kažkada padarydavau špagata
nu jo rimtos pastave treniruotės oj kaip čiotkakai tiek treniruočių
Dabar kas vakara ateidinesiu su tuo paciu pasisveikinimu: "Labas vakaras, as vel is sokiu"
Siandien supratau, kad turiu beda gerai kad ne as viena bet padoriai nemoku sukinuku daryti, na kai reikia ziureti i viena taska ir tt sakiau reikes po koridoriu ryt po darbo paskraidyti
As pries 10m ir padarydavau
Siandien supratau, kad turiu beda gerai kad ne as viena bet padoriai nemoku sukinuku daryti, na kai reikia ziureti i viena taska ir tt sakiau reikes po koridoriu ryt po darbo paskraidyti
QUOTE(Roga @ 2009 01 14, 23:42)
kažkada padarydavau špagata
As pries 10m ir padarydavau
Va ka radau internete
Šou Venus 2009
Tik cia parasyta, kad viskas vyks 18h, bet is tikro mes is pradziu soksim ~12h ir jei uzimsim bent viena prizine vieta, tada dalyvausime stai sitame "festyvalyje"
Šou Venus 2009
Tik cia parasyta, kad viskas vyks 18h, bet is tikro mes is pradziu soksim ~12h ir jei uzimsim bent viena prizine vieta, tada dalyvausime stai sitame "festyvalyje"
QUOTE(sachar @ 2009 01 15, 12:13)
Va ka radau internete
Šou Venus 2009
Šou Venus 2009
jo fantastika
tik brangoka
QUOTE(Roga @ 2009 01 15, 20:46)
tik brangoka
Tas kur ryte, nuo 12h (ten mes tikrai soksime) kainuoja 20Lt Kiek supratau ten pat, tik tai, kad anksciau
QUOTE(sachar @ 2009 01 15, 22:53)
Tas kur ryte, nuo 12h (ten mes tikrai soksime) kainuoja 20Lt Kiek supratau ten pat, tik tai, kad anksciau
aišku,o kaip tu laikaisi po tiek treniruočių
QUOTE(Roga @ 2009 01 16, 17:15)
aišku,o kaip tu laikaisi po tiek treniruočių
Siandien treniruotes nebuvo is pradziu planavom, tik po piet pranese, kad nebesigaus, taigi pasidariau laisvadieni ir pamiegojau pietu as po tiek treniruociu jauciuosi issunkta, i 4 auksta vos be kalylu
QUOTE(sachar @ 2009 01 16, 19:54)
Siandien treniruotes nebuvo is pradziu planavom, tik po piet pranese, kad nebesigaus, taigi pasidariau laisvadieni ir pamiegojau pietu as po tiek treniruociu jauciuosi issunkta, i 4 auksta vos be kalylu
pagulėk druskų vonioje, kad nesigautų kur koks raumenų uždegimas.
šaunu,kad gavai ppailsėti
ne taip kaip man nutiko,kad vos ligoninėje šiandiena neatsidūriau
QUOTE(Roga @ 2009 01 16, 20:10)
ne taip kaip man nutiko,kad vos ligoninėje šiandiena neatsidūriau
O kas atsitiko?
QUOTE(sachar @ 2009 01 16, 20:26)
O kas atsitiko?
mano senos ligos suaktyvėjo ir dar tarpšonkaulinis uždegimas, leidžia man dabar vaistus, o ryte toks skausmas, kad vos ėjau
QUOTE(Roga @ 2009 01 16, 20:29)
mano senos ligos suaktyvėjo ir dar tarpšonkaulinis uždegimas, leidžia man dabar vaistus, o ryte toks skausmas, kad vos ėjau
Ooo, kaip nesmagu ir tikrai nieko gero... gydikis, prisiziurek
QUOTE(sachar @ 2009 01 16, 20:37)
Ooo, kaip nesmagu ir tikrai nieko gero... gydikis, prisiziurek
aišku,kad pagysiu,juk pavasaris artėja turiu būti sveika, ir naudotis pavasarius