Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

Po persileidimo naudojom Pharmatex krema,nes kitka nelabai patare.Jokiu poveikiu nebuvo schmoll.gif

Dabar po sunelio Pharmatex tabletes-kaip kada-kartais griauzia,kartais ne blush2.gif ,kartais yra jausmas,kad per slapia doh.gif lotuliukas.gif

Patogumas tik tas,kad jei nera santykiu-tai ir gerti tableciu nereikia schmoll.gif
Atsakyti
as su pharmatex'u susilaukiau antros dukreles...netyciukes mirksiukas.gif thumbup.gif bukit atsargios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2006 02 02, 21:55)
as su pharmatex'u susilaukiau antros dukreles...netyciukes mirksiukas.gif  thumbup.gif bukit atsargios mirksiukas.gif

Ir pas mane pharmatex žvakučių pasekmė - dukrytė thumbup.gif . Kiek teko kalbėtis po pastojimo su gdytoja apsauga tikrai menka, na čia gal toms, kurios negali apsispręstui ar nori 2.gif ar ne.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2006 02 02, 21:57)
Ir  pas mane pharmatex žvakučių pasekmė - dukrytė  thumbup.gif . Kiek teko kalbėtis  po pastojimo su gdytoja apsauga tikrai menka, na čia gal toms, kurios negali apsispręstui ar nori  2.gif ar ne.

O gal jos tik menka apsauga kai jas naudoji per visą ciklą, t.y. ir per vaisingas dienas g.gif O jeigu ciklo antroje pusėje, pvz. kokią ciklo 19-20 dieną, tai gal apsaugo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2006 01 31, 09:27)
Vis dažniau pagalvoju apie panašias žvakutes arba plėvelę Lucini C (berods) g.gif
Ar geriau "žaisti" ir toliau šitaip su tuo kontr.žiedu? g.gif

Man panašiai..Na, mes su vyru kasdien namie, bet jau tiek užsiėmę, kad mylėjimuisi geriausiu atveju laiko randam savaitgalį..dabar naudoju kontr.žiedą..viskas gerai, bet jau pabodo kaskart 40 lt. išleist..neatsiperka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Anksčiau naudojau kremą arba žvakeles, tai viskas gerai buvo..bet kremo aš pusę dozės tik naudodavau blush2.gif Na, vaikų nebuvo, bet aš matyt klaikiai vaisinga ir nesu..o jei ir būtų, tai tik mano džiaugsmui ax.gif
LABAI IEŠKOJAU plėvelės Luccini C, bet deja..anksčiau sakė būdavo, 3 vnt. dėželėje kainavo 18 Lt. ir žmonės matyt nepirkdavo dėl brangumo..dabar vaistinės neužsako..plius dėl naudojimo patogumo matyt ne visiems priimtina..po lyt. santykių negalima 3 val. praustis smile.gif
Jei kas kur pamatysit, duokit žinią, dėkinga būsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, patogiausia naudojimui yra Patentex kempinėlė arba Pharmatex tamponas smile.gif Tada nei per šlapia, nei išsiteplioji kremu blush2.gif Tik brangu..apie 24 Lt viena, panašiai kainuoja visa dėželė žvakučių ar tabvlečių..tabletės man netiko, jos ištirpusios kaip abrazyviniai milteliai voniai šveist, fui braižosi smile.gif Kreme totaliai "skęstama", o žvakutės - pusiau bėdos, ties jom ir buvau apsistojusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 08:59)
išleist..neatsiperka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Anksčiau naudojau kremą arba žvakeles, tai viskas gerai buvo..bet kremo aš pusę dozės tik naudodavau blush2.gif Na, vaikų nebuvo, bet aš matyt klaikiai vaisinga ir nesu..o jei ir būtų, tai tik mano džiaugsmui ax.gif
LABAI IEŠKOJAU plėvelės Luccini C, bet deja..anksčiau sakė būdavo, 3 vnt. dėželėje kainavo 18 Lt. ir žmonės matyt nepirkdavo dėl brangumo..dabar vaistinės neužsako..plius dėl naudojimo patogumo matyt ne visiems priimtina..po lyt. santykių negalima 3 val. praustis smile.gif
Jei kas kur pamatysit, duokit žinią, dėkinga būsiu mirksiukas.gif

O aš net neįsivaizduoju kokio lygio mano vaisingumas ax.gif Labai bijau,kad per "vaisinga" nebūčiau... ot bus Dievo pirštas, kai prisistradalinsiu ir vėliau kai norėsiu pastoti neišeis (pfu, pfu, pfu)...
Na, bet įsivedžiau supermamoj į neštumo planuoklį savo paskutinių mėnesinių datą, tai vyras kaip tik parvyksta po oluviacijos, tai galbūt jau nebus taip "pavojinga" g.gif g.gif

Luccini C pabandysiu paieškoti Kaune... Rasma, jeigu rasiu, tai organizuosiu siuntinuką smile.gif jeigu norėsi...

