ech... cia toks tarnybinis zaidimelis
Papildyta:
net paciai juokinga tos uzuominos metomes sypsenelem, zvilgsniukais, komplimenteliais... O negalima
Tarnybinis? Kodel negalima? Jei vyras nevedes, tai viskas galima Bent as taip manau
na jis uz mane dar ir 15meteliu vyresnis
Tada tikriausia tokia cia ir simpatija, bendradarbis su kuriuo isdykaujat ir tiek o as maniau cia meile kvepia
nu joa, toks smagus zaidimelis... meiliu man dabar maziausiai reikia... oi ne
Kodel gi taip priesiskai nusiteikus?
As tai noriu meiles, is vieno berniuko
As tai noriu meiles, is vieno berniuko
Del to kad su dabartiniu savo berniuku riejames, kaip tik galim... Nu nebutu avinas
Su tais nesutarimais tikrai sunku As 3m gyvenau su buvusiu savo berniuku tokiame karo stovyje Sunku buvo viska nutraukti, bet dabar vel noriu myleti ir kad mane myletu Jau net turiu kaika nusiziurejus Tik kad tas berniukas vis nori pabegti, bet ne per toli, kad as nedingciau is jo akiracio
Papildyta:
Jau beveik nebematau raidziu Vadinas laiaks jungti kompa lauk
Labanaktukas
Papildyta:
Jau beveik nebematau raidziu Vadinas laiaks jungti kompa lauk
Labanaktukas
Oi jus meiles kaip seiles
pretty.black.kitty-sveika prisijungus
o katinai ir suniukai,su savo ligom kaipir zmones mes irgi turim kaciuka
aunutis musiskis dar labai,bet irgi su maistu beds,nuo jaunu dienu valgo tik spec,maisteli o pieno negeria visai,net specialaus katinam,,kitket,,.Tai pripeneo vaikai per kaledas visokaiusio maisto nuo stalo tai susividuriavo vargsiukas.
Kai gyvenom LT turejom kaskoki egiptietiska kaip semo tik ilgaplauki Grazi katyte ir protinga buvo,daug metu ji pas mus gyveno,o kai sulauke 12metu,truko zarnynas ir numire,tai gaila ziureti buvo,kaip stipo is visu galu varveo zarnyno turinys .tai teko uzmigdyti
sachar-kodel sakai kad mums sunkus metai sie?Taip ir neteko isigilinus paskaityti horoskopo siems metams.
Bet jau jauciasi kad bulius savo radus rodo,mano MB nauu nakti praleido policios nuovadoi,nes su draugu girti masina sudauze....Maze mano sunkai sirgo ir t.t.
Na mamules labos nakties
pretty.black.kitty-sveika prisijungus
o katinai ir suniukai,su savo ligom kaipir zmones mes irgi turim kaciuka
aunutis musiskis dar labai,bet irgi su maistu beds,nuo jaunu dienu valgo tik spec,maisteli o pieno negeria visai,net specialaus katinam,,kitket,,.Tai pripeneo vaikai per kaledas visokaiusio maisto nuo stalo tai susividuriavo vargsiukas.
Kai gyvenom LT turejom kaskoki egiptietiska kaip semo tik ilgaplauki Grazi katyte ir protinga buvo,daug metu ji pas mus gyveno,o kai sulauke 12metu,truko zarnynas ir numire,tai gaila ziureti buvo,kaip stipo is visu galu varveo zarnyno turinys .tai teko uzmigdyti
sachar-kodel sakai kad mums sunkus metai sie?Taip ir neteko isigilinus paskaityti horoskopo siems metams.
Bet jau jauciasi kad bulius savo radus rodo,mano MB nauu nakti praleido policios nuovadoi,nes su draugu girti masina sudauze....Maze mano sunkai sirgo ir t.t.
Na mamules labos nakties
Skorpione
QUOTE(kamiliuke @ 2009 01 06, 03:03)
1. Oi jus meiles kaip seiles
2. mes irgi turim kaciuka (...)
3. Kai gyvenom LT turejom kaskoki egiptietiska kaip semo tik ilgaplauki :verysad(...) tai teko uzmigdyti
4. sachar-kodel sakai kad mums sunkus metai sie? Taip ir neteko isigilinus paskaityti horoskopo siems metams.
2. mes irgi turim kaciuka (...)
3. Kai gyvenom LT turejom kaskoki egiptietiska kaip semo tik ilgaplauki :verysad(...) tai teko uzmigdyti
4. sachar-kodel sakai kad mums sunkus metai sie? Taip ir neteko isigilinus paskaityti horoskopo siems metams.
1. Na as dar gan jauna, tai man meiles reikia Vat duokit patarima, kaip suvystiti vaikina
2. Koks grazuoliukas Matosi, kad dar jaunutis beje, manau, kad labai gerai, jog negeria pieno Roga pasakojo, kad pieniski produktai nesuderinami su sausu maistu Ir siaip pagalvojus, galiu tai patvirtinti
3. O Dievuleliau Tikiu, kad labai skaudu ir sunku buvo Man tai kackiukas musu kaip dydziausias seimos narys buvo, daug kas nesupranta kodel man taip sunku, kad jis mire Sako: "taigi tik gyvunas", nesupranta jie
4. Na kiek pamenu, tai piniginiai reikalai nekokie laukia, negalima labai islaidauti, uzdirbti nors ir bus galimybiu, bet kazkokia gresme jis nesa ar pan (tikiuosi cia nepriburiau ) Bet meileje viskas labai gerai
QUOTE(pakalnuciu.grozis @ 2009 01 06, 06:49)
Skorpione
Sveikute Galejai ir daugiau pasipasakoti
palmira sake, kad mums skorpionams, kanciu reikia labiau nei maisto, tad siuo atzvilgiu "seksis"
Man tai reiktu patarimo kaip nutempt i lova
Man tai reiktu patarimo kaip nutempt i lova