QUOTE(sachar @ 2008 12 14, 20:18)
Na liko tik issiuvineti ant uzvalkalu (vis drauge niekaip neperduoda savo siuvinejimo "irankius" ir dar is oriflaimo turi vazilina atsiusti kur uzsakiau (jis toks ipakavime gan paprastas ir ziemai skirtas, tai bus kuo lupytes mozuoti berneliui ) o visa kita supakuota ir laukia paskutiniu dovaneliu, tada galima jau bus iteikti
O siaip su MB nieko gero pasakiau, jam kad prisirisau stipriai, kad reikia vis labiau jo demesio ir tt, tai pasake, kad nebenendraus su manim kaip anksciau ir liksim tik draugai, susitiksim prie kavos puodelio kokioj kavinej ir tiek dauk kas stebi musu santykius, sako kad tai dar ne viskas, as ir pati tikiu, kad mes dar kalbesim apie tai, ir ne mano o juo inisiatyva, tik vistiek nelengviau nuo to
Tai siunti kazkur? As tai nieko nesiunciu, tik mamai ir teciui dar nupirkau ir viskas
O siaip su MB nieko gero pasakiau, jam kad prisirisau stipriai, kad reikia vis labiau jo demesio ir tt, tai pasake, kad nebenendraus su manim kaip anksciau ir liksim tik draugai, susitiksim prie kavos puodelio kokioj kavinej ir tiek dauk kas stebi musu santykius, sako kad tai dar ne viskas, as ir pati tikiu, kad mes dar kalbesim apie tai, ir ne mano o juo inisiatyva, tik vistiek nelengviau nuo to
Tai siunti kazkur? As tai nieko nesiunciu, tik mamai ir teciui dar nupirkau ir viskas
na kai tu kurybinga tai tikiu,kad viskuo prigalvojai gražaus
baisiai liūdna,kai tokie jūsų santikiai. taip norėtusi,kad visi būtų laimingi
aš tai į Šiaulius dviem draugėm jau išsiunčiau, viena dovana siusiu į Anglija draugei,gražū dalykiuka radau ir broliui siusiu į Zarasus, nes jis vienas nabagas, matai turi protine negali ir visada jis ten gyveno,mama jį atidavė.sakau nors tiek aš jį pradžiuginu,nes perkiekvienas šventes nusiunčiu kažką gražaus.