O ką apskritai manot apie nevalgomas detales tortuose? Gėlių žiedus, kaspinus, plastmasinius žaisliukus ir pan.
QUOTE(wild @ 2008 11 24, 20:22)
O ką apskritai manot apie nevalgomas detales tortuose? Gėlių žiedus, kaspinus, plastmasinius žaisliukus ir pan.
Manau, jei tai yra tortas, tai ir visos detales t.b. valgomos. O jau skonio reikalas, ar kas valgo, o kas ne.
Cukriniu geliu as dar nebandziau, bet is saldainiu mases visi mano pazistami tiek vaikai, tiek suaugusieji valge. Nes geles yra gan minkstos, o citrinos sultys duoda rugstuma.
Aš manau, kad tortuose viskas turi būti valgoma. Sutinku, kad gražūs tortai su kaspinais ar gyvomis gėlėmis, tačiau ir tos gėlės dabar visokio "velnio" pripurkštos, o paskui į maistą, kažkaip...
na jei tai eilinis tortas, tai turetu buti valgomas (man kazkaip britkiai atrodo tos barbes tortuose... nors siaip jau tikrai nesu is jautriuju )
bet jei tai nuotakos vestuvinis tortas ir pan, tai geles ir kaspinai tikrai netrukdo... vistiek jau dvi dienas misraines kapoję niekas to torto nebenori
bet jei tai nuotakos vestuvinis tortas ir pan, tai geles ir kaspinai tikrai netrukdo... vistiek jau dvi dienas misraines kapoję niekas to torto nebenori
mano nuomone taip pat, kad visos torto papuosimo detales valgomos turi buti. ta mano drugeli mergaites pamaciusios klause, ar galima cia viska valgyti??? nu zinoma sakau o gelytes is cukrines, ir is saldainines mases manoji su pasigardziavimu sugriauze ....o is saldainines mases dariau, kaip inocka, su citrinu sultimis, tai tikrai labai skanios jos, saldziarugstes tokios
Papildyta:
dekui davidija
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2008 11 24, 15:19)
labai labai grazu!!!!
dekui davidija
Na, ir as ikeliu savo pirmaji klecka, puosta sokolado rozemis
Viduje juodasis miskas
Viduje juodasis miskas
labai grazu,nesuprantu kaip jums visom iseina tos rozes is sokolado ,man taip sudetinga atrodo . reiks prisiverst ir man pabandyti.
o as paklausiu taip: jeigu neturiu mikrobanges, ar galiu orkaitej Marshmelow saldainius tirpint? ar ka kita galetumet pasiulyt?
Tai aisku diora , kad tirpink , tik gal is praziu ikaitink , tai paskui tik kistelsi ir viskas , jie momentaliai puciasi .
Papildyta:
Ai dar apie papuosima ir as tarsiu zodely , na man nemaiso niekas , jeigu tortukas padarytas svariai ( barbes) nuplaitos , naujos , o ne po kiema vaiku tampytos , gali buti ir jos , ir gyvos geles - nemaiso , juk kaip dauguma rasete , jus ir cukrines nurenkate ir ismetate tai koks skirtumas -gyvas ar cukrines ant torto deti , bet pati stengiuosi daryti tik taip, kad butu valgomi papuosimai , nebent zmones praso kitokiu .
Papildyta:
Kristina2006 , labai saunus tavo kleckas!!!!
Papildyta:
Ai dar apie papuosima ir as tarsiu zodely , na man nemaiso niekas , jeigu tortukas padarytas svariai ( barbes) nuplaitos , naujos , o ne po kiema vaiku tampytos , gali buti ir jos , ir gyvos geles - nemaiso , juk kaip dauguma rasete , jus ir cukrines nurenkate ir ismetate tai koks skirtumas -gyvas ar cukrines ant torto deti , bet pati stengiuosi daryti tik taip, kad butu valgomi papuosimai , nebent zmones praso kitokiu .
Papildyta:
Kristina2006 , labai saunus tavo kleckas!!!!
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 25, 00:10)
Na, ir as ikeliu savo pirmaji klecka, puosta sokolado rozemis
Viduje juodasis miskas
Viduje juodasis miskas
vau
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 24, 22:10)
gražus torčiukas
kristina2006,
labai
Merginos, gal kas kepe dar kokiu vaikisku torciuku, ikelkit nuotraukytes su komentarais. Sudeciau i nauja temele.
labai
Merginos, gal kas kepe dar kokiu vaikisku torciuku, ikelkit nuotraukytes su komentarais. Sudeciau i nauja temele.