Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

QUOTE(Milk @ 2009 06 02, 09:46)
Neseniai įsigijau Patentex Oval žvakutes, porą kartų jau naudojau, tai viskas ok, jokio perštėjimo, dirginimo ir pan., netgi jokio spec. kvapo neužuodžiau. Tiesa, jos neblogai putoja, tai su draugu labai prisijuokėm iš to garso (kaip polietileninis maišelis biggrin.gif ). Drėgmės šiek tiek per daug, tačiau aš skaičiuoju nevaisingas, vaisingas dienas, stebiu savo ciklą ir žvakutes naudoju tik tada kai žnau, kad dienos vaisingos, tai tais kartais tas drėgnumas visai patinka, duoda kitokių pojūčių smile.gif Nevaisingomis dienomis nematau prasmės saugotis, juk pastoti tada neįmanoma smile.gif

As pirma karta pabandziau sias zvakutes
likom labai patenkinti blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
As naudojau PHARMATEX tabletes. Per daug daznai ju negali naudoti pvz.3 per nakti... isgrauzia maksti, karta net kraujo pasirode kaip per mmmm... likau nesupratusis kas cia dedasi g.gif
bet visumoje, neblogai. Patarciau toms, kurios turi retu santykiu...
Atsakyti
Sveikutes!
as naudojau pharmatex tabletes, buvo israses mano ginekologas.
Isidejus reikia laukti 10min., griauzia, o be to dar ir pastojau doh.gif
Kazkur skaiciau, kad ju patikimumas 70%.
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2010 09 06, 15:32)
Sveikutes!
as naudojau pharmatex tabletes, buvo israses mano ginekologas.
Isidejus reikia laukti 10min., griauzia, o be to dar ir pastojau doh.gif
Kazkur skaiciau, kad ju patikimumas 70%.

nu jo tie procentai nelabai dziugina..
Atsakyti
Bandžiau kažkurias Patentex ar Pharmatex žvakutes, nepamenu tiksliai. Naudodavau, kai būdavo nevaisingos dienos ir norėdavosi paišdykauti be gumyčių, bet nedrąsu buvo visai visai be nieko blush2.gif Ir tai, niekada neleisdavau baigti į vidų, nes man jos žiauriai nepatikimai atrodo g.gif

Tai mano pastebėjimai tokie. Smagu, kai gali be nieko, bet man ten pradėdavo kaisti viskas viduje (taip nemalonai kaaaršta...), o dar priedo kartais ir išbėgdavo viskas eigos metu blink.gif Nuo pozos matyt priklauso lotuliukas.gif

Na bet čia dar būtų pakenčiama, bet man po jų vartojimo laaaabai dažnai arba pienligė užpuldavo arba šlapimo pūslės uždegimas, arba viskas kartu verysad.gif doh.gif doh.gif Tai šiaip privengiu tų žvakučių, nors kartais sugriešiju ax.gif...
Atsakyti
Naudoju Pharmatex jau apie 10metu phu phu phu esu patenkinta ir leliukas neuzkibo rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkada naudojau tik vaisingomis dienomis kartu su prezervatyvais del 100% apsaugos (na zinot, studiju metai, 96% prezervatyvu patikimumas atrodo per mazai biggrin.gif ) tai nepastebejau jokiu neigiamu pojuciu. Bet kiek teko girdeti ju vienu patikimumas 70-80%, nelabai gerai g.gif nebent nevaisingomis dienomis, nes legva suklysti jas nustatant.
Atsakyti
QUOTE(lasorita @ 2011 07 28, 11:41)
Tai mano pastebėjimai tokie. Smagu, kai gali be nieko, bet man ten pradėdavo kaisti viskas viduje (taip nemalonai kaaaršta...), o dar priedo kartais ir išbėgdavo viskas eigos metu blink.gif  Nuo pozos matyt priklauso lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif butent va to labiausiai ir nekenciu schmoll.gif ir bjauru tas isidejimas doh.gif kol isidedu visa aistra praeina,o anksciau laiko nesidedu,nes nzn ar kas nors bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, informacineme lapelyje parasyta kad po pharmatex naudojimo galima naudoti tik gryna vandeni apsiprausimui... nes muilas gali suardyti poveiki. O kaip del Pharmatexs ir lubrikanto naudojimo kartu? Lubrikantas buna vandens pagrindu bet jeigu ji naudoji ar jis nesuardo pharmatex poveikio??? g.gif kitaip tariant neanuliuoja kremo paskirties? g.gif niekur neradau normalios informacijos kazkaip cool.gif
Atsakyti
Naudojam Pharmatex ovules 2 metai. Niekas neužkibo dar unsure.gif Kažkaip dar bent 5 metelius ir nenorėčiau, kad kibtų g.gif Bet dabar prisiskaičius čia ėmiau bijoti doh.gif
O šiaip man jos patinka, niekas nieko negraužia. Bandžiau ir kremą, tai nepatiko tik pats naudojimo principas: tas švirkštas, kol į jį prisitrauki. Bet kremas geriau tuo, kad nereikia laukt tų 5min cool.gif

QUOTE(Fabula @ 2012 03 06, 10:19)
Sveikos, informacineme lapelyje parasyta kad po pharmatex naudojimo galima naudoti tik gryna vandeni apsiprausimui... nes muilas gali suardyti poveiki. O kaip del Pharmatexs ir lubrikanto naudojimo kartu? Lubrikantas buna vandens pagrindu bet jeigu ji naudoji ar jis nesuardo pharmatex poveikio???  g.gif  kitaip tariant neanuliuoja kremo paskirties?  g.gif  niekur neradau normalios informacijos kazkaip  cool.gif

Ir man šitas klausimas iškilo, o informacijos nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Milk @ 2009 06 02, 09:46)
Nevaisingomis dienomis nematau prasmės saugotis, juk pastoti tada neįmanoma smile.gif

organizmas ne laikrodukas, gali tiesiog iškrėsti pokštą kartais smile.gif kalbu iš pairties tongue.gif nebent kasdien matuojatės T ir nustatinėjat ovuliaciją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 19 kovo 2012 - 10:14
naudojau kadaise.nieko negriauze,niekas nekaito,bet kad perdaug dregmes buvo-nervindavo.taigi po kurio laiko atsisakiau butent del to-nusibodo slapios paklodes doh.gif lotuliukas.gif beje,irgi pienlige daznai kartodavosi.dabar jau kokius 2 metus neturejus TTT 4u.gif
Atsakyti