Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Merginos , žinot jus turit auksines rankas. žiūriu į tuos papuošimus ir nesuprantu kaip taip įmanoma gražiai padaryt? O iš kur jus nuperkat dažų cukrinei masei?Norėčiau ir aš pabandyt ką nors nulipdyt.

Atsakyti
O koks kaledinis tortukas bigsmile.gif
Ir kainuoja nei daug nei mazai 95 svarai lotuliukas.gif
user posted image
dar vienas
user posted image
Atsakyti
Cukraus pudra labai skirtinga , vienoje is ju yra dar ir krakmolo , kiek zinau lietuviskoje jo nera , skonis nesikeicia - ar cukrus ar pudra , bet koncistencija buna kita , reikia ziureti , ka raso recepte , jei rekomenduoja pudra -tai ja ir reikia deti user posted image

Ot rupuzes bobos , nesako , kad dazu turi , bijo jos , nes jie be PVM atvezti topsecret.gif , o mane jau kaip nulupta zino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 27 lapkričio 2008 - 20:05
Nezinojau, kur det, tai cia idesiu blush2.gif
Savaitgali toki tortuka dariau.

user posted image

user posted imageuser posted image

Jau papuosto varianto vieno neissirinkau, tai dvi nuotraukas ikisau blush2.gif Siaip "gyvai" geriau ir tikroviskiau atrode.
Bandziau padaryti kazka panasaus kaip cia zuvyte, bet gavosi, kas gavosi.
Atsakyti
labai simpatiškos žuvytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 20:01)
Ot rupuzes bobos , nesako , kad dazu turi , bijo jos , nes jie be PVM atvezti  topsecret.gif , o mane jau kaip nulupta zino  lotuliukas.gif

bigsmile.gif nu geras... ot partizanes... idomu kodel as itartina pasirodziau... akis isputus tvirtino kad dazias niekada neprekiavo... ir nusiunte mane i mesos turgu pas moteriske, kuri prekiauja bilekuom... varnalesos lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ale cia kuria diena einu Maximoj pro tortus, ir kagi pastebejau... ogi, kad tie tortai tikrai negraziai papuosti, jau galu gale, net as graziau pakeverzoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 27 lapkričio 2008 - 21:56
MAMICY zinok ir turgui prie stoties tas pats , tik apsidairo i salis ir istraukia dezute , bet as kai senai perku tai is tolo pazysta ......o tu tiksliai tam skyriui kur nurodziau prasiai ????? unsure.gif

Masiana ....liuks zuviukas nemo isejo thumbup.gif

Negrazus tie tortai MAXIMINIAI irnesakyk.gif , musu daug grazesni ane mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 27 lapkričio 2008 - 23:00
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 21:57)
Negrazus tie tortai MAXIMINIAI irnesakyk.gif , musu daug grazesni ane mirksiukas.gif

Zinoma, kad musu grazesni drinks_cheers.gif

Beje, grazi zuvyte, Masiana 4u.gif
Atsakyti
Musu tie tortukai tokie naturalus , silti is visos dusios sulipdyti wub.gif

user posted image
Atsakyti
Teisingai, Cipciuk, sakote drinks_cheers.gif Netgi tu, kurios daro pirma karta ir sako, kad nelabai gal kaip isejo, is tiesu labai grazus ir mieli tortukai thumbup.gif
Atsakyti
O svarbiausia skanus !!!!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti