QUOTE(daliamt @ 2009 11 21, 19:18)
daliamt, 21 Lap 2009 - 19:18, parašė:
daliamt, 21 Lap 2009 - 19:18, parašė:
Nereikia lyginti pirmo vaiko su antru, del sirgimo. Mano merginai kiekvienais metais ligonineja guledavo, o antrasis kaip dabar sake darzelyje, kad vienas is atspariausiu. Dabar irgi namuose, nes abiems pakilo truputi tempertura, bet kai su gydytoja konsultavausi tai nuo gerkles sukilusi. Didziausia buvo 38,5. Tai man nera didele temperatura. O kur jus lankot alpinizma, gal dar ir mes susigundinsim? Ir kiek kainuoja? Tai labai aktualus klausimas, nes mes sokiams palyginus daug isleidziame 
Nereikia lyginti pirmo vaiko su antru, del sirgimo. Mano merginai kiekvienais metais ligonineja guledavo, o antrasis kaip dabar sake darzelyje, kad vienas is atspariausiu. Dabar irgi namuose, nes abiems pakilo truputi tempertura, bet kai su gydytoja konsultavausi tai nuo gerkles sukilusi. Didziausia buvo 38,5. Tai man nera didele temperatura. O kur jus lankot alpinizma, gal dar ir mes susigundinsim? Ir kiek kainuoja? Tai labai aktualus klausimas, nes mes sokiams palyginus daug isleidziame
lanko www.climbingclub.lt Dėl kainų tai reiktų pasiskambint, nes mes kai lankom bile kada ir bile kaip, tai ir mokam bile kažkaip

Na nekainuos daugiau 100 lt/mėn. tikriausiai. Šiaip fainai ten, maniškė eina pas tokį jauną trenerį Tadą tai visai šauniai jie sutaria

Žinau, kad ir gimtadienius ten vaikam organizuoja, nu bet tokioj vietoj švęst gimtadienį mergaitei, tai jau čia manijakė turėtų būt
Mes irgi persirgom kažkuo, tik nežinau kuo, gyd. net į namus nevažiavo. Mergaitei tempa buvo beveik 40, ir pilvą skaudėjo. Man tai kaip kiaulių gripas pagal visus buvusius simptomus, bet ką aš žinau, trečią dieną jau sveika buvo. Tai dabar nžn. ar dar bijot to gripo ar ne

Ryt pasitarsiu su gyd.