sveikos
sachar, man atrodo tu pamirsk ta savo kareivi ir nustok det kazkokias viltis.. mano nuomone, nieko tau su juo nesigaus. nes jis tikrai apsiprendes , manau .
vyrai taip ilgai nedvejoja, jie gi nesvarsto taip kaip mes visu pliusu ar minusu
QUOTE(Roga @ 2009 01 20, 13:40)
niu va kokia tu išmintinga
Tiesiog pesimiste siuo klausimu
QUOTE(wit @ 2009 01 20, 13:50)
sachar, man atrodo tu pamirsk ta savo kareivi ir nustok det kazkokias viltis.. mano nuomone, nieko tau su juo nesigaus. nes jis tikrai apsiprendes , manau .
vyrai taip ilgai nedvejoja, jie gi nesvarsto taip kaip mes visu pliusu ar minusu
Na stengiuos tai padaryti, tik nevisada gaunas O siaip visi apmastymai ir dvejones tik pas jus isliejami Daugiau nera kur, o issisneketi norisi
QUOTE(sachar @ 2009 01 20, 13:59)
Tiesiog pesimiste siuo klausimu
Na stengiuos tai padaryti, tik nevisada gaunas O siaip visi apmastymai ir dvejones tik pas jus isliejami Daugiau nera kur, o issisneketi norisi
nugi nugi,man kaip tik atrodai kaip optimistė
kol sergu galiu išklausyti ir kalbėti apie bet ką
QUOTE(Roga @ 2009 01 20, 14:25)
nugi nugi,man kaip tik atrodai kaip optimistė
Na cia tik siuo klausimu Tiesiog per daug vilciu nededu i priza, o megauj9s tuo ka darau ir tiek Realiai ziuriu i situacija Nors siaip as labiau linkus pasvajoti ir pabuti perdetai optimistiska
Roga
QUOTE(sachar @ 2009 01 20, 14:32)
Na cia tik siuo klausimu Tiesiog per daug vilciu nededu i priza, o megauj9s tuo ka darau ir tiek Realiai ziuriu i situacija Nors siaip as labiau linkus pasvajoti ir pabuti perdetai optimistiska
Roga
Roga
vat toks bruožas mane žmoguje žavi šaunuolė
nu jau kokia tu gera, taip apkabinai kad vos neuždusau ačiū
QUOTE(Roga @ 2009 01 20, 14:40)
nu jau kokia tu gera, taip apkabinai kad vos neuždusau ačiū
Na pries tai labai intensyviai treniravausi pries veidrodi, o vaizdelis buvo toks Bet su taim vistiek smagiau gavosi
QUOTE(sachar @ 2009 01 20, 14:46)
Na pries tai labai intensyviai treniravausi pries veidrodi, o vaizdelis buvo toks Bet su taim vistiek smagiau gavosi
oj kokia tu gerutė ačiū už tokį apkabinimą,pavyko puikiai
Nera uz ka Jug jis nemokamas
QUOTE(sachar @ 2009 01 20, 15:14)
Nera uz ka Jug jis nemokamas
tas svarbiausia, kad nieko nekainuoja
QUOTE(Roga @ 2009 01 20, 15:28)
tas svarbiausia, kad nieko nekainuoja
Krizes laiku teks tenkintis tik kuo kas nemokama Mmm, bet kartais tai susije, su nemazais malonumais
QUOTE(sachar @ 2009 01 20, 15:33)
Krizes laiku teks tenkintis tik kuo kas nemokama Mmm, bet kartais tai susije, su nemazais malonumais
krize kaip sakoma tuoj bus pize visiems
bet vat draugo apkabinimas labai gelbėja
QUOTE(Roga @ 2009 01 20, 16:08)
Tai jo, man jau pize sviecia