Po persileidimo naudojom Pharmatex krema,nes kitka nelabai patare.Jokiu poveikiu nebuvo
Dabar po sunelio Pharmatex tabletes-kaip kada-kartais griauzia,kartais ne ,kartais yra jausmas,kad per slapia
Patogumas tik tas,kad jei nera santykiu-tai ir gerti tableciu nereikia
as su pharmatex'u susilaukiau antros dukreles...netyciukes bukit atsargios
QUOTE(bizyte @ 2006 02 02, 21:55)
as su pharmatex'u susilaukiau antros dukreles...netyciukes bukit atsargios
Ir pas mane pharmatex žvakučių pasekmė - dukrytė . Kiek teko kalbėtis po pastojimo su gdytoja apsauga tikrai menka, na čia gal toms, kurios negali apsispręstui ar nori ar ne.
QUOTE(ostė @ 2006 02 02, 21:57)
Ir pas mane pharmatex žvakučių pasekmė - dukrytė . Kiek teko kalbėtis po pastojimo su gdytoja apsauga tikrai menka, na čia gal toms, kurios negali apsispręstui ar nori ar ne.
O gal jos tik menka apsauga kai jas naudoji per visą ciklą, t.y. ir per vaisingas dienas O jeigu ciklo antroje pusėje, pvz. kokią ciklo 19-20 dieną, tai gal apsaugo
QUOTE(Fėja @ 2006 01 31, 09:27)
Vis dažniau pagalvoju apie panašias žvakutes arba plėvelę Lucini C (berods)
Ar geriau "žaisti" ir toliau šitaip su tuo kontr.žiedu?
Ar geriau "žaisti" ir toliau šitaip su tuo kontr.žiedu?
Man panašiai..Na, mes su vyru kasdien namie, bet jau tiek užsiėmę, kad mylėjimuisi geriausiu atveju laiko randam savaitgalį..dabar naudoju kontr.žiedą..viskas gerai, bet jau pabodo kaskart 40 lt. išleist..neatsiperka Anksčiau naudojau kremą arba žvakeles, tai viskas gerai buvo..bet kremo aš pusę dozės tik naudodavau Na, vaikų nebuvo, bet aš matyt klaikiai vaisinga ir nesu..o jei ir būtų, tai tik mano džiaugsmui
LABAI IEŠKOJAU plėvelės Luccini C, bet deja..anksčiau sakė būdavo, 3 vnt. dėželėje kainavo 18 Lt. ir žmonės matyt nepirkdavo dėl brangumo..dabar vaistinės neužsako..plius dėl naudojimo patogumo matyt ne visiems priimtina..po lyt. santykių negalima 3 val. praustis
Jei kas kur pamatysit, duokit žinią, dėkinga būsiu
Papildyta:
Beje, patogiausia naudojimui yra Patentex kempinėlė arba Pharmatex tamponas Tada nei per šlapia, nei išsiteplioji kremu Tik brangu..apie 24 Lt viena, panašiai kainuoja visa dėželė žvakučių ar tabvlečių..tabletės man netiko, jos ištirpusios kaip abrazyviniai milteliai voniai šveist, fui braižosi Kreme totaliai "skęstama", o žvakutės - pusiau bėdos, ties jom ir buvau apsistojusi
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 08:59)
išleist..neatsiperka Anksčiau naudojau kremą arba žvakeles, tai viskas gerai buvo..bet kremo aš pusę dozės tik naudodavau Na, vaikų nebuvo, bet aš matyt klaikiai vaisinga ir nesu..o jei ir būtų, tai tik mano džiaugsmui
LABAI IEŠKOJAU plėvelės Luccini C, bet deja..anksčiau sakė būdavo, 3 vnt. dėželėje kainavo 18 Lt. ir žmonės matyt nepirkdavo dėl brangumo..dabar vaistinės neužsako..plius dėl naudojimo patogumo matyt ne visiems priimtina..po lyt. santykių negalima 3 val. praustis
O aš net neįsivaizduoju kokio lygio mano vaisingumas Labai bijau,kad per "vaisinga" nebūčiau... ot bus Dievo pirštas, kai prisistradalinsiu ir vėliau kai norėsiu pastoti neišeis (pfu, pfu, pfu)...
Na, bet įsivedžiau supermamoj į neštumo planuoklį savo paskutinių mėnesinių datą, tai vyras kaip tik parvyksta po oluviacijos, tai galbūt jau nebus taip "pavojinga"
Luccini C pabandysiu paieškoti Kaune... Rasma, jeigu rasiu, tai organizuosiu siuntinuką jeigu norėsi...
Gaila, kad vaistai.lt per paiešką negalima tos plėvelės rasti....
Pabandysiu 118, paskambinti, gal yra koks telefonas, kur informaciją apie vaistus teikia. Nu kaip būdavo tarybų sąjungos laikais, skambini ir pasako kokioj vaistinėje ieškoti...
