sveikos,
gydytoja pasiule pabandyti vietiškai veikiančias kontracepcijos priemnes, firmos Pharmatex, yra ir Patentex sake. dave lankstinuka, ten aprasytos tabletes, kapsules, kremas, kempinele, zvakutes. gal kuri jau naudojot ir galit patarti kuria geriau pirmiausia pabandyti?
as naudojau Pharmatex. na pastot nepastojau,bet ilgai ir daznai nepanaudosi,nes kazkaip iseda viduj viska,pradeda griauzt. o ir lytinio akto metu toks jausmas,kad putuoja,buna dazniau tie nepageidaujami garsai,apie kurios labai diskutoja "uz miegamojo duru"
man dazniau,prasidejo visokios pienliges,na ir ginekologas pasake kad mesciau tuos nesamones,atseit sugadina mikroflora is vidaus.
man dazniau,prasidejo visokios pienliges,na ir ginekologas pasake kad mesciau tuos nesamones,atseit sugadina mikroflora is vidaus.
As naudojau kazkada zvakutes, tai man taip pat nepatiko, ne bent tai butu tik labai reti santykiai...
Na aš naudojų Parmatex žvakutes, bet jos tinka tik kai santykiai reti ir nesinori varginti organizmo spiralėmis ar piliulėmis. Jei santykiai dažni atsibos tas žvakutes kaišioti, o ir kainuos nemažai.
pasikartosiu, jau kažkur rašiau - žvakutės, kremai ir pan. patariamos nebent kaip papildoma priemonė prie prezervatyvų.
Naudodama Pharmatex kremą pastojau su antru sūneliu ir labai džiaugiuosi
As naudoju jau kuris laikas, ir jokiu nusiskundimu neturiu. Nenuodiju organizmo tabletemis (kazkada pabandziau, tai po to 2 metus su pertraukom gydziausi nuo grybo... ). Sakot, brangu? bet tabletes turi nuolat gerti, o cia - nera santykiu, nereikia vartoti!! Girdejau, kad kremai grauzia, bet zvakutes tokiu nemalonumu man nesukele. Nesaugu? aisku, tai ne 100 proc. apsauga, bet svarbu naudoti "pagal instrukcijas", ir tfu tfu tfu, kol kas veikia sugadina mikroflora? jau minejau, tableciu poveiki ilgai jauciau, o cia kaip tik, kazkokiu ten "geru" medziagu gauna. daug kas purtosi, kad labai jau neromantiska jas kiekviena karta detis ir laukti tas minutes. nu bet gi "nesedi po laikrodziu", o ta laika galima isnaudoti maloniai veikla
kiekviena renkasi, kas patogiausia, bet as kazkaip visai patenkinta siuo sprendimu. Ir zinau, kad nenuodiju saves neaisku kuo. Hormonai visgi yra hormonai...
kiekviena renkasi, kas patogiausia, bet as kazkaip visai patenkinta siuo sprendimu. Ir zinau, kad nenuodiju saves neaisku kuo. Hormonai visgi yra hormonai...
QUOTE(Martini @ 2005 08 10, 00:41)
Naudodama Pharmatex kremą pastojau su antru sūneliu ir labai džiaugiuosi
na as kadangi sia tema apie visus kontraceptikus rasiau kursiny darba ir dar poto laikiau egzamina, tai labai gerai viska ismanau.as cia dabar nemokinsiu kas ir kaip.kas noresit tai man e-mail parasykite astridute101@yahoo.com
spermicidines priemones labiausiai tinka paaugliams, arba tiem pas ka santykiai nereguliarus.visada kartu su spermicidinem ne tom pharmatex reikia naudoti prezervatyva.instrukcijoje raso kad patikimumas didelis gana, bet praktiskai tai taip nera.beje spermicidines priemones turi gera savybe, nes dar apsaugo nuo LPL!!! spermicidu daznai vartoti negalima, nes gali sukelti maksties gleivines edema ar paburkima.
Kadangi atsisakiau KT, kuri man buvo pati patogiausia priemone, bet po 3 m. vartojimo l. daug jau pasaliniu poveikiu atsirado, tai dabar naudojam Pharmatex krema ir gumytes, na nieko kolkas
QUOTE(googa @ 2005 12 02, 12:36)
Kadangi atsisakiau KT, kuri man buvo pati patogiausia priemone, bet po 3 m. vartojimo l. daug jau pasaliniu poveikiu atsirado, tai dabar naudojam Pharmatex krema ir gumytes, na nieko kolkas
Googa, o tai kokie tie pašaliniai požymiai buvo nuo KT? Naudok pharmatex tik būk apdairi t. y. nepadaryk tiek gumyčių tiek pharmatex vartototo klaidu, nes tada efektingumas labai krinta...