Cipciuk, Jus kai puosiat torta su beze, ir sonus graziai papuosiat juo, tai su antgaliu sonam puosti? ir ar jis nenubega?
Dariau kątik gėlytes pagal cipsiuko receptą. Nu man jos nesigavo Trupa ta tešla, neina iškočoti Ir kaip suprantu jei nori daugiau gėlyčių, reikia tešlos daugiau daryti Nes man išėjo viso labo tik dviem spalvom. Iš pusės tešlos nenulipdžiau nė rožytės
NAMAN SIS TAS ISEJO,CYPSIUKAS SAKO KAD REIKIA DADETI KOKI ARBATINI SAUKSTELI ZELATINOS,MASE TURI GAUTIS PANASI I PLASTALINA.MAN JI GAVOSI NELABAI ELASTINGA,KAI DARYSIU KITASYKI,TAI DESIU DAUGIAU ZELATINOS,JUK TURI PAVYKTI
va ka vakar nulibdžiau iš cukrinės masės
ooooooooo,kaip grazu
Mergaites, labai grazus visu papuosimai.
Jus tik nepykit, jei kieno nors neidesiu i nauja temele, nes ju begalo daug yra. Aciu uz supratima
Jus tik nepykit, jei kieno nors neidesiu i nauja temele, nes ju begalo daug yra. Aciu uz supratima
Aaaaaaaaaaaaaiktu tu sau ......super darbeliai
Inocka ....tu musu Bite Maja ......niekas ant taves nepyksta .....aciu uz tavo triusa !!! mes susirasime ko mums reiks
Papildyta:
Mergaites , del mases - dadekite zelatino ir neskubekite pilti visos pudros , geriau po to dadesite , jei vienom iseina turi iseiti ir kitom , kantrybes !!!!
Dauk as nepatariu daryti , ji kieteja ir dziusta , as kai senai darau apsisuku greitai , o jums bus sunku , geriau po kelis kartus darykite , bet aisku cia jusu reikalas ....
Inocka ....tu musu Bite Maja ......niekas ant taves nepyksta .....aciu uz tavo triusa !!! mes susirasime ko mums reiks
Papildyta:
Mergaites , del mases - dadekite zelatino ir neskubekite pilti visos pudros , geriau po to dadesite , jei vienom iseina turi iseiti ir kitom , kantrybes !!!!
Dauk as nepatariu daryti , ji kieteja ir dziusta , as kai senai darau apsisuku greitai , o jums bus sunku , geriau po kelis kartus darykite , bet aisku cia jusu reikalas ....
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 26, 12:47)
QUOTE(butke @ 2008 11 26, 11:29)
Cia is tos pacios kaip ir gelytes daro? Pasakiskos figureles
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 13:09)
Cia is tos pacios kaip ir gelytes daro? Pasakiskos figureles
ačiū taip cukraus pūdra ir žalatina