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 08:59)
Beje, patogiausia naudojimui yra Patentex kempinėlė arba Pharmatex tamponas Tada nei per šlapia, nei išsiteplioji kremu Tik brangu..apie 24 Lt viena, panašiai kainuoja visa dėželė žvakučių ar tabvlečių..tabletės man netiko, jos ištirpusios kaip abrazyviniai milteliai voniai šveist, fui braižosi Kreme totaliai "skęstama", o žvakutės - pusiau bėdos, ties jom ir buvau apsistojusi
O Pharmatex ovulės (tai kiek suprantu ir yra tos žvakutės) jau nebetiekiamos nuo 2005-11-08. Pasirinkimas: kremas, tabletės, tamponai
Iš tikrųjų ji vadinasi "C-Film Lucchini", tai jei rasi, duok žinią Dabar sesei el.laišką į Vokietiją parašiaum, gal ten yra. Ta plėvelė nejuntama, jokių pašalinių poveikių, o šiaip yra spermicidinė, taigi ta apsauga man pakankama
Papildyta:
Kaip nebetiekiamos ovulės (taip, čia ir yra žvakelės..o "Patentex"?? Jos labai panašios ir santykinai pigesnės už "Pharmatex"). O siaube..aš dar turiu daugiau nei pusę dėželės, bet kas ten tų atsargų..ne prūdai Na, tada man belieka tik tamponai ir kempinėlės
Papildyta:
Kaip nebetiekiamos ovulės (taip, čia ir yra žvakelės..o "Patentex"?? Jos labai panašios ir santykinai pigesnės už "Pharmatex"). O siaube..aš dar turiu daugiau nei pusę dėželės, bet kas ten tų atsargų..ne prūdai Na, tada man belieka tik tamponai ir kempinėlės
QUOTE(Fėja @ 2006 02 03, 08:32)
Bendro info telef. apie vaistus nerado
Davė eurovaistinės informacijos telefoną, bet ten paskambinus keistu balstu atsakė, kad neturi... (toks vaizdas, kad skambinau į vaistinę ir vinių rasti prašiau)...
Bandžiau per google ieškoti, kas kuos importuoja į Lietuvą, bet be rezultatų...
Užeisiu vakare i Eurovaistinę Bazę, gal akis į akį duos daugiau informacijos
Patentex www.vaistai.lt rašo, kad parduodamos
Davė eurovaistinės informacijos telefoną, bet ten paskambinus keistu balstu atsakė, kad neturi... (toks vaizdas, kad skambinau į vaistinę ir vinių rasti prašiau)...
Bandžiau per google ieškoti, kas kuos importuoja į Lietuvą, bet be rezultatų...
Užeisiu vakare i Eurovaistinę Bazę, gal akis į akį duos daugiau informacijos
Patentex www.vaistai.lt rašo, kad parduodamos
Žinok, jau senai nebeveža..na, jau turbūt daugiau kaip prieš 2 metus nustojo prekiaut ir kaip man pasakė, tik dėl to, kad niekas nepirko, per brangu Na, bet buvo perkančių, tik kas matyt tas vienas žmogus reiškia
Dabar vaistininkės gal net nebepamena, kad tokie buvo
"Pharmatex" ir "Patentex" "beveik" vienodos, man "Patentex" dar net arčiau prie širdies buvo, ne tokios riebios
Man nepatiko tabletes, nusipirkau tamponus, bet dar nenaudojau, kazkaip labai man jie "nepatogus"atrodo.
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 12:11)
Žinok, jau senai nebeveža..na, jau turbūt daugiau kaip prieš 2 metus nustojo prekiaut ir kaip man pasakė, tik dėl to, kad niekas nepirko, per brangu Na, bet buvo perkančių, tik kas matyt tas vienas žmogus reiškia
"Pharmatex" ir "Patentex" "beveik" vienodos, man "Patentex" dar net arčiau prie širdies buvo, ne tokios riebios
Nu sakes.. as taip nenoriu tu visu nesamoniu gerti ir save nuodyt.. o tai tik zvakuciu neveza, ar ir atbelciu nebe? Nu toks jausmas, kad brukte bruka tuos hormonus. as zvakutes 3 m. vartoju, ir viskas ok buvo...
Aš tai pat varttojau Pharmatex žvakutes ir rezultatas - sūnus, labai mielas ir mylimas netyčiukas .
Galima būtų iš kompanijos prisiteisti apvalią sumelę, bet sveikas vaikas yra brangiau už viską ...
Galima būtų iš kompanijos prisiteisti apvalią sumelę, bet sveikas vaikas yra brangiau už viską ...
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 09:56)
Iš tikrųjų ji vadinasi "C-Film Lucchini", tai jei rasi, duok žinią
Grįžau iš paieškų
Sakė, Lietuvoje jų nebėra nebeveža
Papildyta:
QUOTE(vaival @ 2006 02 06, 06:45)
Aš tai pat varttojau Pharmatex žvakutes ir rezultatas - sūnus, labai mielas ir mylimas netyčiukas .
Neprisiteistum nes patikimumas nėra 100 proc.