Sakykit, gal yra tokių, kurios naudoja Pharmatex/Patentex ir pan. tipo priemones kaip nuolatinę apsisaugojimo priemonę? Nes aš dariau kartą eksperimentą, t.y. mėnesį nebegėriau KT, tada saugojomės gumytėm ir Pharmatex žvakutėm. Tik kažkaip gumytės mums nelabai patiko, jaučiasi ta guma, o su super plonom irgi rizika, gali gi nuslysti (kaip jau kažkada buvo, nenorėčiau to dar kartą patirti )... Pharmatex vėlgi, patikimumas ne toks, kaip KT Gal yra naudojančių spermicidines priemones pastoviai ir "nesinuodijančių" KT?
Išbandėm žvakutes Patentex, ir visai nieko Pojūtis iš pradžių buvo, kad tuoj išbėgs viskas, šiek tiek drėgniau, bet nieko, tikrai kentėti nereikėjo. Žinoma, vis tik kartu su guminukais naudojom, nes vienomis žvakutėmis nepasitikiu, kaip ir vienais sargiais... Beje, už 6 žvakutes sumokėjom apie 15 lt su centais. Norfos vaistinėj su nuolaida tiek išėjo.
Pries naudojant Pharmatexa, maniau jau man tai tikrai negriaush bet deja.. na kol ji tirpo tai tikrai jokiu pojuciu.. Ir iki akto pacio negrauze.. Bet wa tik wyraz pradejo "pirmyn atgal" tada ir pradejo grauzti, persteti...
..O gaila. O del saugumo - As tai sejp jom pasitikiu. Nes kam dar gumytes naudoti kartu - tai naudokit vien gumytes tada, arba dekites ir gumas, ir kremais tepkites, ir dar hormonuz rykit.. Turbut visada atsiras tokiu, kurie net pasidare sterilizacija kiekviena karta drebes ir dar naudoz kruvas priemoniu.
Mano manymu, jei jau atsitinka - tai jau arba netinkamai naudoji, arba taaip lemta. Toks mano opinijuz.
..O gaila. O del saugumo - As tai sejp jom pasitikiu. Nes kam dar gumytes naudoti kartu - tai naudokit vien gumytes tada, arba dekites ir gumas, ir kremais tepkites, ir dar hormonuz rykit.. Turbut visada atsiras tokiu, kurie net pasidare sterilizacija kiekviena karta drebes ir dar naudoz kruvas priemoniu.
Mano manymu, jei jau atsitinka - tai jau arba netinkamai naudoji, arba taaip lemta. Toks mano opinijuz.
Aš tom žvakutėm, kremukais nepasitikiu. Jau ne viena mano draugė naudodamos žvakutes pastotojo. Aišku, čia kaip kam. Aš asmeniškai vartoju KT, bet esu išbandžiusi žvakutes. Man visai nepatiko. Pradėjo putoti, bėgti lauk...jokio atsipalaidavimo ir jokio malonumo
oba čia tiek prisiskaičiau, kad net baisu pasidarė. aš atsipūtusi sau naudoju žvakutes ir vyras, nusimuilinęs ir (ne)nuskalavęs savo šitąjį mane naudoja... o čia pasirodo, kad nuo žvakučių - vaikučiai. galėjau anksčiau pradėt naudoti, nebūtų reikėję 5 metus laukti vaikelio. o šiaip man pharmatex žvakės visai nieko, kadangi TEN sausra, tai drėgmės nebūna per daug , na graužia šiek tiek. antro pakelio nebepirksiu
Merginos, o klausykit, gal yra čia išbandžiusių tiek Pharmatex, tiek Patentex ir į juos panašių priemonių? Kurios priemonės geresnės? Ir kokios konkrečiai, t.y. žvakutės, tabletės, kremas ar dar kas nors?
Žadu saugotis gumytėm retkarčiais pakeičiant jas Pharmatex žvakutėm (turiu dar nebaigtą pakuotę), na Pharmatex truputuką man graužė, bet nieko tokio, sudrėkino užtat gerai Žinoma, be nieko būtų visiškai kitoks jausmas...
Žadu saugotis gumytėm retkarčiais pakeičiant jas Pharmatex žvakutėm (turiu dar nebaigtą pakuotę), na Pharmatex truputuką man graužė, bet nieko tokio, sudrėkino užtat gerai Žinoma, be nieko būtų visiškai kitoks jausmas...
Na, as irgi prisidesiu prie tu, kurioms zvakutes fui Tas KVAPAS kartais labai erzindavo, tie garsai... O po visko ir vaikinas, ir as budavom kazkaip nemaloniai issiteplioje ir vis nepaliaujamai begdavo... Turiu ipuseta dezute, bet pabaigti nebetraukia... Jau geriau prezervatyvai.
Kadangi nusprendziau ir as mesti KT, pradedu dometis kitomis priemonemis. Tik va toks dalykas kaip Pharmatex cia JAV nenaudojamas...
Gal kas su tuo jau susiduret, bet cia radau kiek kitokiu priemoniu,,,
Visu pirma noriu paklausti ar vaginal insert yra tas pats kas zvakutes?
Ir ar kam teko naudoti toki dalyka kaip "Vaginal Contraceptive Film". Su visokiom zelem tikrai nenoriu tepliotis o situos dalykus pakanka isideti ir esi pasirengus...na bet kol neturiu patirties, nieko negaliu sakyti. Tik del to nepatikimumo, itariu teks naudoti kartu su prezervatyvais bent jau tol, kol suprasiu koks yra mano ciklas...
Gal kas su tuo jau susiduret, bet cia radau kiek kitokiu priemoniu,,,
Ir ar kam teko naudoti toki dalyka kaip "Vaginal Contraceptive Film". Su visokiom zelem tikrai nenoriu tepliotis o situos dalykus pakanka isideti ir esi pasirengus...na bet kol neturiu patirties, nieko negaliu sakyti. Tik del to nepatikimumo, itariu teks naudoti kartu su prezervatyvais bent jau tol, kol suprasiu koks yra mano ciklas...
QUOTE(Hip @ 2007 02 22, 08:24)
Ir ar kam teko naudoti toki dalyka kaip "Vaginal Contraceptive Film". Su visokiom
Ir ar kam teko naudoti toki dalyka kaip "Vaginal Contraceptive Film". Su visokiom
Manau, kad tai ir yra kontraceptinės žvakutės...
QUOTE(nep @ 2007 02 21, 13:42)
Mane tai nervindavo kaip reika ta krema ir zvakutes isideti. Kai dedi zvakutes, pagal taisykles dar turi kelias minutes palaukti, tada gali ir noras praeiti... jei ne tau tai kitam . Dar esu girdejus apie moteris, kurios pharmatexui yra dekingos uz vaika.
Man ginekologas patarė žvakutes naudoti kol sulauksiu pirmųjų MM, tada spiralę įsidėsiu.
Na mano vyrui tai patinka, tą laiką kai reikia palaukti kol pradės veikti, tai įv. švelnių dalykėlių prisigalvojame Ir visai noras nepraeina
Mudu su vyru bandem pharmatex tabletytes. Vyras tikrai nesiskunde. Man proceso metu tai irgi gerai buvo, tik po to savijauta ne kokia, nes labai griauze. Kazkaip mum jos neprilipo. Bet jei reiketu rinktis kontarceptikai, prezervatyvai ar pharmatex tabletes ar zvakutes, rinkciausi jas.