Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Vat man gavosi tokios krivalakinės gėlytės doh.gif
user posted image
Lapeliai dar nieko, bet tos rožytės doh.gif Neturiu tom paprastom gėlytėm formelių, tai vargau su rožėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 11 26, 12:12)
ačiū  blush2.gif taip cukraus pūdra ir žalatina

Saunuole thumbup.gif Man gelytes ir tos kreivos iseina, o cia toks grozis wub.gif
Atsakyti
Butke, nu labai gražūs tavieji baibokai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 11 26, 12:18)
Vat man gavosi tokios krivalakinės gėlytės doh.gif
Lapeliai dar nieko, bet tos rožytės doh.gif  Neturiu tom paprastom gėlytėm formelių, tai vargau su rožėm doh.gif

Aga, man irgi rozes pabodo, o kitom gelem neturiu formeliu, tiesa, dar bandziau kalija padaryt, visai neblogai gavos, tik kad ji ne visur tinka.
Galvoju, kad jau laikas pradet praktikuotis su kremu. Kaz kiek antgaliuku turiu, tai reiks bandyt kokiai progai pasidaryt.

Tiosyte, visai grazios tavo gelytes. Reikejo tik krasciuka siek tiek su pagaliuka pavingiot, butu gal plonesnis krasciukas, gal dailesnis
Atsakyti
Va ir mano tortas- pintinėlė.
user posted image
user posted image
Viduje Cipciuko medutis.
Viršus dengtas šokoladine marshmelow mase. Mano pastebėjimai:
su mase malonu ir lengva dirbti. Greitai pasigamina, lengvai kočiojasi, gerai pasidengia tortas. Recepte buvo parašyta, kad išsilydžiusią masę išplakti mikseriu, aš nieko neplakiau, viskas gerai išsimaišė su šaukštu iki vientisos masės. Pastovėjusi masė šaldytuve sukietėjo, bet tortą pjaustyti lengva, prie peilio niekas nelimpa.Gėlytės ir lankelis iš cukraus pudros masės pagal cipciuką, o lapeliai iš paprastos saldainių marshmelow masės, kuri man labai nepatiko. schmoll.gif
Tai tokie mano pastebėjimai.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2008 11 26, 14:36)
user posted image
user posted image
Viduje Cipciuko medutis.
Viršus dengtas šokoladine marshmelow mase. Mano pastebėjimai:
su mase malonu ir lengva dirbti. Greitai pasigamina, lengvai kočiojasi, gerai pasidengia tortas. Recepte buvo parašyta, kad išsilydžiusią masę išplakti mikseriu, aš nieko neplakiau, viskas gerai išsimaišė su šaukštu iki vientisos masės. Pastovėjusi masė šaldytuve sukietėjo, bet tortą pjaustyti lengva, prie peilio niekas nelimpa.Gėlytės ir lankelis iš cukraus pudros masės pagal cipciuką, o lapeliai iš paprastos saldainių marshmelow masės, kuri man labai nepatiko. schmoll.gif
Tai tokie mano pastebėjimai.

niu labai grazu tik maziukas pastebjimas. galejai pagrupuoti gelytes. bet siaip labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Pirasa , grazutis tavo tortukas wub.gif , o kam jas pudruoti ? g.gif labai grazi spalva , kai uzsipudruos gausis matine ..... unsure.gif

Tiosyte , visai geros tavo gelytes bigsmile.gif , na truputi kaip sake Inocka reikejo krastelius apdirbti ir butu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ( o ka reiskia " krivalakines" unsure.gif )????

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 13:40)
Pirasa , grazutis tavo tortukas wub.gif , o kam jas pudruoti g.gif labai grazi spalva , kai uzsipudruos gausis matine ..... unsure.gif

Cipciuk, ten parasyta ne pudruot, o grupuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 13:40)
Tiosyte , visai geros tavo gelytes  bigsmile.gif , na truputi kaip sake Inocka reikejo krastelius apdirbti ir butu super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ( o ka reiskia " krivalakines" unsure.gif )????

negražios, sukrypusios ax.gif
Kai dariau pirmą kartą, jos man trupėjo ir padariau gan storas. Antrą kartą plonesnės gavosi ir gražesnės. Tik man problema buvo, kad vat išspaudi tarkim lapelius, kur lieka ta masė man nebeišeina iš jos iškočiot schmoll.gif Skilinėja baisiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 26 lapkričio 2008 - 14:04

QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 13:20)
Saunuole thumbup.gif Man gelytes ir tos kreivos iseina, o cia toks grozis wub.gif

QUOTE(jurguliux @ 2008 11 26, 13:26)
Butke, nu labai gražūs tavieji baibokai bigsmile.gif  thumbup.gif

ačiū blush2.gif
QUOTE(pirasa @ 2008 11 26, 13:36)

grąžu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tiosyte man irgi patinka tavo gekytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 26, 15:46)
Cipciuk, ten parasyta ne pudruot, o grupuot  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau kaip prisijuokiau. oi kaip pralinksminot lotuliukas.gif
Atsakyti
O cia dar vienas vaikiskas tortukas.
Tortas medaus,as ji apipjausciau sesiakampio formos,apibarsciau trupiniais sonus.
Virsuj gelytes,pynutes is marcipanines mases(man su ja smagiausia dirbt,greit nesudziusta,graziai nusidazo,beje,buna pirk ir geltonos mases,tada nereikia deti dazu.).Visa sita galima daryti ir is cukrines mases,bet as ja tingiu daryt blush2.gif
Atsakyti