Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Aniukes mama @ 2008 11 20, 21:58)
... Čia daugiau žaidė ta baimė būt atstumtam. Skaudi praeitis neleido žmogui atsipalaiduot smile.gif

O tai ko tu dabar taip supykai?

Gal... jis ir skaudzia praeiti turejes, nors ir mano ne ka saldesne unsure.gif g.gif

Na siandien mano gimtadienis blush2.gif (pasigyriau) O jis tik i skaipa parase "Su gimtadieniu." doh.gif o ryt i baliu negales nuo pat pradziu atvaziuoti, tik su velavimu prisijungs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 11 20, 22:01)
Gal... jis ir skaudzia praeiti turejes, nors ir mano ne ka saldesne  unsure.gif  g.gif

Na siandien mano gimtadienis  blush2.gif (pasigyriau)  O jis tik i skaipa parase "Su gimtadieniu."  doh.gif o ryt i baliu negales nuo pat pradziu atvaziuoti, tik su velavimu prisijungs  verysad.gif

Su gimimo dienaaaaaaa
Su gimimo dienaaaaa
Su gimimo su gimimo su gimimo dienaaa

user posted image

Na žinai... aš labai mėgstu dėmesį, tuo labiau, jei kalbama apie pačią pačiausią dieną. Tai ir aš būčiau įsiutus tokiu atveju. Na, bala nematė, kad su pavėlavimu, visko gali būti, bet jau tas sausas pasveikinimas per skype, tai mane taip pat žeistų.

O dėl praeities, tai mes, moterys, esam atviresnės naujiems santykiams ir neleidžiam per daug savo skaudžiai patirčiai įtakoti esamų santykių. Na, niekada neskaičiau, kad man gyvybiškai būtini žodžiai "myliu", bet kai to negirdi visai, tai jau negerai pradedi jaustis. Niekada man nereikėjo sužadėtuvių žiedo, bet kai pastoviai man buvo sakoma, kad tol, kol kuriai moteriai neužmaus sutuoktuvių žiedo, jokio kito žiedo nei vienai moteriai nedovanos. Jei nebūtų tai akcentuojama, gal man jo net nebūtų reikėję, bet kadangi tai buvo, tai jau net pradejau vaikiškai ožiuotis, kad man jo gyvybiškai reikia. Jei vyrą kokia moteris įskaudino, tai jau tada viskas, kitų santykių bijo kaip velnias kryžiaus, o jei ne pačių santykių, tai kažkokių elementų. Taigi, galiu tik palinkėt stiprybės, tvirtybės ir kantrybės. Aš savo išlaukiau, nes jaučiau, kad esu reikalinga, kad mane myli, nors ir vaidino esąs nepriklausomas, neprisirišęs. Bet mes moterys smile.gif mes jaučiame kai kurias bangas smile.gif
Atsakyti
Ir kaip tu to pasekei, man tai kartais nebera stiprybes kenteti visa tai, jo oki stengimasi neprisileisti ir tt verysad.gif o ipac siandien, viskas taip trapu ir paprasta tiesiog mesti, nei nepajusciau didelio skirtumo... unsure.gif

Aciu uz sveikinima 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 11 20, 22:15)
Ir kaip tu to pasekei, man tai kartais nebera stiprybes kenteti visa tai, jo oki stengimasi neprisileisti ir tt  verysad.gif o ipac siandien, viskas taip trapu ir paprasta tiesiog mesti, nei nepajusciau didelio skirtumo...  unsure.gif

Aciu uz sveikinima  4u.gif  wub.gif

Ai, nežnau net kaip... Kartais į neviltį puldavau. Įsivaizduok, aš atvažiuoju pas jį besilaukdama jo vaiko, o jis nei myliu nei ką, nei kad reikalinga esu. Ant lentynos jo pusnuogės buvusios mergos fotkė. Kol vieną kartą paprašiau, kad gerbtų mane ir bent jau tą nuotrauką nuimtų. O po to vėl viskas gerai būdavo... Jauti, kad esi reikalinga tam žmogui ir tiek. Iki sekančio "zaplyvo". Tada ir vėl abejodavau. Kol vieną naktį per miegus išlemeno doh.gif Pagalvojau, kad pasigirdo, tai dar kvailai paklausiau: "ką pasakei?", bet kadangi per miegus pasakė, tai nebepakartojo. Ale po to "pramušė". Po to lengviau pasidarė ir man, o galbūt ir jam. Na, gal iš pasakojimo galit pasidaryt išvadą, jog nėštumas buvo nelauktas arba mėginau jį pririšt prie savęs vaiku. Bet ne, pirminė idėja buvo jo. aptarėm viską, abu norėjom vaikelio ir sąmoningai abu gaminom smile.gif Todėl taip tvirtai ir sakau, kad jaučiau esanti mylima ir kad esu reikalinga. bet mes, moterys, tokios, kad mums neužtanka jausti, reikia ir išgirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniukes mama @ 2008 11 20, 22:26)
(...) Jauti, kad esi reikalinga tam žmogui ir tiek. Iki sekančio "zaplyvo".  (...) bet mes, moterys, tokios, kad mums neužtanka jausti, reikia ir išgirsti smile.gif

