Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(aralija @ 2008 11 24, 14:43)
o kaip ta tesla pasidaryt? blush2.gif

užvirini vandenį su dažais tada pili miltus ir maišai kol pasidaro toks gumulas nieko baisaus jai lieka sausų miltu tada nukeli nuo ugnies ir išemi iš puoduko ir dedi ant stalo pasitepus rankas alieju minkai kol taps vientisa. tikiuos aiškiai parašiau jai ne klausk atsakysiu tik vanden nevirink daug nes tos masės gausis labai daug doh.gif
Atsakyti
[quote=cipciukas,2008 11 24, 12:32]
Eva-rita , jei kalbi apie beze , tikrai negalima , gali taip pat puosti su plakta grietinele .

gerai supratau... o tai "masei", kur gaminsi iš cukraus pudros turbūt irgi netinka???? tai gal galit rekomenduot koki tortą gaminti, kad galečiau bandyti dengit būtent su ta 'cukrine mase". Ar paprastas medaus tuomet tinka, jei nedėčiau zelatinos?
Dar karta ačiū
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 11 24, 14:16)
užvirini vandenį su dažais tada pili miltus ir maišai kol pasidaro toks gumulas nieko baisaus jai lieka  sausų miltu tada nukeli nuo ugnies ir  išemi iš puoduko ir dedi ant stalo pasitepus rankas alieju minkai kol taps vientisa. tikiuos aiškiai parašiau jai ne klausk atsakysiu tik vanden nevirink daug nes tos masės gausis labai daug doh.gif

aciu:)
Papildyta:
QUOTE(Arrivederici @ 2008 11 24, 15:58)

bandysiu ir as, tik nezinau ar pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2008 11 24, 10:58)
sveikutes ax.gif  stai, idedu savo mergaites gimtadienio tortukus... norejo labai vezliuko, boruzeles,durgelio ir dar arkliuku...kiekviena diena vis ka nors kita...nius, bet rezultu buvo patenkinta ir pirmoji suvalge vezliukui galva.bernai valge vezli, o drugeli mergaites lotuliukas.gif ...
nuotraukoje drugelis tamsus labai atrodo, bet is tikru violetinis toks buvo...
abu tortai  - meduciai pertepti paspalvinta giretinele.. vezliukas ir is meducio laktu sulauzytu padeliotas , apdengts marzipano mase..kuri labai labai skani... (idesiu veliau foto koks marcipanas)..o drugelis, tai perpjautas medutis, apsuktas ir taip pat marcipanine mase apdengtas  4u.gif

thumbup.gif labai labai grazu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2008 11 24, 15:00)
aciu:)
Papildyta:

bandysiu ir as, tik nezinau ar pavyks blush2.gif

o kam ta tesla daryti, jei sakot, kad ji nevalgoma? g.gif Tik produktus gadint
Atsakyti
As nesuprantu kaip ji nevalgoma, jei visi produktai dedami valgomi g.gif gal tiesiog beskones tos gelytes. As pvz ir nuo tortu cukrines ismetu, nes nieks ju nevalgo.
Atsakyti
EVA -RITA , sita mase gali !!!!!! kur mano baltas tortas su zvakutem ???as maniau tu apie beze klausi , sita mase gali dengti koki tik nori , tik truputi aptepk , kokiu nors kremu ( geriau grietineles arba sviestiniu ) , SEKMES TAU , mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 24 lapkričio 2008 - 16:48
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 24, 18:46)
As nesuprantu kaip ji nevalgoma, jei visi produktai dedami valgomi  g.gif gal tiesiog beskones tos gelytes. As pvz ir nuo tortu cukrines ismetu, nes nieks ju nevalgo.

taip beskonės jos smile.gif man tai neskanu atsiprašau ne taip išsireiškiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 11 24, 19:51)
taip beskonės jos smile.gif  man tai neskanu atsiprašau ne taip išsireiškiau blush2.gif

jau spejau isbandyt, nu liux wub.gif , aciu uz receptuka wub.gif
o del valgymo- tai ir cukriniu nevalgom...
Atsakyti
QUOTE(aralija @ 2008 11 24, 20:16)
jau spejau isbandyt, nu liux wub.gif , aciu uz receptuka wub.gif
o del valgymo- tai ir cukriniu nevalgom...

šaunu kad pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir vaikuciai negrauzia cukriniu ????? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 24, 19:12)
Ir vaikuciai negrauzia cukriniu ????? unsure.gif

Nea.. schmoll.gif Negraužia. Nei mano sūnus, nei kitų mano pažystamų, giminių vaikai.. Mano sūnus tik valgė tas iš saldaininės masės, bet ir tai be didelio entuziazmo smile.gif
Atsakyti