Merginos , žinot jus turit auksines rankas. žiūriu į tuos papuošimus ir nesuprantu kaip taip įmanoma gražiai padaryt? O iš kur jus nuperkat dažų cukrinei masei?Norėčiau ir aš pabandyt ką nors nulipdyt.
O koks kaledinis tortukas
Ir kainuoja nei daug nei mazai 95 svarai
dar vienas
Ir kainuoja nei daug nei mazai 95 svarai
dar vienas
Cukraus pudra labai skirtinga , vienoje is ju yra dar ir krakmolo , kiek zinau lietuviskoje jo nera , skonis nesikeicia - ar cukrus ar pudra , bet koncistencija buna kita , reikia ziureti , ka raso recepte , jei rekomenduoja pudra -tai ja ir reikia deti
Ot rupuzes bobos , nesako , kad dazu turi , bijo jos , nes jie be PVM atvezti , o mane jau kaip nulupta zino
Ot rupuzes bobos , nesako , kad dazu turi , bijo jos , nes jie be PVM atvezti , o mane jau kaip nulupta zino
labai simpatiškos žuvytės
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 20:01)
nu geras... ot partizanes... idomu kodel as itartina pasirodziau... akis isputus tvirtino kad dazias niekada neprekiavo... ir nusiunte mane i mesos turgu pas moteriske, kuri prekiauja bilekuom... varnalesos
Ale cia kuria diena einu Maximoj pro tortus, ir kagi pastebejau... ogi, kad tie tortai tikrai negraziai papuosti, jau galu gale, net as graziau pakeverzoju
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 21:57)
Negrazus tie tortai MAXIMINIAI , musu daug grazesni ane
Zinoma, kad musu grazesni
Beje, grazi zuvyte, Masiana
Teisingai, Cipciuk, sakote Netgi tu, kurios daro pirma karta ir sako, kad nelabai gal kaip isejo, is tiesu labai grazus ir mieli tortukai