Su tom žvakutėm vieni minusai: vyrui degina, nebenori su tom žvakutėm, nes baiminasi dėl nemalonaus jausmo man tas šlykštus varvėjimas užkniso ir dar šiek tiek griaužia , o ir pasitikėjimo jos nesukelia, buvau sustresavus dėl mėnesinių sutrikimų, bet lelius neužkibo....
Taip, kad nei patogu, nei malonu, nei ramu...
Taip, kad nei patogu, nei malonu, nei ramu...
Nu ir prisiskaiciau visko uz ir pries,tai net nezinau isvis kokiomis priemonemis apsisaugoti.Turejau implanta nepatiko,geriau tabletes nepatiko nes nuo abieju variantu daug valgydavau.
QUOTE(waiduliux @ 2008 01 12, 23:35)
Nepatiko žvakutės man Kai jos pradėdavo tirpt, man TEN karšta būdavo, be to ir varva ilgai
tikrai taip,pas mane dar mėtosi prie vaistų,prisipirkau nes buvau naudojusi prieš maždaug 10 metų tai buvo o dabar jos visiškai kitokios grynas š
Kaip manot, jeigu naudoti Pharmatex arba Patentex žvakutes ir dar nutrauktą lytinį aktą - gal apsauga pakankama? Dar ir dienas pasiskaičiuoti galima ir viduryje ciklo nesimylėti.
Tikėjausi šioje temoje rasti info apie kempinėles tačiau kaip suprantu nėra jas išbandžiusių ?..
Na turbut teks pabandyti ir paciai parasyt komentara
Na turbut teks pabandyti ir paciai parasyt komentara
Aš irgi noriu pabandyti, apskritai kažkaip apie šitą kontracepcijos būdą anksčiau negalvojau, bet jau taip atsitiko, kad nelabai kas lieka (KT, KP kŽ ir prezervatyvai netinka), tai reikia išbandyti, gal tiks ir patiks.
Na va, pati pabandžiau Pharmatex tabletes
Nu ką galiu pasakyti - po kokių 15-20 min. nuo įsidėjimo pradeda graužti abiems bet dar bandysim, gal čia tik pirmą kartą taip. Ir kempinėles reiks išbandyt, gal jos negrauš
Nu ką galiu pasakyti - po kokių 15-20 min. nuo įsidėjimo pradeda graužti abiems bet dar bandysim, gal čia tik pirmą kartą taip. Ir kempinėles reiks išbandyt, gal jos negrauš
QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 19, 10:32)
Na va, pati pabandžiau Pharmatex tabletes
Jos griauš visada kiek sykių bandytum