QUOTE(sachar @ 2009 01 16, 22:24)
Kur tu ji radai toki nuostabu?
Nagi papasakok savo meiles istorija su laiminga pabaiga
pačiu sunkiausiu man metu, kai buvau visiškai viena,kai per mėnesį su vaiku gaudau tik 200lt, kai valgėme tik kruopas ir ką maisto usždirbdavome.kai aš susirgau taip sunkiai,kad mažas mano vaikas nešė man arbata, nes jau aš nebepasikėliau
man reikėjo praktikos, niekas nepriėmė liko mūsų mieste tik biblioteka ten nuėjau,ir jo direktorė mane priėmė. pradėjau atlikinėti, ir vien tik girdėjau jo varda, nes visiems reikėjo,o aš pagalvojau,kas jis toks,kad visiems reikalingas, taip pradirbau keleta dienų, jo nesutikau,o kai sutikau pirma karta,jis man pasirodė toks elegantiškas ir dabar toks yra
ir pirma pažintį mes susiriejome dėl kašio, aš juk už žalgirį, o MB už Lietuvos ryta. ir taip jis slinko lėtai lėtai prie manęs
kaip tik parazitas ex grįžo manęs pakankinti
o jis nepasidavė,padėjo man. o kai pirma kartamanę išgasdinau liepiau dėti ranka ant širdies mano ir pažiūrėti,kaip plaka mano širdis,tai jis dar labiau išsigando,
niekada nepamiršiu jo reakcijos
paskui kava ateidavo į mano skyrių, paskui eidavome parūkyti cigarilių,kol taip įsimylėjome kad tik žiūrėdavome vienas į kita.
paskui toks laikas buvo,kai ex paprašė vaiko kaip tik jo gimtadienis buvo ir tėvo diena sutapo (daviau, pasigailėjau vėliau nes atidavė vaiką sužalota
nuo to laiko daugiau nebedaviau
) man buvo toks šokas niekada nebuvau su vaiku išsiskyrusis,MB pamatė,kaipman sunku už manęs į mašina ir be nieko išsivežė į Palanga į pajūrį, tiesiog kartu vaikščiojome pakrantėmis, ėjome į kavines,daug bendravome. kol viena diena nusprendėme atvykti į vilnių, tai po porosmėnesių tokio bendravimo,kai pasmane atvykdavo į kaimą už30 km kiekviena vakara ar diena. o kaip vykome į vilnių nieko neturėdami, vaikas pasodintas ant patalines mašinos gale, vat taip atsidūrėmevilniuje. MB gavo darba, o aš ne, po dviejų savaičių vakarais dirbau valytoja,dar po dviejų savaičių ir pagrindinį susiradau darba.
va taipmes jau kartu beveik jau trys metai