Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

QUOTE(Ledas @ 2006 10 29, 17:57)
Dar prieš susilaukiant pirmagimės naudojau pharmatex žvakutes ir tabletes. Tai žvakutės labiau patiko, nes po tablečių grauždavo. Naudojant šias priemones nepastojau. Ir dar santykiai tada būdavo retesni
Papildyta:

O kam ten juos pratinti reikia

Na, vistiek, gi yra skirtumas.
O dar reikia laukti, kol ištirps... Nebent iš anksto įsidėt smile.gif
Atsakyti
Maitinu krutimi tai KT negaliu gerti.Norejau isideti spirale, bet gimdoje yra zaizdele.Kol kas negalima uzdeginti, nes sake kelsiu vaika ir tas sasas gali nukristi.Tai beliko viena iseitis patentex!Bet tokia nesamone :oh , jei nori sugadinti lytinius santykius tai naudok patentex :lotuliukas: labai nemalonu, grauzia bega net patalai slapi buna.Kadangi Kaledos buna dazniau nei sex"as tai teks mum su vyru prezervatyvais naudotis... :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 31 spalio 2006 - 10:01
sveikos.
meginau pharmatex ,nu jau taip grauzia nors i medi lipk,apie joki sexsa ne galvot nebesinori lotuliukas.gif , o veliau nusipirkau patentex, tai zinokit visai kitas reikalas. as apie zvakutes kalbu. situ kontraceptiku skiriasi veikliosios medziagos. pharmatex bijo muilo, o patentex nebijo nieko. biggrin.gif
zinoma jos brangios, ir tinka tik nereguliarem sexsui. seip as uz spirale, ja turejau 5metus. pasirinkimas didelis, tik rinkis. o kiekvienai vis kitaip atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2006 10 31, 22:19)
situ kontraceptiku skiriasi veikliosios medziagos. pharmatex bijo muilo, o patentex nebijo nieko.  biggrin.gif
zinoma jos brangios, ir tinka tik nereguliarem sexsui. seip as uz spirale, ja turejau 5metus. pasirinkimas didelis, tik rinkis. o kiekvienai vis kitaip atrodo.  4u.gif

Mano daktarė sakė, kad pharmatex nuo muilo gali nebesuveikti. O jeigu vyras nusiprausė su muilu g.gif Man tai atrodo nepatikima.
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2006 11 01, 02:01)
Mano daktarė sakė, kad pharmatex nuo muilo gali nebesuveikti. O jeigu vyras nusiprausė su muilu g.gif Man tai atrodo nepatikima.

butent taip ir butu, likuciai muilo panaikina veikima, tipo reikia gerai nusiskalauti. verysad.gif o tas vyriskas kruopstumas, jokios garantijos, kad gerai nuskalaus muila lotuliukas.gif
o va patentex visiskai nebijo muilo. zinau nes pati naudoju smile.gif
Atsakyti
Kontraceptiku nenaudojau ir naudot nezadu. Kol kas saugomes prezervatyvais, bet nei man, nei vyrui jie nepatinka. Ypac man jie kelia diskomforta. Gundausi patentex zvakutes pabandyt, bent paivairinimui ar siaip kaip drekinamojo pobudzio priemone blush2.gif . Ale net nezinau, kaip jos parduodamos - vienetais, pakuotem ar kaip g.gif Paaiskinkit man, kaimui, kad neisjuoktu manes vaistinej... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 11 02, 13:24)
Kontraceptiku nenaudojau ir naudot nezadu. Kol kas saugomes prezervatyvais, bet nei man, nei vyrui jie nepatinka. Ypac man jie kelia diskomforta. Gundausi patentex zvakutes pabandyt, bent paivairinimui ar siaip kaip drekinamojo pobudzio priemone blush2.gif . Ale net nezinau, kaip jos parduodamos - vienetais, pakuotem ar kaip g.gif Paaiskinkit man, kaimui, kad neisjuoktu manes vaistinej... smile.gif

sveika
yra patentex pakuote po 12 zvakuciu, bet ir yra 6 zvakuciu pakuote. 12pakuotes kaina apie 24lt jeigu partneris tavo pastovus ir manai kad ligu nenesioja siulau pereiti nuo prezervatyvu prie labiau malonesniu priemoniu. biggrin.gif . ekmes.
Atsakyti
Mes kažkada irgi naudojom tas Pharmatex žvakutes, tik naudojom trumpai, nes labai nepatiko schmoll.gif kvailoka, kad reikia laukt, kol ji ištirps, nes per tą laiką kol lauki ir noras kažką daryt praeina doh.gif ir dar tas perdėtas šlapumas doh.gif fui... schmoll.gif
Atsakyti
Esu kažkada naudojusi, bet man labai nepatiko: ir tas šlapumas (kaip čia buvo rašyta), ir kvapas savotiškas schmoll.gif . Dar vienas minusas, kad reikia iš anksto ruoštis. Man yra buvę taip, kad "pasiruošiau", o vyras nenorėjo smileysex.gif , tai taip susinervinau, kad apsiverkiau. Dar man kartais nuo žvakučių perštėdavo. Taip, kad Pharmatex žvakutės man nepriimtinos schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2006 11 04, 16:33)
sveika
yra patentex pakuote po 12 zvakuciu, bet ir yra 6 zvakuciu pakuote. 12pakuotes kaina apie 24lt jeigu partneris tavo pastovus ir manai kad ligu nenesioja siulau pereiti nuo prezervatyvu prie labiau malonesniu priemoniu.  biggrin.gif . ekmes.

aciu uz informacija 4u.gif partneris - mano vyras, kol kas jo keist nesiruosiu, uztai ir noriu prezervatyvus bent retkarciais pakeist i patentex ax.gif

pastebejau, kad dauguma skundziasi pharmatex priemonemis, as kazkaip mastau pabandyt patentex ax.gif nu pabandysiu ir parasysiu savo atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ar naudojot kuri tas kempineles,kur ilgai veikia?Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
mes tai zvakutes bandem. man patiko, viskas thumbup.gif o mano vyrui ne. schmoll.gif
Atsakyti