Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

QUOTE(baby_girl @ 2008 03 06, 16:28)
Labukas, naudojau ir as Pharmatex kremuka, bet pastojau jau pirma menesi. Esu labai patenkinta savo dukryte, bet tokios kontr, priemones daugiau NIEKADA nenaudosiu. Na, kitos ir su KT pastoja, o as jomis labai pasitikiu.  ax.gif

Grazi kontraceptiku istorija 4u.gif
buna,kad vaikai gimsta su spirale rankoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2005 11 02, 13:10)
As naudoju jau kuris laikas, ir jokiu nusiskundimu neturiu. Nenuodiju organizmo tabletemis (kazkada pabandziau, tai po to 2 metus su pertraukom gydziausi nuo grybo... verysad.gif ). Sakot, brangu? bet tabletes turi nuolat gerti, o cia - nera santykiu, nereikia vartoti!! Girdejau, kad kremai grauzia, bet zvakutes tokiu nemalonumu man nesukele. Nesaugu? aisku, tai ne 100 proc. apsauga, bet svarbu naudoti "pagal instrukcijas", ir tfu tfu tfu, kol kas veikia wink.gif sugadina mikroflora? jau minejau, tableciu poveiki ilgai jauciau, o cia kaip tik, kazkokiu ten "geru" medziagu gauna. daug kas purtosi, kad labai jau neromantiska jas kiekviena karta detis ir laukti tas minutes. nu bet gi "nesedi po laikrodziu", o ta laika galima isnaudoti maloniai veikla wink.gif
kiekviena renkasi, kas patogiausia, bet as kazkaip visai patenkinta siuo sprendimu. Ir zinau, kad nenuodiju saves neaisku kuo. Hormonai visgi yra hormonai...

sutinku su pasisakymu visiskai. smile.gif bandysiu ir as naudoti Pharmatex zvakutes... taip nenoriu tu hormoniniu kontraceptiku... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gitap @ 2007 05 30, 07:04)
Na, ir mes esam ne vieną pakuotę žvakučių, kremų sunaudoję ax.gif . Nieko blogo negaliu pasakyti schmoll.gif , nors būdavo, kad užkaisdavo "ten" doh.gif . O paskui įsigudrinom štai taip daryti - panaudodavom jas po visko blush2.gif , o ne prieš ax.gif . Laaabaaaai rolleyes.gif  rizikinga, bet prasmukom neįkliuvę mirksiukas.gif .

va cia tai drasa doh.gif balionelis jums uz sekme 4u.gif as tai ir bijau ir noriu ir nenoriu tai taip trys viename blush2.gif maniskis pasiustu jei pastociau
Papildyta:
QUOTE(Mili @ 2007 08 02, 13:10)
Mielosios, pagal naujausius tyrimus vietinės spermacidinės apsisaugojimo priemonės nerekomenduojamos vidutinio klimato gyventojams nes dėl didesnio spermatazoidų gyvybingumo nei pas pietiečius (pvz. Prancūzijoje, kur ir gaminamos Pharmatex priemonės) apsauga lygi 50 procentų  blink.gif kai tuo tarpu vartojimo instrukcijoje žada ar ne 90 procentų. taigi mėskit jas lauk kol dar nepastojote - pas mus vyrai vaisingesni nei tie varliukai prancūzai lotuliukas.gif  ar karštakošiai ispanai  lotuliukas.gif ir jie ,,pramuša" tokią apsaugą  tongue.gif

va dabar tai nusigandau... o jei maniskis airis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2005 07 05, 20:38)
sveikos,
gydytoja pasiule pabandyti vietiškai veikiančias kontracepcijos priemnes, firmos Pharmatex, yra ir Patentex sake. dave lankstinuka, ten aprasytos tabletes, kapsules, kremas, kempinele, zvakutes. gal kuri jau naudojot ir galit patarti kuria geriau pirmiausia pabandyti?

as esu isbandzius pharmatex,patentex krema,zvakutes-nieko gero,mb alergija nuo ju gavo nuo trecio karto naudojimo doh.gif
Atsakyti
as vakar isbandziau pharmatex zvakute, tai man viskas gerai nuo jos buvo ax.gif MB sake kad jam perstejo, bet man tai nieko visai. gal kazkokia siluma jauciau, kai ji tirpo, bet tai nepakenke blush2.gif mirksiukas.gif ziuresim, kaip bus, tikiuosi, kad neuzkibo, nes as neapsidraudus sveikatos draudimu airijoj doh.gif
Atsakyti
Velnias, naudojau patentex ir nesiparinau. Nei skaudejo, nei perstejo ir jauciaus saugi. O kai pradejau forumus skaityt tai visos skundzias. Baisiausia kad rasot, kad pastojot...Ka dabar naudot? blink.gif Nera patikimu nieko...KT nenoriu, prezervatyvai ir ne visad tinka blink.gif unsure.gif Gal nemokat naudot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studente19: 25 birželio 2008 - 08:55
QUOTE(Studente19 @ 2008 06 25, 09:53)
Velnias, naudojau patentex ir nesiparinau. Nei skaudejo, nei perstejo ir jauciaus saugi. O kai pradejau forumus skaityt tai visos skundzias. Baisiausia kad rasot, kad pastojot...Ka dabar naudot?  blink.gif Nera patikimu nieko...KT nenoriu, prezervatyvai ir ne visad tinka  blink.gif  unsure.gif Gal nemokat naudot  tongue.gif

Ir toliau nesiparink! mirksiukas.gif
As du metus naudojau patentex zvakutes ir nieko! thumbup.gif
Pries metus pradejau naudoti KT, del sveikatos, bet pries tai buvau labai patenkinta zvakutemis.
Atsakyti
Bandysiu biggrin.gif
Blogiausia tai, kad dabar galvosiu, kad gali buti nesaugu...Ot! Prisiskaiciau verysad.gif

Parasykit kam dar nebaisu jas naudot biggrin.gif gal atsigaus pasitikejimas jomis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studente19: 25 birželio 2008 - 09:13
o jus naudodamos zvakutes baigiate viska i vidu?
mane domina koks procentas pastoti naudojant zvakutes ir nebaigiant i vidu? zinau zinau, spermos issiskiria ir anksciau nei baigia g.gif bet visdelto smalsu ar einate iki galo?
Atsakyti
Naudojau jas 7 metus ir buvau visiškai rami, bet dabar todėl supu keturių mėnesių leliuką g.gif biggrin.gif
Atsakyti
As zvakutes naudoju jau trecius metus ir nusiskundimu jomis neturiu(tfu tfu tfu)-aisku dar naudojame ir paildoma apsauga, bet tai daug geriau nei KT, kurios labai pakenke mano sveikatai. verysad.gif
Atsakyti
as sias zvakutes naudoju jau kelinti metai ir kol kas viskas gerai... man sios zvakutes geriau nei geriami kontraceptikai...
o kad vartodamos pastojam, tai manau kad ne viska gal tinkamai darom, gal todel... juk viena zvakute skirta vienai sueiciai, nors raso, kad veikia 4 val. bet jei mylimes po valandos vel, tai reik nepamirst isidet ir kt. zvakute. Gali paveikt ir kt. priemoniu naudojimas kartu. Nenaudot muilo apsiplaunant...
na ka as cia Jums aiskinu, juk Jus visos sitai zinot... ax.gif
linkiu nepastoti, kurioms to dar nesinori ir kurios dar neplanuoja turet leliuko 4u.gif
Atsakyti
kol vartojom tabletes kartu su prezervatyvais, jos saugojo, bet vos tik pradejom naudoti vienas iskart pastojau...
Atsakyti