Tai vat ir man panasiai doh.gif Kai bunam salia, tai jauciu, kad jam reikalinga, idomi ir tt. Dera man kazkaip su juo... jis toks namisedukas, geriau pasedeti namie, pasisukti virtuvej, padrybsoti prie televizoriaus, o as ir judesi megstu tik tam tikrom progom, tas pailsejimas namuose man sielos atgaiva blush2.gif O kai guliu jo gleby, na jis taip vis kas kazkiek laiko stipriau prisispaudzia prie saves, nu toks geras jausmas... bet kai ne salia, tai aprimsta, kelias dienas nei paraso nei pasiteirauja, tai buna biskiuka sudetinga unsure.gif Tai siuo metu pas mane "zaplyvas" doh.gif nezinau ar ilgai uzteks man kantrybes vat taip bendrauti... unsure.gif

Noriu ir as girdeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 11 21, 09:32)
Tai vat ir man panasiai  doh.gif Kai bunam salia, tai jauciu, kad jam reikalinga, idomi ir tt. Dera man kazkaip su juo... jis toks namisedukas, geriau pasedeti namie, pasisukti virtuvej, padrybsoti prie televizoriaus, o as ir judesi megstu tik tam tikrom progom, tas pailsejimas namuose man sielos atgaiva  blush2.gif O kai guliu jo gleby, na jis taip vis kas kazkiek laiko stipriau prisispaudzia prie saves, nu toks geras jausmas... bet kai ne salia, tai aprimsta, kelias dienas nei paraso nei pasiteirauja, tai buna biskiuka sudetinga  unsure.gif Tai siuo metu pas mane "zaplyvas"  doh.gif nezinau ar ilgai uzteks man kantrybes vat taip bendrauti... unsure.gif

Suprantu tave wink.gif sunku tokiais atvejais. Bet manau, kad esant jam toli, nereiškia, kad tu mažiau jam reikalinga, nei esant kartu. Gal net žaidžia ta vyriška baimė parodyt, kad kažkas jam rūpi tiek stirpiai, kad net dienos negali ištvert nepaskambinus. Dažnas gi tai suvokia kaip nevyriškumą arba žmogus bijo taip stipriai atsivert ir tapt pažeidžiamu ir silpnesniu, nei jis jaučiasi tada, kai elgiasi atsainiau. Ir, tikiu, jog jis net nespranta, kad tokiu elgesiu tave žeidžia ir skaudina. O įsivaizduoju, kad ir tau pačiai apie tai kalbėti yra sudėtinga su juo. Aš tai net nekalbėdavau ta tema su juo. Nenorėjau daryt spaudimo ir tuo žmogų išgąsdinti. Na, man pasisekė, pasiteisino ta strategija. Gal kita pasakotų panašią istoriją bet su kitokia pabaiga... Taigi, gali tik tu pati spręsti, kaip pasielgti. Mano viena drauge neištvėrė ir paliko savo draugą dėl to paties. Dabar ji be galo patenkinta, kad priėmė tokį spredimą. O aš elgiausi priešingai ir taip pat esu nepaprastai laiminga smile.gif Galima vadinti paprasčiausia loterija. O gal bus taip, kaip lemta būti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aniukes mama: 21 lapkričio 2008 - 11:55
QUOTE(Aniukes mama @ 2008 11 21, 12:54)
Taigi, gali tik tu pati spręsti, kaip pasielgti.

