Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

gal esat, kuri girdejusi, ar gali pharmatex zvakutes sukelti kraujavima?
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 04 12, 13:14)
gal esat, kuri girdejusi, ar gali pharmatex zvakutes sukelti kraujavima?

Na, kontraindikacijose tikrai tokio dalyko nėra paminėta. Aš iš savo patirties irgi nepastebėjau, kad kas nors blogo vyktų.
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 02 28, 13:11)
Mudu su vyru bandem pharmatex tabletytes. Vyras tikrai nesiskunde. Man proceso metu tai irgi gerai buvo, tik po to savijauta ne kokia, nes labai griauze. Kazkaip mum jos neprilipo. Bet jei reiketu rinktis kontarceptikai, prezervatyvai ar pharmatex tabletes ar zvakutes, rinkciausi jas.

Jei naudoji žvakutes, keisk į tabletes ir atvirkščiai. Po gimdymų ir aš naudojau, tai nuo žvakučių visada griauždavo, o nuo tablečių ne thumbup.gif
Atsakyti
sveiki atsirado man problema gal kas galite patarti mes naudojam kontraceptines ovules ir nutiko kad uzmirsau kad negalima praustis 2 valandas as netycia issiprausiau po 1 ir 40 minuciu idomu ar as nebusiu nescia ar nebus taip kad prisidirbau jei galit papasakokit kad zinociau esu pasimetus.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nemanau,kad kas butu blogai,jei laikeisi instrukciju,kurios parasytos ant pakuotes.Tai,kad prauseisi po tiek laiko itakos neturetu tureti.
Papildyta:
QUOTE(ČIČI @ 2007 04 13, 19:56)
Jei naudoji žvakutes, keisk į tabletes ir atvirkščiai. Po gimdymų ir aš naudojau, tai nuo žvakučių visada griauždavo, o nuo tablečių ne  thumbup.gif

Nuo zvakuciu grauze vyrui,man tai jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
As prisijungiu prie "nukentėjusiu", mums griaužė abiems:) Buvo daug juoko, nes bandem tai daryti po gana ilgos pertraukos, o kai pradejo grauzti abiem noras dingo:)
Atsakyti
sveikos smile.gif
ziuriu seniai cia kas ir besilanke ..
g.gif
gal kuri naudojot patentex zvakutes ilgesni laika?
matot as panaudojau kokius 3 men apytiksliai, na kartais i prezervatyvus iskeisdavom, o va pastaruoju metu lytinio akto metu labai skaudu buvo, o paskutinemis dienomis grauzia... nors zvakuciu jau nenaudojau apie 2-3sav.. ar gali cia but del to, jog isgrauze vidu per toki nemaza laika ?
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 05 04, 16:59)
sveikos smile.gif
ziuriu seniai cia kas ir besilanke ..
g.gif
gal kuri naudojot patentex zvakutes ilgesni laika?
matot as panaudojau kokius 3 men apytiksliai, na kartais i prezervatyvus iskeisdavom, o va pastaruoju metu lytinio akto metu labai skaudu buvo, o paskutinemis dienomis grauzia... nors zvakuciu jau nenaudojau apie 2-3sav.. ar gali cia but del to, jog isgrauze vidu per toki nemaza laika ?
verysad.gif

To nesu girdejusi blush2.gif
Atsakyti
visos apie zvakutes priraset, o gal kuri tamponus naudojont (patentex, atrodo)? Kaip jie?
Rudeniop noresim vaikelio, tai nenoriu kontraceptiku gert, nes nuo ju taip blogai...., o ir gumytes nezavi... Tai galvoju, kad ka nors is konraceptiku?
Atsakyti
Na, ir mes esam ne vieną pakuotę žvakučių, kremų sunaudoję ax.gif . Nieko blogo negaliu pasakyti schmoll.gif , nors būdavo, kad užkaisdavo "ten" doh.gif . O paskui įsigudrinom štai taip daryti - panaudodavom jas po visko blush2.gif , o ne prieš ax.gif . Laaabaaaai rolleyes.gif rizikinga, bet prasmukom neįkliuvę mirksiukas.gif .
Atsakyti
Bandziau tabletes-ziedelius.Labai nepatiko!Varva puse dienos... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
kazin kodel taip varva,kas vyksta organizme,gal kas zino g.gif g.gif tongue.gif
Atsakyti