Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

As nepatariu vartoti siu priemoniu,jei nenorite pastoti,nes antrosios dukrytes ir susilaukiau siu zvakuciu deka biggrin.gif Be to varva ten viskas,vyrui irgi grauze,o apie oralini tai ne negalvojau su jom schmoll.gif
Atsakyti
Su tom žvakutėm vieni minusai: vyrui degina, nebenori su tom žvakutėm, nes baiminasi dėl nemalonaus jausmo blink.gif man tas šlykštus varvėjimas užkniso ir dar šiek tiek griaužia , o ir pasitikėjimo jos nesukelia, buvau sustresavus dėl mėnesinių sutrikimų, bet lelius neužkibo....
Taip, kad nei patogu, nei malonu, nei ramu... schmoll.gif
Atsakyti
Su draugu saugomės prezervatyvais, bet pamanėm, kad "pasižaidimui" reikėtų ir ko nors ir Pharmatex/Patentex serijos įsigyti. Žvakutes bandėm abiejų rūšių, Pharmatex gal ir labiau patiko g.gif Bet vat nežinau, kas tos kempinėlės, kremai, tabletės, gal galėtumėt patarti, ką geriausia rinktis? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nu ir prisiskaiciau visko uz ir pries,tai net nezinau isvis kokiomis priemonemis apsisaugoti.Turejau implanta nepatiko,geriau tabletes nepatiko nes nuo abieju variantu daug valgydavau.
Atsakyti
Nepatiko žvakutės man schmoll.gif Kai jos pradėdavo tirpt, man TEN karšta būdavo, be to ir varva ilgai
Atsakyti
QUOTE(waiduliux @ 2008 01 12, 23:35)
Nepatiko žvakutės man schmoll.gif Kai jos pradėdavo tirpt, man TEN karšta būdavo, be to ir varva ilgai

blush2.gif tikrai taip,pas mane dar mėtosi prie vaistų,prisipirkau doh.gif nes buvau naudojusi prieš maždaug 10 metų tai buvo thumbup.gif o dabar jos visiškai kitokios grynas š g.gif
Atsakyti
Kaip manot, jeigu naudoti Pharmatex arba Patentex žvakutes ir dar nutrauktą lytinį aktą - gal apsauga pakankama? Dar ir dienas pasiskaičiuoti galima ir viduryje ciklo nesimylėti.
Atsakyti
Tikėjausi šioje temoje rasti info apie kempinėles tačiau kaip suprantu nėra jas išbandžiusių ?..

Na turbut teks pabandyti ir paciai parasyt komentara ax.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu pabandyti, apskritai kažkaip apie šitą kontracepcijos būdą anksčiau negalvojau, bet jau taip atsitiko, kad nelabai kas lieka (KT, KP kŽ ir prezervatyvai netinka), tai reikia išbandyti, gal tiks ir patiks.
Atsakyti
Na va, pati pabandžiau Pharmatex tabletes ax.gif
Nu ką galiu pasakyti - po kokių 15-20 min. nuo įsidėjimo pradeda graužti sad.gif abiems sad.gif bet dar bandysim, gal čia tik pirmą kartą taip. Ir kempinėles reiks išbandyt, gal jos negrauš g.gif
Atsakyti
Zvakutes, baisiai graiuzia, net su muilu apsiplovus griauzia nerealiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 19, 10:32)
Na va, pati pabandžiau Pharmatex tabletes  ax.gif
Nu ką galiu pasakyti - po kokių 15-20 min. nuo įsidėjimo pradeda graužti sad.gif abiems sad.gif bet dar bandysim, gal čia tik pirmą kartą taip. Ir kempinėles reiks išbandyt, gal jos negrauš  g.gif

Jos griauš visada kiek sykių bandytum verysad.gif
Atsakyti