QUOTE(sachar @ 2008 11 20, 22:01)
Gal... jis ir skaudzia praeiti turejes, nors ir mano ne ka saldesne
Na siandien mano gimtadienis
(pasigyriau) O jis tik i skaipa parase "Su gimtadieniu."
o ryt i baliu negales nuo pat pradziu atvaziuoti, tik su velavimu prisijungs
Su gimimo dienaaaaaaa
Su gimimo dienaaaaa
Su gimimo su gimimo su gimimo dienaaa
Na žinai... aš labai mėgstu dėmesį, tuo labiau, jei kalbama apie pačią pačiausią dieną. Tai ir aš būčiau įsiutus tokiu atveju. Na, bala nematė, kad su pavėlavimu, visko gali būti, bet jau tas sausas pasveikinimas per skype, tai mane taip pat žeistų.
O dėl praeities, tai mes, moterys, esam atviresnės naujiems santykiams ir neleidžiam per daug savo skaudžiai patirčiai įtakoti esamų santykių. Na, niekada neskaičiau, kad man gyvybiškai būtini žodžiai "myliu", bet kai to negirdi visai, tai jau negerai pradedi jaustis. Niekada man nereikėjo sužadėtuvių žiedo, bet kai pastoviai man buvo sakoma, kad tol, kol kuriai moteriai neužmaus sutuoktuvių žiedo, jokio kito žiedo nei vienai moteriai nedovanos. Jei nebūtų tai akcentuojama, gal man jo net nebūtų reikėję, bet kadangi tai buvo, tai jau net pradejau vaikiškai ožiuotis, kad man jo gyvybiškai reikia. Jei vyrą kokia moteris įskaudino, tai jau tada viskas, kitų santykių bijo kaip velnias kryžiaus, o jei ne pačių santykių, tai kažkokių elementų. Taigi, galiu tik palinkėt stiprybės, tvirtybės ir kantrybės. Aš savo išlaukiau, nes jaučiau, kad esu reikalinga, kad mane myli, nors ir vaidino esąs nepriklausomas, neprisirišęs. Bet mes moterys
mes jaučiame kai kurias bangas