Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

sveikos ax.gif na as tokia KT "zinove" blush2.gif per visa savo gyvenima be gumuciu,tik gal pora menesiu geriau KT ir va ne per seniausiai zieda naudojau,netiko man nei KT nei ziedas doh.gif Nutariau surinkt info apie PHARMATEX,maciau ju reklama Mazyli.Zinojau kad yra zvakutes,bandziau net kazkada,bet jos mano vyrui nepatiko blush2.gif Is reklamos matyt kad cia behormone apsauga,netrikdo hormonu pusiausvyros,gali naudot ir maitinancios,gali naudot bet kada (aisku jei turiesi po ranka TUO metu hihihi.gif ) thumbup.gif Tai va norieciau suzinot jau isbandziusiu moteriskos lyties atstoviu nuomones tongue.gif kazkaip viliuoja sios firmos kempineles. Cituoju "pradeda veikt is karto,veikia 24 val" g.gif
Atsakyti
Naudojau žvakutes,bet man nepatinka,iš pradžių jutau graužimą ir dar man nepatinka,kad paskui ilgai viskas iš ten bėga blush2.gif
Atsakyti
bet tai atsiprasau, jei prezikas naudojamas, KAM DAR PHARMATEXAS???????????????????? niekaip nesuprantu
gal dar paaiskes, kad kas nors prezervatyvus+pleistrus ir dar tabletes geria?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 07 20, 18:30)
bet tai atsiprasau, jei prezikas naudojamas, KAM DAR PHARMATEXAS???????????????????? niekaip nesuprantu
gal dar paaiskes, kad kas nors prezervatyvus+pleistrus ir dar tabletes geria?

Nelygink nepalyginamų dalykų - hormoninė kontracepcija yra hormoninė, o cheminė yra cheminė. Aš naudoju prezikus + cheminę kontracepciją didesnei apsaugai - kad prezikui plyšus, nusmukus ir panašiai, nereikėtų gerti Postinor. o vien tik cheminė kontracepcija duoda labai mažą apsaugos procentą, tad čia gali greitai prisižaisti... be to, čia gal ne vieta, bet mes su vyru mėgstam ,,pažaisti" pradžioje be preziko, o tik prieš galą užmauti, tad žvakutės labai praverčia thumbup.gif Kainuoja visas reikalas brangiai - pirkti reikia ir prezikus, ir žvakes, jei dažnai mylimasi, tikraaaai pigiau yra hormoniniai kontraceptikai. bet aš jų nebenoriu - nebegadinsiu sau sveikatos schmoll.gif
Atsakyti
mes naudojom daugiau nei metus pharmatex zvakutes,kadangi maitinau ir kt gert negalejau. bet mum visai patiko.. smile.gif juolab,kad pas mane fiziologiskai ten yra per sausa,tai man labai gerai sudrekindavo ax.gif aisq,po visku tu garsu budavo,bet is to tik smagiai pasujuokdavom,o ir dejima zvakutes galima paversti smagiu intymiu zaidimu,tik reikia tureti tam noro ir siek tiek fantazijos. lotuliukas.gif dabar jau pradesiu gerti kt,nes zvakutes brangokai kainuoja,kai norisi daznai... ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi prieš keletą metų naudojom PHARMATEX žvakutes, visai pakenčiama. Bet dabar jų nebėra pirkti, vaistinėj sakė, kad nebeįveža. Teko nusipirkti PHARMATEX tabletes, o jos bjauriai graužia blink.gif
Atsakyti
as naudojau 3 metus ir man labai patiko biggrin.gif jokio pasalinio poveikio, nekenkiau sveikatai cool.gif ir jokiu leliuku thumbup.gif
Atsakyti
Bandau ieškoti nehormoninės apsaugos, nes nors ir neypač žymus man kontraceptikų pašalinis poveikis, bet kol jis padidės iki neįmanomo, laukt nebenoriu. Tik kaip jūs vyrus įpratinot prie tų žvakučių ar kremų?
Nes mes nei guminukų, nei kitko nenaudojom, tik kontraceptikus...
Atsakyti
turiu keleta pazystamu,kurios naudojo sios firmos kontaceotikus ir db jau leliukus supuoja...ech...nera tokios priemones,kuri 100% apsauga garantuotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2006 10 25, 17:28)
turiu keleta pazystamu,kurios naudojo sios firmos kontaceotikus ir db jau leliukus supuoja...ech...nera tokios priemones,kuri 100% apsauga garantuotu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visada taip sakant, buna tokiu cudu, net su geriamais pasitaiko... As naudoju jau seniai. leliaus dar ner biggrin.gif Biskuti nervina, kad ten lieka truputi "per daug", bet geriau per daug, nei pasekmes nuo tableciu... 1 menesi geriau tabletes, 1,5 metu (nors ir su pertraukom, bet vis tiek...) gydziausi gryba..... Beje, kaip daug kas sake, tabletes i vidu grauzia, kai zvakutes, bent jau man, ne.
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
Kadangi maitinu savo pienu, pora kartu po gimdymo naudojomes Patentex zvakutemis. Jausmas ne koks, perstejimas ir man ir vyrui. Kadangi KT naudot negaliu, perejom prie prezervatyvu smile.gif
Atsakyti
Dar prieš susilaukiant pirmagimės naudojau pharmatex žvakutes ir tabletes. Tai žvakutės labiau patiko, nes po tablečių grauždavo. Naudojant šias priemones nepastojau. Ir dar santykiai tada būdavo retesni
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2006 10 23, 12:16)
Tik kaip jūs vyrus įpratinot prie tų žvakučių ar kremų?
Nes mes nei guminukų, nei kitko nenaudojom, tik kontraceptikus...

O kam ten juos pratinti reikia
Atsakyti