Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudojat Pharmatex kontraceptikus?

Dar pabandžiau Patentex - negraužė thumbup.gif tik man jų patikimumas neaiškus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 27, 22:20)
Dar pabandžiau Patentex - negraužė  thumbup.gif tik man jų patikimumas neaiškus  g.gif

As kazkada du metus saugojaus Patentex zvakutem ir nieko vaiku neturiu dar! mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nepamenu kurių bandžiau, bet man graužė. Taip visą pakuotę pralaikiaukol galiojimas pasibaigė ir išmečiau. doh.gif
Atsakyti
o as prisipirkau patentex, dabar prisiskaiciau cia ir nezinau ar bandyt. Jei naudot ir gumytes ir zvakutes, tai zvakutes netenka prasmes, nes tam jas ir pirkau kad nereiktu gumyciu... O pastoti 2 men po gimdymo tai aciu schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
As naudoju..kartais..zvakutes ,krema,tabletytes,patikima man atrodo,tik svarbu,kad muilas nepatektu,zinot gal..kad yra spec.Pharmatex muiliukas..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 03, 15:02)
As naudoju..kartais..zvakutes ,krema,tabletytes,patikima man atrodo,tik svarbu,kad muilas nepatektu,zinot gal..kad yra spec.Pharmatex muiliukas..

aga girdejau, kad yra toks specialus prausiklis, kurio sudetyje nera muilo. Nusipirkau ir as krema, bet dar nebandziau, kazkaip bijau ax.gif nors girdejau, kad patikima, bet dar neisdrisau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 04, 01:14)
aga girdejau, kad yra toks specialus prausiklis, kurio sudetyje nera muilo. Nusipirkau ir as krema, bet dar nebandziau, kazkaip bijau  ax.gif  nors girdejau, kad patikima, bet dar neisdrisau  unsure.gif

Man tai patikima,dar nei kart nepavede smile.gif o kremas-tai is viso is kart pradeda veikt..o muiliukas butinas,nes paprastas muilas -sarminis, ir jis netinka.Tai mano galva,reikia,kad abu partneriai praustusi juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 04, 09:44)
Man tai patikima,dar nei kart nepavede smile.gif o kremas-tai is viso is kart pradeda veikt..o muiliukas butinas,nes paprastas muilas -sarminis, ir jis netinka.Tai mano galva,reikia,kad abu partneriai praustusi juo  ax.gif

o kremas negrauzia? ax.gif nes cia paskaiciau, jog zvakutes tai grauzia...
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 03 04, 11:57)
o kremas negrauzia?  ax.gif nes cia paskaiciau, jog zvakutes tai grauzia...

tai va tas kremukas ..jis negrauzia,ne taip,kai tabletytes.. nors..cia kaip kam smile.gif man tai gerai,tinka..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 04, 14:06)
tai va tas kremukas ..jis negrauzia,ne taip,kai tabletytes.. nors..cia kaip kam smile.gif man tai gerai,tinka..

na tikiuos ir man bus gerai smile.gif dabar isbandyt dar negaliu del dieneliu savo, bet labai smalsu ax.gif
Atsakyti
Labukas, naudojau ir as Pharmatex kremuka, bet pastojau jau pirma menesi. Esu labai patenkinta savo dukryte, bet tokios kontr, priemones daugiau NIEKADA nenaudosiu. Na, kitos ir su KT pastoja, o as jomis labai pasitikiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_girl @ 2008 03 06, 15:28)
Labukas, naudojau ir as Pharmatex kremuka, bet pastojau jau pirma menesi. Esu labai patenkinta savo dukryte, bet tokios kontr, priemones daugiau NIEKADA nenaudosiu. Na, kitos ir su KT pastoja, o as jomis labai pasitikiu.  ax.gif

o tikrai pagal instrukcijas naudojai? g.gif ir jokių pasižaidimų be kremuko nebuvo? g.gif
Atsakyti