Kazkodel nors ir jauciuosi nelabai patenkinta, bet spausti jo nenoriu, priekaistauti taip pat g.gif Tiesiog noriu buti kartu ir megautis blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(sachar @ 2008 11 20, 22:01)
Na siandien mano gimtadienis  blush2.gif (pasigyriau)  O jis tik i skaipa parase "Su gimtadieniu."  doh.gif o ryt i baliu negales nuo pat pradziu atvaziuoti, tik su velavimu prisijungs  verysad.gif

SU GIMTADIENIU oro_buckis.gif

user posted image
user posted image
user posted image

svarbiausia, kad būtumei laiminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 11 21, 09:32)
Tai vat ir man panasiai  doh.gif Kai bunam salia, tai jauciu, kad jam reikalinga, idomi ir tt. Dera man kazkaip su juo... jis toks namisedukas, geriau pasedeti namie, pasisukti virtuvej, padrybsoti prie televizoriaus, o as ir judesi megstu tik tam tikrom progom, tas pailsejimas namuose man sielos atgaiva  blush2.gif O kai guliu jo gleby, na jis taip vis kas kazkiek laiko stipriau prisispaudzia prie saves, nu toks geras jausmas... bet kai ne salia, tai aprimsta, kelias dienas nei paraso nei pasiteirauja, tai buna biskiuka sudetinga  unsure.gif Tai siuo metu pas mane "zaplyvas"  doh.gif nezinau ar ilgai uzteks man kantrybes vat taip bendrauti... unsure.gif

skaitau kaip apie save smile.gif .
mb irgi skorpionas.
jauciuosi jam reikalinga tik tada kai bunam kartu, kai esu jo glebyje.
O kitu laiku jis gyvena savo gyvenima ir tame jo gyvenime vietos man nelabai yra, nors kai turi laisva minute tai susitinkam.
Yra jausmas kad esu jam labia svarbi, bet yra ir tas jausmas, kad jis bijo viso sito ir stengiasi begt nuo uzvaldziusiu jausmu.
Man sunku .. kartais labai sunku istverti nezinomybe nes ateities jis nenori planuot, bijo aplamai apie ja kalbeti. Taip ir pasake, kad 'bijau'.
Tai kaip man jaustis ? kad ir pati dabar jau nei pirmyn nei atgal kai sutikau ji.
Nemanau kad jis specialiai taip elgiasi, jis nelabai supranta kad tai gali skaudinti. KArtais galvoju kad gerai butu ji pamokyti, kad ir as galiu dingti ir gal negrizti jei jis nesaugos ka turi. Jauciuosi kartais iskankinta.

Man atrodo kad skorpionai turi tokiu truputi sadistiniu bruozu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cigoniuke: 21 lapkričio 2008 - 21:33
O as grizau is gimtadieninio baliaus biggrin.gif MB ir ten dalyvavo, tai kaip smagu wub.gif Istrigo man keli jo veiksmai, kai ryte troskino, bet buvo tik limonadas ir labai gazuotas, tai jis paeme ir pradejo pilstyti is vieno puodelio i kita, pirmyn atgal wub.gif Rupinasi jis manim wub.gif O kai grizom namo, jis stipriai mane apsikabino ir pabuciavo i peti blush2.gif

QUOTE(Roga @ 2008 11 21, 21:46)
SU GIMTADIENIU oro_buckis.gif

svarbiausia, kad būtumei laiminga mirksiukas.gif

Aciu wub.gif Tas berniukas su balionu superinis wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Cigoniuke @ 2008 11 21, 22:30)
Man atrodo kad skorpionai turi tokiu truputi sadistiniu bruozu...  rolleyes.gif

Siaip as pati skorpione, o MB veziukas blush2.gif Na as tai megstu dalinti ir gauti demesi, bet savo laisve labai vertinu, nenoreciau, kad man ja varzytu, as pati turiu nuspresti kokia buti ir kur buti ax.gif

O sadistiskumo manau turim, tik dazniausiai jis labiau nukreiptas i save doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 11 22, 14:45)
O as grizau is gimtadieninio baliaus biggrin.gif MB ir ten dalyvavo, tai kaip smagu  wub.gif Istrigo man keli jo veiksmai, kai ryte troskino, bet buvo tik limonadas ir labai gazuotas, tai jis paeme ir pradejo pilstyti is vieno puodelio i kita, pirmyn atgal  wub.gif Rupinasi jis manim  wub.gif O kai grizom namo, jis stipriai mane apsikabino ir pabuciavo i peti blush2.gif
Aciu  wub.gif Tas berniukas su balionu superinis  wub.gif  lotuliukas.gif

oj kaip čiotkai bigsmile.gif pagaliau pasibuvai ir save ir širdute pamaloninai bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif

bile mačijo biggrin.gif ax.gif
reikėjo TB paprašytų,kad pašoktų tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 11 22, 20:12)
reikėjo TB paprašytų,kad pašoktų tau biggrin.gif

Jis isvis nesokantis blush2.gif bet vakaro pabaigoj vis del to mane apsikabines palingavo blush2.gif cool.gif
Atsakyti