, ati tada praskiest dazus iki tirstokos mases, kad nebutu skysti. Tiesiog sumaisyti su pora lasiuku vandenuko ar citrinos sultym. As skiedziu su vodke. Ir paskui dantu krapstuka kisk i dazus, paskui subadyk reikiama kieki mases, tol, kol gausi reikiama spalva. Bet pradzioje ta mase palaikyk kambario temperaturoje arba keliom sekundem i mikruske ikisk. Turi buti minksta mase.
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 28, 23:53)
Aistukke , zinok jis nedidukas tas skyrelis , bet pav. pardeje kremai 3 su kazkiektai , o ten 2 ,50 , yra jau gatavo plikyto kremo milteliu , gelyciu gatavu , na visokiu menkniekiu , bet juos tiesiai is Lenkijos veza uztai pigiau .
Radau pas mama dazu!! Jetau laimes pilnos kelnes
Radau raudonu ir oranziniu,tai pradziai uzteks siu dvieju spalvu
Bet reikes prie progos ir i baze uzsukt,kremu gal kokiu nusipirkt
Dekui tau cipciukas
QUOTE(Inočka @ 2008 11 29, 01:12)
Geriausiai maisyti kol tirpinami saldainiai. Siek tiek praskiesti. Jei jau pagaminta mase, ati tada praskiest dazus iki tirstokos mases, kad nebutu skysti. Tiesiog sumaisyti su pora lasiuku vandenuko ar citrinos sultym. As skiedziu su vodke. Ir paskui dantu krapstuka kisk i dazus, paskui subadyk reikiama kieki mases, tol, kol gausi reikiama spalva. Bet pradzioje ta mase palaikyk kambario temperaturoje arba keliom sekundem i mikruske ikisk. Turi buti minksta mase.
oi aciu na ka mes be jusu darytume
QUOTE(bravada @ 2008 11 29, 13:55)
oi aciu na ka mes be jusu darytume
JUS, tai kas? As viena
jurguliux
Pasakiškai atrodo. O koks tortas viduje
Pasakiškai atrodo. O koks tortas viduje
QUOTE(Inočka @ 2008 11 29, 14:40)
medutis
šiaip tai labai smagi masė gaunasi
Sveikos gyvos
kartais tortai buna papuosti neskaldytais lazdyno riesutais, gal zinote kuri, kaip jie buna apdorroti, kad buna tokie minksti, ne tiek minksti bet lengvai perkandami. Gal jie kazkaip specialiai apdorojami yra?
kartais tortai buna papuosti neskaldytais lazdyno riesutais, gal zinote kuri, kaip jie buna apdorroti, kad buna tokie minksti, ne tiek minksti bet lengvai perkandami. Gal jie kazkaip specialiai apdorojami yra?
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 29, 15:25)
o cia mano pirmosios "kvietkos" pal
labai grąžus tortas
Sveikos, merginos. Noriu jūsų patarimo. Žadu įsigyti iš arevitos įrangos konditerinį švirkštą. Neapsisprendžiu kurį geriau pirkti - konditerinį švirkštą ar tokį dekoravimo rinkinį?