nutarem ir mes pharmatex pabandyti. nusipirkau tabletes, bet jau kaz grauzia tai ne tas zodis kazin ar praeis, ar visad ir graus taip
Retkarčiais ir aš panaudoju Patentex kai nusibosta nuodytis hormonais. Bet vienų niekad nenaudoju visada su prezervatyvais .Nelabai man patinka, nes per slapia, o dabar dar ir griaužia .Teks vėl pereit prie hormonų, nes ta terleckynė mane nervina
tai jie tikrai netinka kaip kontraceptikas, jei viena pati naudoji o kam tada jie papildomai prie prezervatyvu juk ju ir vienu paciu pilnai uztenka
QUOTE(saVulka @ 2006 02 25, 12:38)
nu bet palaukit, mielosios.... Jus Pharmatex'a viena ir naudojote? nu tada pasekmes ir gali buti tokios... Kiek gydytoju sake man ir as pati naudoju krema tik su prezervatyvais.
Na as kiek klausiau vaistininkiu, tai sake kad patikima apsauga, jei tinkamai naudojama;: laiku isidedama, po santykiu negalima praustis su muilu. Tai jei dar ir prezervatyvas, tai kam to Pharmatex?
Nusipirkau Pharmatex kremo, bet dar neisbandziau.
Pharmateks žvakutės,ką galiu pasakyti,jas naudojom po gimdymo ir ką "pramuša" ir jas.
Tai dabar du mažiukus sūnaitukus auginam ir labai smagu.
Tai dabar du mažiukus sūnaitukus auginam ir labai smagu.
Gyvenime daugiau nenaudosiu,nors tik pora kartu ir naudojau-kazkokia BALA...
Naudoju, nes nieko geresnio kol kas nerandu...KT man nepriimtina, gumyčių naudori negalim...
pharmatex man ziauriai grauzia. mes dabar naudojam analogiska - patentex zvakutes. nemalonus reikalas tokia apsauga, bet hormonu as nenoriu - jau pakankamai prisigeriau. o patikimumas tai cia menkas - net ir tinkamai naudojant nesiekia 50 proc. tikimes patekti i ta pirmaji pussimti:)
as taip pat naudoju pharmatex krema, bet tik su prezervatyvais...nes naudojant juos, tai didele rizika , kurios as siuo atzvilgiu kol kas nenoriu ir mane tas kremas tai labai nervuoja,nes jei vakare , tai visa kita diena bega tas kremas.... vienu zodziu, padarysiu pertraukele ir vel grysiu prie hormonines kontracepcijos...
Aš naudojau žvakutes, tai tokia nesamonė. Toms, kurioms nedrėgsta, gal ir tinka, bet jei viskas gerai, tai tos "košės" ten tikrai per daug pasidaro, ir po visko dar varva visą naktį.
Man gana normaliai, tik Kauno vaistinėse neberandu Pharmatex žvakučių, tenka naudoti Patentex. o Pharmatex tabletės, priešingai nei žvakutės, laaaabai graužia.
Beje, visa tai naudoju su prezikais, vien tik žvakutės - nepatikima apsauga ...
Jau geriau šitaip tepliotis, nei hormonus ryti ar klijuotis - užtenka, prisieksperimentavau, turiu pasekmių sveikatai, benenoriu
Beje, visa tai naudoju su prezikais, vien tik žvakutės - nepatikima apsauga ...
Jau geriau šitaip tepliotis, nei hormonus ryti ar klijuotis - užtenka, prisieksperimentavau, turiu pasekmių sveikatai, benenoriu