Gaila, kad vaistai.lt per paiešką negalima tos plėvelės rasti....

Pabandysiu 118, paskambinti, gal yra koks telefonas, kur informaciją apie vaistus teikia. Nu kaip būdavo tarybų sąjungos laikais, skambini ir pasako kokioj vaistinėje ieškoti... g.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 08:59)
Beje, patogiausia naudojimui yra Patentex kempinėlė arba Pharmatex tamponas smile.gif Tada nei per šlapia, nei išsiteplioji kremu blush2.gif Tik brangu..apie 24 Lt viena, panašiai kainuoja visa dėželė žvakučių ar tabvlečių..tabletės man netiko, jos ištirpusios kaip abrazyviniai milteliai voniai šveist, fui braižosi smile.gif Kreme totaliai "skęstama", o žvakutės - pusiau bėdos, ties jom ir buvau apsistojusi smile.gif

blink.gif O Pharmatex ovulės (tai kiek suprantu ir yra tos žvakutės) jau nebetiekiamos nuo 2005-11-08. Pasirinkimas: kremas, tabletės, tamponai verysad.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų ji vadinasi "C-Film Lucchini", tai jei rasi, duok žinią smile.gif Dabar sesei el.laišką į Vokietiją parašiaum, gal ten yra. Ta plėvelė nejuntama, jokių pašalinių poveikių, o šiaip yra spermicidinė, taigi ta apsauga man pakankama ax.gif
Papildyta:
Kaip nebetiekiamos ovulės (taip, čia ir yra žvakelės..o "Patentex"?? Jos labai panašios ir santykinai pigesnės už "Pharmatex"). O siaube..aš dar turiu daugiau nei pusę dėželės, bet kas ten tų atsargų..ne prūdai ax.gif Na, tada man belieka tik tamponai ir kempinėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2006 02 03, 08:32)
Bendro info telef. apie vaistus nerado verysad.gif
Davė eurovaistinės informacijos telefoną, bet ten paskambinus keistu  blink.gif balstu atsakė, kad neturi... (toks vaizdas, kad skambinau į vaistinę ir vinių rasti prašiau)...
Bandžiau per google ieškoti, kas kuos importuoja į Lietuvą, bet be rezultatų...
Užeisiu vakare i Eurovaistinę Bazę, gal akis į akį duos daugiau informacijos g.gif
Patentex www.vaistai.lt rašo, kad parduodamos ax.gif

Žinok, jau senai nebeveža..na, jau turbūt daugiau kaip prieš 2 metus nustojo prekiaut ir kaip man pasakė, tik dėl to, kad niekas nepirko, per brangu smile.gif Na, bet buvo perkančių, tik kas matyt tas vienas žmogus reiškia ax.gif
Dabar vaistininkės gal net nebepamena, kad tokie buvo verysad.gif
"Pharmatex" ir "Patentex" "beveik" vienodos, man "Patentex" dar net arčiau prie širdies buvo, ne tokios riebios biggrin.gif
Atsakyti
Man nepatiko tabletes, nusipirkau tamponus, bet dar nenaudojau, kazkaip labai man jie "nepatogus"atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 12:11)
Žinok, jau senai nebeveža..na, jau turbūt daugiau kaip prieš 2 metus nustojo prekiaut ir kaip man pasakė, tik dėl to, kad niekas nepirko, per brangu smile.gif Na, bet buvo perkančių, tik kas matyt tas vienas žmogus reiškia ax.gif
Dabar vaistininkės gal net nebepamena, kad tokie buvo verysad.gif
"Pharmatex" ir "Patentex" "beveik" vienodos, man "Patentex" dar net arčiau prie širdies buvo, ne tokios riebios biggrin.gif

Nu sakes.. as taip nenoriu tu visu nesamoniu gerti ir save nuodyt.. verysad.gif o tai tik zvakuciu neveza, ar ir atbelciu nebe? Nu toks jausmas, kad brukte bruka tuos hormonus. as zvakutes 3 m. vartoju, ir viskas ok buvo...
Atsakyti
Aš tai pat varttojau Pharmatex žvakutes ir rezultatas - sūnus, labai mielas ir mylimas netyčiukas biggrin.gif .

Galima būtų iš kompanijos prisiteisti apvalią sumelę, bet sveikas vaikas yra brangiau už viską mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 02 03, 09:56)
Iš tikrųjų ji vadinasi "C-Film Lucchini", tai jei rasi, duok žinią smile.gif

Grįžau iš paieškų doh.gif
Sakė, Lietuvoje jų nebėra verysad.gif nebeveža verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaival @ 2006 02 06, 06:45)
Aš tai pat varttojau Pharmatex žvakutes ir rezultatas - sūnus, labai mielas ir mylimas netyčiukas biggrin.gif .

Galima būtų iš kompanijos prisiteisti apvalią sumelę, bet sveikas vaikas yra brangiau už viską mirksiukas.gif ...

Neprisiteistum smile.gif nes patikimumas nėra 100 proc.
Atsakyti