Ir aš labai laukiu komentarų apie šias mokytojas : Stašiauskienė, Pileckienė, Aleksandravičienė, nes kiek čia forume parašyta, tai jau labai skurdi informacija, gal gali mamytės papasakoti apie mokytojas daugiau, kurių vaikiukai ketvirtokai. Būčiau labai dėkinga,jei pasidalintumėte informacija
QUOTE(Emilė @ 2009 02 20, 18:08)
Taip, yra. Mokytoja Vida Čyžienė dirba. Vaikai priimami tik iš montesorinių grupių. Pirmi metai jie šioj mokykloj. Iš Žemynos darželio-mokyklos atsikėlė. Dukra pas šią mokytoją baigė 4 klases - geresnės nė neįsivaizduočiau vaikui.
Jei daugiau info norėsis, per až prašom.
Jei daugiau info norėsis, per až prašom.
Direktorius sakė, kad į šią klasę vaikų nebepriima. Ketina ją išformuoti kažkaip, nes problemos su valstybiniu apmokėjimu.
QUOTE(Kita mama @ 2009 04 04, 16:23)
Direktorius sakė, kad į šią klasę vaikų nebepriima. Ketina ją išformuoti kažkaip, nes problemos su valstybiniu apmokėjimu.
Vaje kokia liūdna naujiena Mano mergiotės vis sirgo, tai niekaip iki ten nenusikasiau, bet panašu, kad nebeverta ir vargintis. Na nebent toje mokykloje būtų žymiai geresnė pati aplinka negu Pilėnų mokykloje (ši mums arčiausiai, o ir mokytoją neblogą radom, bet kad labai jau ten skurdu ). Vien dėl montesorinės klasės buvau nusiteikus vaiką išleisti į kiek tolimesnę mokyklą
QUOTE(MamaGita @ 2009 04 01, 20:03)
Ir aš labai laukiu komentarų apie šias mokytojas : Stašiauskienė, Pileckienė, Aleksandravičienė, nes kiek čia forume parašyta, tai jau labai skurdi informacija, gal gali mamytės papasakoti apie mokytojas daugiau, kurių vaikiukai ketvirtokai. Būčiau labai dėkinga,jei pasidalintumėte informacija
Nejaugi niekas nieko negali pasakyti apie šitas mokytojas, mes kitą savaitę jau norėtume eiti užsirašyti, gal atsiras mamyčių , kurios ką nors pakomentuos
QUOTE(MamaGita @ 2009 04 08, 10:37)
Nejaugi niekas nieko negali pasakyti apie šitas mokytojas, mes kitą savaitę jau norėtume eiti užsirašyti, gal atsiras mamyčių , kurios ką nors pakomentuos
Aš tai galiu pasakyt tik tiek, kad balandžio 23d. 15-19val. ten bus atvirų durų diena, taip direktorius sakė kai skambinau, o apie mokytojas matyt teks aiškintis kitais kanalais, nes čia kažkaip tylu Man irgi rūpi kuo daugiau sužinot, nes montesorinės klasės netoli namų neberasime jau tikriausiai
Tylu tylu šitoj temelėj žiūriu... Gal galėtų kažkas papasakot apie bendrą šios mokyklos tvarką, ar labai pasiutę mokiniai, ar daug chuliganizmo pasitaiko, ar nebijo mažesnieji iš klasių nosis iškišt ar kad ir į wc nueit? Smagu, kad kameros yra, bet gal jas ten sustatė dėl kokių ypatingų priežasčių ?
QUOTE(JO/NE @ 2009 04 06, 22:12)
Vaje kokia liūdna naujiena Mano mergiotės vis sirgo, tai niekaip iki ten nenusikasiau, bet panašu, kad nebeverta ir vargintis. Na nebent toje mokykloje būtų žymiai geresnė pati aplinka negu Pilėnų mokykloje (ši mums arčiausiai, o ir mokytoją neblogą radom, bet kad labai jau ten skurdu ). Vien dėl montesorinės klasės buvau nusiteikus vaiką išleisti į kiek tolimesnę mokyklą
Na, Grinių su pilėnais lyginti net nėra ko . Pro pilėnus baisu kada ir praeiti, ką jau kalbėti apie tai, kad ten leisčiau savo vaiką . Kameros ten dėl tos priežasties, kad buvo pinigėlių, o toks dalykas pakankamai reikalingas.
Žinau, kad ten pradinių klasių mokytoja viena labai gera dirba, ar dirbo, bet pavardės nežinau, galėsiu paklausti, jei įdomu
QUOTE(L.o.v.e @ 2009 05 12, 16:31)
Na, Grinių su pilėnais lyginti net nėra ko . Pro pilėnus baisu kada ir praeiti, ką jau kalbėti apie tai, kad ten leisčiau savo vaiką . Kameros ten dėl tos priežasties, kad buvo pinigėlių, o toks dalykas pakankamai reikalingas.
Žinau, kad ten pradinių klasių mokytoja viena labai gera dirba, ar dirbo, bet pavardės nežinau, galėsiu paklausti, jei įdomu
Vat vat,mums pilėnai jau praeity, apsisprendžiau leist į griniaus. Pasiklausinėjus užrašiau mergaitę pas Pileckienę. Dukra ją iškart pamačius pamėgo, o kaip bus ateity matysim Girdėjau ir apie Stašiauskienę gerų žodžių, bet maniškė kažkodėl su ja net kalbėt atsisakė, nepatiko ir viskas
Beje aišku, kad įdomu kuri ten ta labai gera mokytoja Jei ką, perbėgsim
Bet vistiek labai įdomu ar dičkiai mažųjų per pertraukas neužkabinėja, nes tenka kalbų išgirst tokių
Sveiki, kiek mačiau tokios atskiros temos kaip ir nėra, taigi galėtume pabendrauti čia
Kokiais rūpesčiais ir džiaugsmais pradedate naujus mokslo metus? Kaip sekasi adaptuotis pirmokėliams? Maniškė tai skundžiasi, kad per pamokas trukdo susikaupti išsidirbinėjantys berniukai
Kokiais rūpesčiais ir džiaugsmais pradedate naujus mokslo metus? Kaip sekasi adaptuotis pirmokėliams? Maniškė tai skundžiasi, kad per pamokas trukdo susikaupti išsidirbinėjantys berniukai
Gal žinote kokios pradinukų mokytojos atsilaisvins nuo rugsėjo? Gal galite kažką parekomenduoti?
QUOTE(Rciukas @ 2009 09 27, 18:25)
Gal žinote kokios pradinukų mokytojos atsilaisvins nuo rugsėjo? Gal galite kažką parekomenduoti?
užmeskit akį į Griniaus mokyklos tinklalapį, ten yra sąrašas su mokytojų pavardėmis ir klasėmis. Tik nesu tikra ar jis šiais metais atnaujintas
laba Mano berniokas eina į 2 klasę. Šiandien išsikalbėjo, kad neturi dar draugų, nes jis tik šiemet atėjo į šią mokyklą. Visaip kaip bandžiau vaikui aiškinti, kad reikia laiko, bet vis tiek gaila O šiaip vargo su mokslais nėra, mokykla ne toli, tik reikia apsiprasti ir viskas, manau, bus čiki